880

Анонимен

преди 3 години

ДПС и ГЕРБ са най-вредните партии за България...................следователно трябва да се гласува за БСП и за партиотите ОП (Атака, НФСБ и ВМРО)!!Да се избира по-малкото зло................не казвам че БСП и ОП са идеални!!!

879

До Анонимен 1006

преди 3 години

ДПС са един от най-големите проблеми на България , защото те са:1.етническа партия2.мафиотска партия

878

???

преди 3 години

Дебелян Пеевски - Шиши-дебелата ***.................върти мръсните пари на тая партия- ДПС...................освен това той е един от най-големите олигарси в България!!!А какво стана с Христо Бисеров..............ковчежника на ДПС.................беше разследван от прокуратурата, но го покриха???Защо Иван Гешев не разследва Бисеров????Защото ГЕРБ играят с ДПС заедно................разбрахте ли???

877

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 1002Ама не ДПС или БСП са проблема на България и не те са хората,които съсипват България, какво си се заплюнчил срещу ДПС, като те не са хората,заради които България е зле? И на никого не пречат.

876

Анонимен

преди 3 години

ДПС е незаконна етническа партия...................с тартор Ахмед Доган..................бивш терорист и агент на ДС............ ...ако не знаеш той е лежал в затвора за тероризъм и антибългарска дейност, тъой е създател и идеолог на ДПС, която е наследник на една терористична организация "Турско национално-освободително движение"................те правеха атентати и убиваха БГ-майки и деца по гарите!Справка..........атентата на гара Буново!!!

875

До Анонимен 1002

преди 3 години

ДПС е незаконна етническа партия...................с тартор Ахмед Доган..................бивш терорист и агент на ДС............ ...ако не знаеш той е лежал в затвора за тероризъм и антибългарска дейност, тъой е стздател и иреолог на ДПС, която е наследник на една терористична организация "Турско национално-освободително движение"................те правеха атентати и убиваха БГ-майки и деца по гарите!Дебелян Пеевски - Шиши...............вътри мръсните пари на тая етническа партия!Разбра ли?

874

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 998Аз не виждам какво лошо е направил Пеевски,нито да е навредил по някакъв начин на държавата или хората,нито пък разбирам защо подпалиха сарая на Доган,защото той също не е направил нищо лошо,от всички само Пеевски дари на болници и заведения, другите си правиха оглушки и не Пеевски е ограбил здравната каса,а я ограбиха тези,които сега искат да свалят Пеевски!

873

Анонимен

преди 3 години

Криза е меко казано....................по-точно е да се каже катастрофа...................и ГЕРБ са много виновни за това..................11 години управляват България!!!

872

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са част от проблема, те не са решение за кризата в БГ!!!!

871

До Анонимен 998

преди 3 години

Много грешиш.......................ГЕРБ подкрепят част от олигарсите, ГЕРБ управляват заедно с ДПС и Дебелян Пеевски - Шиши-дебелата *** и Ахмед Доган-Сокола-бивш терорист и агент на ДС.............това,което става в БГ е борба м/у два мафиотски и олигархически кръга............кой от тях да управлява БГ!!!

870

Анонимен

преди 3 години

До za BGВ последното си управление, ГЕРБ се изправи срещу олигарсите които ограбваха и мачкаха България,затова им спретнаха протести и пуч..........ако не си разбрал!

869

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 991Няма значение,Германия или Франция,важното е да сме в ЕС!

868

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 991Ами объркал си се,синтенцията беше нещо като "Който контролира натоящето, той определя и миналото!"

867

До Анонимен 991

преди 3 години

Историята е в миналото, но историята винаги влияе на бъдещето!Не помня кой беше казал една велика мисъл:"Който контролира миналото, той определя бъдещето!"

866

До Анонимен 991

преди 3 години

Англия се махна от ЕС, те вече не пеят в хора..................сега борбата е кой да командва ЕС....................Германия или Франция!!!!

865

za BG

преди 3 години

Дори САЩ имат по-положителна роля за България в сравнение с двте западни империи......................Великобритания и Франция!Ролята на Германия е малко по-специфична......................но това е по-дълга тема!!!

864

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 986Историята е в миналото,ти гледай в бъдещето,щото без ЕС и дори без подкрепата от Англия,сме загубени,много сме малки,че да се справим сами в този свят.

863

za BG

преди 3 години

Англия...............вечен враг България...................Чърчил искаше да я няма държава България...............и да няма София!Франция...............френското лоби е много вредно за България, те унищожига БГ-енергетика и крадат БГ-злато с една френско- канадска фирма!Германия.............заради тях загубихме и двете световни войни, после немкса фонадация създаде антибългарската и глобалистка партия ГЕРБ!!!

862

До Анонимен 986

преди 3 години

Защото са против България.................и трите западни държави...........................Англия, Франция и Германия.....................чети историята и ще разбереш!!

861

???

преди 3 години

Правова държава няма........................защото 80 % от съдиите и прокурорите са некадърни или корумпирани, или и двете заедно!!Така че не ни баламосвайте със сладки приказки за правова държава и за върховенство на закона!!!Няма да ви се хванем на номера!!!