99

Анонимен

преди 3 години

Магарешки марш в дупката от която изпълзя.

98

Козяк

преди 3 години

Да го снемем и да сложим Цецка Цачева! Всъщност при изборите тя беше на второ място, което й дава право да седне на този стол. И тя достойно ще представя България надлъж и шир. Или пък може да върнем Плевнелиев, сигурно има някаква буква в закона, която позволява такава трансформация. И двамата са дстойни да заместят Радев, а и Бойко отново ще е щастлив и мотивиран за следващите победи ...

97

Анонимен

преди 3 години

В страната на баткитемутрата е цар!

96

Анонимен

преди 3 години

Корупционер-премиер;осъден-зам.председател на Парламента,мутра милиционер-главен прокурор.....Кой аджеба дискредитира България??? Просто риторичен въпрос.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме нормална държава ББ щеше да е подал оставка след всеки от излезлите скандали, Румен Радев щеше да е импийчнат за неспазване на конституцията(и не президентът на България не е част от разделението на властите - той власт няма, а олицетворява единствоото на нацията, всяко негово изказване тази година е нарушение на конституцията), Отровното трио щеше да е осъдено и най-малкото зверски глобено за поругваване на символи на държавността, каквито са институциите спрямо които се хвърляха яйца

94

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е фигурант защото е поразен от Ефект на Дъдинг-Крюгер: Илюзия на превъзходство. Ефекта представлява когнитивна склонност или накратко описано той е прекалено некомпетентен, за да разбере колко е некомпетентен. Обикновено хората жертва на тази когнитивна заблуда са неспособни да видят екстремността на своята некомпетентност. В тази връзка те могат да бъдат лесно манипулирани и зле съветвани. Така може да си обясним кои са съветниците на президентството - всеки може сам да прецени.

93

1

преди 3 години

До Анонимен-81, тиквата пък е комунист.

92

1

преди 3 години

До Анонимен-83,мене пък ме боли фара,че тиквата обикаля с джипа.

91

Аз

преди 3 години

Заедно с ББ, да си ходи и РР. Аман от диоти с пагони.

90

Анонимен

преди 3 години

Точно така, Марешки.Вярно казваш.След ГЕРБ ти си ми фаворит.

89

ист

преди 3 години

Браво Марешки.

88

Анонимен

преди 3 години

Божееее,и тоя се из.ходи.

87

Анонимен

преди 3 години

Доколкото помня, Марешки се опитваше да саботира купуването на Ф-16 и изобщо се изявяваше от пропутински позиции.

86

Анонимен

преди 3 години

част отези съветници дори бяха уличени в подривна дейност и саботажи с/у държавата, като Еленко Божков ...------Например къде е станало това?

85

българин

преди 3 години

Интересно ми е, кога ще се организира конкурс за Мистър Пинокио в България?Нямам за цел да дискредитирам хубавия герой на Джани Родари, просто ме поразява аналогията с растящия нос на лъжците!!!Марешки има големи шансове да спечели първо място за лъжец - съдейки по интервютата които видях да дава, как се описва като борец за човешки права, направо лъже директно като кучето на нивата как си върши малката и голямата нужда!Защо се напъва?

84

Калеко Алеко

преди 3 години

Не само президентската институция, дискредитира и България, като превърна президенството в сборище на руски агенти и на съветници и секретари извършващи нерегламентирани бизнес контакти и дейности ... част отези съветници дори бяха уличени в подривна дейност и саботажи с/у държавата, като Еленко Божков ... Първо Импийчмънт, а после съд и затвор за държавна измяна и пресъпления с/у България и българските граждани ... !!!

83

ха

преди 3 години

Марешки още не е свикнал с мисълта, че е аут от парламента. Никой повече няма да гласува за него и смешната му партия. Рита сега, за да може поне още месец-два да се задържи като депутат.

82

Анонимен

преди 3 години

Вън мутрите на Радев.

81

Патриот

преди 3 години

С Румен Шведски смело напред към хотела на Нинова в Гърция - "Мираджио термал спа резорт"!!!!

80

sss

преди 3 години

магарешки , ако говори едно истината е точно противоположна, тоя мозъка му е изпилен като аспиринче