59

Анонимен

преди 3 години

Магарешки, стъклата на аптеките ти бронирани ли са?

58

Анонимен

преди 3 години

До Вики - за 80 кинта от Черепа, досрта се стараете, то не са ярки звезди, то не е кал... поетични души се продават за нищо пара... язък... поздрави на падащата звезда от знамето със сърп и чук - Р.Десиславов Радев

57

О хо хо

преди 3 години

ОХРАНАТА НА РАДЕВ Е РУСКА. ПАЗЯТ ОТ СРЕЩИ С НАРОДА РОДЕВИТЕ Г.АЩИ.

56

ни така

преди 3 години

марешки не ми е симпатичен но радев десет пъти повече

55

Вики

преди 3 години

Много *** в този форум изпълняват директивата на Мутрата. Помните ли онзи запис, където селският каруцар даваше ценни напътствия на овчето стадо да окалят президента...Е, безмозъчната твар послушно изпълнява, но забравя един факт- ярката звезда и под калта свети!

54

Анонимен

преди 3 години

До Андреева - госпожо, пийте си хапчетата и поздрави на Черепа

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 - защото е президент, вкъщи с Радевица да си говори колкото иска, като дава пресконференции - да си говори колкото иска, когато отиваш да почетеш паметта на безброй достойни българи, не петниш тази памет и идеала, за който са се борили с евтин политически пиар... иначе се приравняваш на хората, срещу които уж се бориш...

52

До 55

преди 3 години

Айде излез от абстиненция.

51

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой кой е. Но Радев втори мандат няма да има. БСП няма да го допуснат всред висшето си ръководство и нито депутат, нито президент.А Марешки може пак да намери подкрепа, и да прескочи бариерата, пък било и с два три депутата. Все пак неговия екзекутират не го мерят, щото обяви публично каква е цената на платено и пипнато социологическо проучване.

50

Гергелезко

преди 3 години

Оставка и съд за фигуранта!Този път Марешки е абсолютно прав!В нашето Общество няма място за продажници, разединители, нищо правещи деструктивни елементи.радеф- ВЪН!

49

О хо хо

преди 3 години

И С КАКВО Е НАПАДНАЛ РЕЗИДЕНТА - КАТО МУ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЛИ????? !!!!РАДЕВ СЕ ОБГРАДИЛ С РУСКИ МУТРИ И СТРАТЕЗИ ОТ ВРЕМЕТО НА ПРЕХОДА...И ТОЯ ПЛЕДИРА ЗА ЧЕСТНОСТ????? ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕГОВАТА "ЧЕСТНОСТ"!!!! Ако иска да е опозиционен лидер - да подава оставка и да прави партия!!!! АМА НЕЩО НЕ ЩЕ!!! НАЙ- ГОЛЕМИЯТ РЕЗИЛ НА БГ Е ТОВА СЪЩЕСТВО!!!

48

уточнение

преди 3 години

Марешки е обикновена маша в ръцете на банкянския *** дон Барба Ганьос.Мнението му не струва и 5 пари.Готов е да продаде и майка си за да е в угода на властта и Хунтата.

47

Андреева

преди 3 години

Гласувах за Радев без да го познавам и сега съм горда с това. Той се оказа много чист и достоен човек, с непримиримо сърце. Гнусните манипулации на гербаджийската шайка и техните *** трудно могат да повлияят на честните хора. Ясно виждаме кой какъв е.

46

Анонимен

преди 3 години

Радев нагъл Лъжец - лъже, че Промяната минава само през оставка.Ако е така тогава той пръв трябва да си даде оставката !

45

Анонимен

преди 3 години

Марешки - мафиот-мутра, влязъл в българския парламент чрез манипулации и покупка на гласове. Активна патерица на ГЕРБ и Тиквун.Румен Радев- президент, за който са гласували над два милиона българи.Сравнете кой между тях е достойният българин!!!

44

До 40

преди 3 години

Да, подкрепям Радев с 2 ръце, за него съм гласувала, и пак ще гласувам.За разлика от вас обаче ,аз за БСП не съм гласувала .Понеже никой не ми допада в листите на партиите дадох вот: не подкрепям никоя партия.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142 милиона са гласували за Радев преди 3 години. Колко хора споделят, че са се разочаровали от него! Колко ли гласа ще получи Радев на новите избори? Плевнелиев постъпи достойно и се отказа от кандидатура за втори мандат, но на този егото му е много голямо...

42

Анонимен

преди 3 години

Аз си мислех, че Марешки е човек на Радев.Сега разбирам, че Фигуранта разчита само на ексремистката шайка на Костя Копейкин, която го охранява при срещи с "народа" - собствения Зайчарник.Иначе той се е капсулирал от всякъде.Има само брак по сметка с Чирепа и затова му налапа пурата.

41

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Я зетят на руски генерал от КГБ, който продава фалшиво гориво се обажда неподготвен. Скоро няма да видиш парламент варненска мутро

40

Бенджи

преди 3 години

Хайде, по един палатков пред бензиностанциите и аптеките...., дето нямата Пост-терминали, защо ли???