860

Анонимен

преди 3 години

До za BGС какво пък на тебе ти пречат Англия,Франция,Германия,бе нено.р.малник?

859

Алекс2

преди 3 години

Увредените от системата ги убива майки търсели храна и вода ? Ами да ходят да излижат яйцата на Отровното трио по стените на сградите ! Има и домати предполагам още не са се развалили...

858

za BG

преди 3 години

Още един път германците закопаха България...................първо изгубихме двете световни войни благодарение на тях, сега немска фондация създаде недоразумението ГЕРБ................да..........................няма как да ги обичаш швабите!!!Но България ще оцелее въпреки западните гадини от Англия, Франция и Германия!!!България над всичко !!!Бог да пази България!!!

857

Спортисти

преди 3 години

Кой не скача е червен ...

856

КТБ

преди 3 години

Помнете крадеца винаги вика едно !Дръжте крадеца !

855

Анонимен

преди 3 години

Бойко ми стана любимият комунист от всички други бивши коминдета .То ако не си бил комсомелец и работа не можеше да си намериш хибава .Сега ако не си от ГЕРБ кучета та яли !

854

Анонимен

преди 3 години

Агент Буда вика на дригите агенти да спят спокойно !Всичките работихте за Русия .Гаварит Масква !Те младите не знаят кви обучени барети сти !Учиха ви на дуржавна сметка в Моска и Источен Берлин.То в Щази ви пазят имената на комунистите агенти още !

853

Анонимен

преди 3 години

Комуниста мразил комунизма ?И бил убеден че реваншизма на репресираните би бил вреден за него !Колко от убийците в Белене политически насилствено налагащи комунизма в затворите.Колко милиционери са наказани като агенти на БКП и КПСС доказани убийци .Мога да ви кажа точната цифра !Нула комунисти са накзани за хиляди зверства !

852

Анонимен

преди 3 години

а ти как свали Ореха!!! вън мутро!!!!

851

Анонимен

преди 3 години

До Баце изнасилиАма ние точно затова не ви искаме,защото управлявате с насилие и терор!Да не мислиш,че се радваме ,че сте смазали Радев,че убихте баща му или че мачкате други български граждани?Да не мислиш,че се радваме ,че сте "изгорили" български граждани и сте искали същото и за Елена Йончева от БСП?Вижте си изразите - "смачкали,изгорили,изнасили,смачкване на физиономията" и т.н.Ние се отвращаваме от насилието и затова трябва да си ходите!

850

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП да поеме властта,стига вече терор над населението,докато вие 11 години крадяхте,следяхте сцецомобилите и слухтяхте,населението скоростно напълни гробищата и не Радев всява разделение и омраза,а вие от ЕНП!

849

Анонимен

преди 3 години

Този е най-гнусния и нагъл лъжец и крадец ,стоял начело на държавата ни вече 11г.

848

А

преди 3 години

Хората не харесват Борисов и феодалите му корумпирани по места. Но ще го подкрепят пак. Защото алтернативата е мрачна и ужасна. Само вижте: Мая, Слави, Ицето, Нинова и Радев - бесилки, чували за трупове, ковчези, отрязани свински уши. Кой нормален човек приема и подкрепя тия послания.

847

Анонимен

преди 3 години

Герберази . Изгерберастихте се последните дни.

846

реалист

преди 3 години

Мястото на този угоен престъпник е в кафеза.Лойко ще последва съдбата на Тато ,комуто вярно служеше до последно.А тези приказки за комунизма ,от неговата ненаситна уста звучат фалшиво.Дядо му е пукнал като куче 15 години преди да се пръкне Лойко, защото е крадял от парите за войнишките вдовици в с.Хераково.Същото прави днес мутрата и се хили нагло в очите ни.

845

срамота

преди 3 години

Срамота е неграмотния банкянски *** Боко да говори за правова държава , и всеки ден да нарушава законите.Шофирането на джипа на НСО е най-малкото му престъпление.За всички останали баш тулупа на държавата ще лежи дълги години в затвора.Нищо че от 40 дни се крие в миша дупка.

844

555

преди 3 години

Интересно , не сме някаква тропическа страна , а виждаме по улиците папагали крещящи оставка . А мозъка на папагала е като детско амидофенче и е програмиран от хиени и харпии чакащи удобния момент да отмъкнат плячка както са го правили и до сега , а папагалите ще си останат с празни човки и вечно крещящи .

843

Благодарско

преди 3 години

Нека каже как се унищожава правовата държава. Благодарности и на Берлин за това, че фондацията им Ханс Зейдел създаде това недоразумение ГЕРБ, а също така и Брюксел за спонсорирането на това ОПГ чрез евро фондовете.

842

Анонимен

преди 3 години

Юмрукът не е символ на демокрацията, заяви премиерът. Виж пищовът ми е!След като няма правосъдие в тая държава, Борисов е министър-председател на едно НИЩО!

841

555

преди 3 години

Не знам и не съм виждал Борисов какво е "заграбил" според някои "много информирани" , но знам със сигурност , че българския народ е ограбен чрез фалита на банките над 35 милиарда долара и в джоба на " грабителя " Борисов няма нито долар от тези пари . Разбира се се знае кои са се облагодетелствали .