56

:)

преди 3 години

Много добре поднесена информация по сериозна тема, но с чуство за хумор. Благодарим на *** Василева! Хубаво е да знаем какво става в комшълъка.

55

:)

преди 3 години

*** да не се притеснява.. Следващата селска кавга ще е за Варна и Родопите...!

54

r3v0lv3r

преди 3 години

До алиЯ, не ми пробутвай диплмоматически номера. Териториалните води са 12 мили, само дето Турция не приема конвенцията на ООН специално за Егейско море. Също както Гърция не приема турската измислица за 200 мили икономическа зона, която да игнорира присъствие на островите. Даже турците наглеят и правят изследвания в даже от тях приете 6 мили от островите. ООН подкрепя Гърция по спора, но това не пречи на турците да използват флота си, за да упражняват натиск.

53

ekstrasens

преди 3 години

i shte zatvoryi bosfora

52

И.Б.

преди 3 години

Г-жа Меркел е канцлер на ФРГ, г-жа Урсула фон дер Лайен е председател на Съвета на Европа.

51

Анонимен

преди 3 години

Гърците не са страхливи като нас.спокойно и доста лесно сте ги пратят на дъното когато дойде времето.много са кадърни в морето.ние горките стоим на ъгъла както мишки

50

r3v0lv3r

преди 3 години

До aliПо твоята логика Ламанша трябва да е на Франция изцяло, има си описание за териториалните води и Турците се опитват да игнорират съществуването на островите и да копат в тяхните води. Но Гърците им се опират и за това имат 0 напредък в тази зона. Не е случайно, че се обърнаха към Черно Море, няма да се очудя ако са злоопотребили и с нашите води, защото ние нямаме армия и флот и не може да им се противопоставим

49

От нас

преди 3 години

неделя срещу понеделник дай пергеля отивам да меря на наклона ъгъла на изместеното дълбочината

48

Анонимен

преди 3 години

"Увеличаването на напрежението през последните месеци очевидно се дължи и на дистанцирането на американците от региона."-------------------------------Безкрайно повърхностна, подвеждаща и заблуждаваща констатация. Това, че в момента в района на Източното Средиземноморие Пиндостан се преструва на умряла лисица, съвсем не означава, че накрая той няма да изяде рибата на замечтания и задрямал ириболовец.

47

Анонимен

преди 3 години

"опасността Гърция да се превърне в днешна Чехословакия е реална, ако бъде завлечена в подобни преговори"------------------Намекът е за преговорите в Мюнхен през 1938 г между европейските демократи и Адолф по-известни в историята като "Мюнхенски сговор", в резултат на които западната част на Чехословакия е анесирана от ефрейтора. Абсолютно справедливо и обосновано обективните и честни историци посочват "Мюнхенския сговор" за фактическото начало на ВСВ.

46

Заралия

преди 3 години

Дано и Родопите да открият нефт...

45

Край

преди 3 години

На този фон Българчетата са убедени че армия им не трябва. И Турция и Гърция имат задължителна военна служба за мъжете.Даа ние сме втори по и телигентност в света...

44

Анонимен

преди 3 години

Алчност и лакомия ще затрият човечеството

43

Анонимен

преди 3 години

Тактиката на САЩ е една и съща.Оставят някой диктатор да си повярва и накрая влизат с войска и го сменят силово.Пример Садам Хюсеин.Сега са оставили Ердоган да купува руски ракети С-400 за да се бори с гръцките Ф-16,но накрая пак ще се намесят.Никой не споменава обаче Китай,който има икономически интереси като купува гръцки пристанища.Намеси ли се Китай война няма да има!Много пари наляха и имат стъпка в Европа през Гърция вече.А на Китай и Русия не се опъва вече!

42

До 72

преди 3 години

Вярно е опитват ти цалата фамилия вече 600 години Хасан комшия ли ти беше...

41

Хмм

преди 3 години

Тука да не е станало форум на български турци /български защото знаят български, не зарази нещо друго, де/Що глупости са се изписали....че чак не ща да ти чета. Хора , като ви влече турското , никой не ви спира . Отивайте си там , свободно е. Но щом живеете и се храните от Българската земя, покажете уважението , което дължите....Мамата ви, ...иначе !

40

Анонимен

преди 3 години

Истинските турци се интересуват само от опитите!

39

100%TURK

преди 3 години

Ще ги отвеем като суха слама.

38

Анонимен

преди 3 години

Запада и САЩ са виновни, че оставиха Ердо да се превърне в това, което е в момента.Меркелица, също.

37

Анонимен

преди 3 години

Кои са тези шест държави наложили вето,кажете имената им!Какво ги криете?