95

456

преди 3 години

ГЕРБ си има премиер ,това всички го знаем.А народа кога ще има премиер калинке???

94

Елена

преди 3 години

Бойко Борисов направи повече отколкото всички предишни премиери взети заедно. Фактите говорят, пак ще гласувам за ГЕРБ !

93

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за легитимното правителство на ГЕРБ и господин Борисов ! Метежниците се провалиха !

92

Анонимен

преди 3 години

Дано да се задавят ГЕРБ и всичките политици с разграбеното, а децата и внуците им да бъдат избити от ро.ми и наркомани, да станат алкохолици и комарджии. Да се приключи тази свинщина, наглост, безочие, алчност и мания за власт. 30г не им стигна, 30г тормоз, 30г насиране, 30г живот в ада

91

Анонимен

преди 3 години

Тя и други работи е говорила за ГЕРБ и премиера им, когато не беше на хранилката на властта.

90

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовА така друже,явно си дребен чиновник от партия герб и гледаш да не изгубиш кокалчето.

89

Анонимен

преди 3 години

Точно така: "Което искат ахората - ние го предлагаме" Протестиращите в първите дни бяха студенти и млади хора завърнали се от чужбина заради панделията. Те имаха визия за Б-я и искаха ВНС и Нова Конституция. Дни след това към тях се залепиха пропаднали политически фигури като кърлежи. Яхнаха протеста дори и 5 майки. Но когато Фигуранта го янха с юмручето си - хората се опимниха и се оттеглиха от жълтите павета. Това е истината. Сега протеста е друг. София не е България. Полицията в П-в работи

88

Анонимен

преди 3 години

2013 критикуваше яко, нали? Надяваше се на пост в БСП, нали? Ама сега обърна се вятър и почна ...Еййй - тея хора, според вас какли ли далавери вършат, деот не ги и подозираме?

87

Анонимен

преди 3 години

Абеееее,знаеш ли,че ако Радев направи партия ще ви помете като луда крава теле.Аман от ***.и.

86

Анонимен

преди 3 години

Забравяте най-важното-ЛУСТАЦИЯТА.Членовете на бкп-аут завинаги от политиката!

85

Анонимен

преди 3 години

Погледнете какви хора съставляват това правителство и защо не се срамувате от тях,а даже ги защитавате-Барни Ръбъл,калинка Захариева,калинка Сачева,една калинка м-ка на туризма,която смени друга калинка.Да не изреждам повече,а над тях един еднокнижник,мислещ се за господ.

84

Анонимен

преди 3 години

И ще продължава да си го има въпреки мокрите сънища на Радев и Нинова.Да си спечелят редовните избори. Не могат да се примирят, че никой не ги иска.

83

уточнение

преди 3 години

Хора,завършили полицейска школа в Симеоново-само полицаи.Никакви прокурори,премиери и прочие.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ГЕРБ не се страхуват да пуснат властта,но ако я пуснат,наистина ще настъпи ад в България и много убийства,това не е шега,те се опитват да спасят държавата."Убойства, спасяващи държавата гербаджии, не се сстрахували да сдадът властта ...Момче - ти не си нормален.

81

Анонимен

преди 3 години

За проняма в конституцията, ама такава, че хора без средно образование и хора над 65 години да нямат право да гласуват. За всички останали задължително гласуване или глоба от 5% от годишния доход, тогава ще има промени. За депудатите максимум 2 мандата,след което задалжително да декларират какво са придобили докато са пребивавали парламента.

80

Анонимен

преди 3 години

Не желая мутрите да пишат нова Конституция.

79

Анонимен

преди 3 години

Хората искат оставки. Хората не искат мутри във властта. И да мутрите са незаменими - другите партии не са на мутрите и няма да могат да управляват по мутренски като сегашните.

78

за промяна

преди 3 години

За проняма в конституцията, ама такава, че хора без средно образование и хра над 65 години да нямат право да гласуват. За всички останали задължително гласуване или глога от 5% от годишния доход. Тогава ще има промени и за депудатите максимум 2 мандата.След което задалжително да декларират акво са придобили докатао са били в парламента.

77

До 85

преди 3 години

Велмазов,мажеш ли,мажеш ли?А ли.жеш ли?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Феодализма отдавна го няма."Не, има корпорации и наследници на акционерите. Това има вече. И това ще има още 200 години, както е тръгнало.