99

Истината

преди 3 години

Турция печели войната през 1922 г. до голяма степен благодарение на България. Турските войски са разгромени в Тракия и отстъпват към българската граница. Там тъкмо освободената от окупационните корпуси България им позволява да се реорганизират и им връчва оръжие , което по договора от Ньой трябва да бъде унищожено.Следва разгрома на гръцката армия в Азия и трагедията при Смирна ( Измир), когато над 50 хиляди войници и граждани предпочитат да се удавят в морето вместо да се предадат.

98

Бай пенис

преди 3 години

Ами голям ми е,какво да пр👳авя,

97

Иванов

преди 3 години

Това е откъс от статия, става въпрос за генетично изследване. Другия европейски ген, който е наличен в българите, е славянския, но той е най-малко от трите основни наши гена и е наполовина, колкото от траки и от пра-българи (поне според досегашните изследванияТе това имам в предвид. Но оня многознайкото е специалист по всичко.

96

Анонимен

преди 3 години

Совите не са това което са!До: 112 (Иванов)Иванов, търсиш под вола теле.И германците не са това което са!Дори е доказано, че Хитлер е имал берберска жилка, а *** Браун е била еврейка. Има такива науки: Генетика и епигенетика.Ако това те вълнува, генотипът и фенотипът са две различни понятия!Нацистите са отвличали деца на поляци с руси коси и сини очи, защото приличали на германчета!Нищо не доказваш!

95

Иванов

преди 3 години

До ВасилВземи почети малко пък ти. Българите не сме славяни. Има доста нови изследвания, които навеждат на мисълта, че част от народа ни си е бил тук . В рамките на държавата са включени и славяните, живеещи по тези места и траките. Все още няма твърди доказателства за нито една теория иначе. А славянското ни начало идва от влиянието на Русия. Аз съм им благодарен, задето ни освобождават от османците, но ние сме им дали и писменост и православието. А последните 2 неща са са забравени от Русия

94

Готин

преди 3 години

Може ли някой да ми обясни, защо съществуват Юдаизмът,Християнството и Исляма!?Борбата за властта над умовете е с хилядолетна история. Духовните водачи винаги са се стремели към тази власт. Това е пораждало и ще поражда насилие, войни и геноцид. Защо!?Вярата няма нищо общо с тази власт!

93

Едуард Петров-Едо

преди 3 години

Духовното е неизразимо по-важно от биологичното! Затова, всички християни по Света сме братя и сестри! АНАДЪН му?

92

Васил

преди 3 години

До Васил. Разбира се,че сме славяни гаден лицемерен турчин нищо,че си се писал До Васил. Аз като казвам,че турците са гадни лицемери и искат да ни променят историята и да ни вземат хубавата държава никой не ми вярва. Заблудени овце. Написах го защото не харесвате Русия. Поне тези,които не я харесват. И двата народа сме славяни,колкото и да не им харесва на турците. И други, като тях...

91

Гробокопач

преди 3 години

Политиката на руснаците е хитра, хитри хазарчета са те;))) Накараха Турция да покаже мускули, д аполети в Сирия след това я приземиха и я овладяха. Направиха я свой съюзник и отслабиха значително НАТО разцепвайки го;))) един път, втори път, нанасяйки му решителен удар на Балканите. Защо? Защото подклаждайки Турция към национализъм чрез исляма всички околни ан нея държави са застрашени. Познайте, кой ще дойде като Освободител след това от турците;))) Аз залагам, че нема да е САЩ;)))

90

До Васил

преди 3 години

Българите не сме славяни! Доказаха го ДНК проучванията. Да, заели сме езика, но гените ни са предимно от древния народ живял тук от хилядолетия.

89

Хан Тервел

преди 3 години

След превръщането на Света София в джамия всеки има право на претенции към турски територии.Нейните земи ще бъдат разграбени от всички и тя ще се разпадне ....Обратното броене вече започна!

88

...

преди 3 години

Одрин винаги бил български, смях в залата. Колко години сте държали тоя град бе ***. Как предентирате за град който е бил ваш за има няма 80-90 години в цялата ви история??? Срам нямате, вече сте по зле и от макетата. Все едно турците да предентират за половин австрия или части от Италия, защото за кратко време се държали там крепости. ***, *** няма да се оправиш..

87

Испанците

преди 3 години

са били 700 години под властта на Мароко, но като са ги прогонвали, НЕ са позволили и на един мароканец да остане!!!След това всички ДЖАМИИ са станали МУЗЕИ и няма действуващи.И няма претенции към ИСПАНИЯ!!!

86

Списаревски

преди 3 години

Айде по-кротко със султаните и новите там ердосултани - струпайте 100 000 Българска войска на турската граница, въоръжена до зъби, една Бългаска ескадра до Ахтопол - така де, да правят "учения" както беше едно време, пък те "дорганите" да си говорят каквото щът и бат Б да се цулува с тях... Само незнам само как на Карачанката ще му намерят офицерски военен колан - май толкова дълъг не е правен досега!

85

Васил

преди 3 години

До Али. България е натова ниво заради предателите. Кои са тези руски олигарси това са пълни глупости. България и Русия са славянски народи. Трябва да сме заедно. А Вие Али какво страх вие от руснаците ли? Ако се разпадне европейския съюз никой няма да го е грижа. А една определена държава точно това иска. На Сащ не им пука за нас. Слава на целия славянски народ.

84

Васил

преди 3 години

Да напиша още нещо. Не ни трябва да приемаме евро валутата. За какво ни е? Правят го за цел да разрушат държавата ни. Който иска да има евро да отиде до банката и да си обмени влутата. Да си останем с нащо левче. Европейският съюз ще се разпадне. И какво правим тогава. Такава малка и бедна държава като наща. Да се обединим и да кажем не на еврото. Но май е късно нали. Слава на целия славянски народ.

83

Васил

преди 3 години

Да живее Русия и целия славянски народ. Нека не се затрием като нация. Който харесва Русия да развее руското знаме на протестите. Ние сме един народ хубаво или лошо един народ сме. Едиствено така ще се запазим. Ние също сме славяни него забравяйте.

82

Анонимен

преди 3 години

Елементарен пазарлък,ние имаме претенции,такива има и отсреща,в различни посоки,а там някъде живели мирно хора,и какво от това

81

Васил

преди 3 години

Работя като сервитьор във Бургас чувал съм турците от Турция да произнасят държавата ни,като *** това е неуважение към нас да я произнасят както другите държави ама не те са гадни и подли лицемери поне повечето. Искат държавата ни да е тяхна. Не го ли разбирате? Простия предател българин гледа само да се наяде, а като стане напечено се чуди защо е станало така. Руснаците не са лоши,ако някой си го мисли. Те защитават своето и наказват предателите. Ние сме славяни.

80

Anonimen1

преди 3 години

Сега Турция може да няма териториални претенции към нас. Но като се намали населението ни може и да имат претенции. Трябва по навреме да се мисли. А не като ти изгорят къщата примерно тогава да се чудиш защо така е станало. Слава на Русия и на целия славянски народ. Ако не преминем към Русия или ако не се сближим повече, може след време Турция да има претенции и към нашите земи. С такива предатели може и да ни завземат. И населението ни бързо се топи и много хора заминават в чужбина. А Русия е силна държава и сме славяни. Защо ни е чужда държава да ни затрие като нация ли? Слава на целия