119

Анонимен

преди 3 години

Няма таквоз нещо - Турция има претенции само към 20 държави, какви пет сънувате?

118

Анонимен

преди 3 години

Няма таквоз нещо - Турция има претенции само към 20 държави, какви пет събувате?

117

СЛАВЯНИ СМЕ!

преди 3 години

Българите сме славяни,дори и преди да приемем християнството,по каменните надписи,има изчукана славянската титла Канас(княз) на владетелите ни,също и в Именника на българските владетели пише,че нашите езически владетели са Князе -славянска титла,навсякъде пише за славяни,при заселването на българите на юг от Дунав,пише,че сме смесваме с местното славянско население - северите и седемте славянски племена,областите ни са наричани склавинии,така се наричат области в които живее славянско население

116

СЛАВЯНИ СА!

преди 3 години

До да бе даВ "Повест временых лет" пише,че Игор е руски княз,забележи КНЯЗ - славянска титла, пише също ,че неговата жена се е наричала княгиня Елена и му е доведена от столицата на България Плиска,забележи - КНЯГИНЯ(!!!) - също славянска титла,сватбата им е описана подробно,след като се омъжва за руския княз е наричана Елена-Олга,на името на бащата на руския княз - Олег ,който я довежда за съпруга на руския княз!Елена-Олга и княз Игор поддържат връзки с Византия и България!СЛАВЯНИ СА!

115

Бутафорко

преди 3 години

Ербап-Хердоган се е взел на-сериозно единствено защото *** от Русия има интерес от него.

114

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е друг- Има ли Германия намерение да инвестира заводи като Фолксваген при султана и то с нагла демонстрация като разиграва всички балкански страни и ги кара да си мислят, че уж се конкурират, а то решението било взето предварително? Колко милиарда още ще вкарат при султана и за пари на какво още са готови? Това е въпроса, а не защо имат претенции към съседите.

113

Вън от НАТО

преди 3 години

РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО-Турция да бъде изгонена от НАТО,ЗА ДА ИМАТ СИГУРНОСТ ПО ЧЛ.5 набелязаните за потенциални жертви-а и ние сме от тях,макар да не се говори-поне тези заплашени страни,които са от НАТО

112

Анонимен

преди 3 години

Траки сме, докато не позволим Ердоган да публикува карти със сегашни наши територии, като негови. Позволим ли - уйде коня у ряката.....само дето се тупкаме със славните герои ....които няма как да защитим. Отива и съединението и една голяма част от историята ни......защото няма стратегическо държавническо политическо мислене от няколко десетилетия....да не кажем 30 години.

111

Анонимен

преди 3 години

Султан Ердоган може да е луд за връзване с имперските си интереси, но ние два пъти повече затова, че си нарязахме ракетите.

110

ххх

преди 3 години

До да бе даЖив да си, че да ни просвещаваш. И с още такива просветители да се затрием и като държава и като народ.

109

наблюдател

преди 3 години

Ердоган се опитва да играе много опасна игра,заслепен от ислямиските си идей.

108

Истина

преди 3 години

И ние имаме претенции към 5 страни и едната е турция, но с това правителство имаме претенции и към себе си и към тях още повече. Може би времето за нова свтовна война идва, колкото и зле да звучи това.. ще видим в следващите 10тина години

107

да бе да

преди 3 години

За славяните питайте Екатерина Велика и нейните академици!А в "Повест временых лет" подробно е описано как скитите и прусите са ставали славяни!Другарите-русофили да не се обаждат,това за тях е непозната материя,а не някакъв "Наръчник на пропагандиста"!Хайде от мен "Да живее КПСС",та да не са валат!:)

106

Славянското общество

преди 3 години

До Иванов Напротив. Има славянска Русия заради българския език и книги пренесени в Русия. Имаме и тракийски,даже и малко немски гени,но най-много са славянските. До сега твърдо потвърдени са около 30-40 скелети на пръбългари,което е твърде недостатъчно за категорични изводи. 2019г. почина най-известният гръцки византолог проф. Спирос Врионис. Вземи прочети книгата му "Славянското общесво на Балканите/6-7в./"

105

ДДРОнег

преди 3 години

турция винаги е била заплаха за ЕВРОПА !!!Сега могат да пиша тколкото си искат против нея, за жалост посанията отиват в кошчето, а Европа, Сащ и сие наливат пари в икономиката на турция и по този начин сами подхранват своя унищожител !!!ислямска турция никога няма да бъде цивилизована дуржава, а само ЗАПЛАХА !!!

104

1234

преди 3 години

Турските карти с части от България малко претенции ли са? Докато имахме сс23 насочени към Константинопол,нямаха претенции и в съня си....

103

Иванов

преди 3 години

По разни изследвания близо 80 % от така нареченото турско население в европейската част на Турция е от български, хърватски и друг произход. Който е учил история, може да си отговори на въпроса, защо е така.

102

Мухахаха

преди 3 години

Каква ирония . Претенденти за наследници на Османската империя да се обявяват турците . Османските султани сигурно се въртят като пумпали в гробовете си ....По време на най-големия разцвет на Османската империя турци са били наричани на прростите анаадолски сееляяни, брадати поотуранковци без грам мозък, гонещи козички по баирите . По това време се е смятало за кръвна обида да нарекат някой османлия - турчин. Обидата се измивала с кръв.От къде знам това ли ? Учете историята си "турчета"...

101

Анонимен

преди 3 години

Ей Ердугане, ще параиш ли правоверна държава по шириата.Само така Турция ще се издигне достатъчно, че да подгони неверниците.Всички турци ще си го развяват на воля и писъка на децата на неверниците ще пълнят ушите ти.

100

Истината

преди 3 години

И преди поредния заблуден османлия да се изцепи колко е велик, по добре да си спомни, че майката на Мустафа Кемал е българка. И български е му първият език. Не случайно е бил изпратен в турското посолство в София преди войната.Въобще няма да задълбаваме колко от великите Ви османски генерали и адмирали са с български произход, защото са ДОСТА, а има ограничение за коментарите.