37

Анонимен

преди 3 години

Еййй махнаха Ангелкова и се изчисти водата,напълни се с туристи!

36

Анонимен

преди 3 години

Във варненското езеро пълно делфини,водата чиста с кафяв цвят гребеш и пиеш!

35

пак от Аспарухово

преди 3 години

Потвърждавам, водата в Аспарухово в момента е много чиста, направо е прозрачна. ИМа чат пат водорасли и някоя медузка, нормално, море е, не е басейн. Обаче по плажа е пълно с тези бели лентички, какво е това, да му се невиди???

34

Пълно е с рапани

преди 3 години

Около Варна морето е пълно с рапани - те са хищни и изяждат мидата. Няма вече кой да филтрува водата...рапаниет нямат и естествен враг. Чиста вода след дълбока наоре насевер...където все още няма рапани.

33

от Аспарухово

преди 3 години

При нас водата е както в последните 30год, но днес нямаше водорасли и медузи. Голяма тъпканица, но ние се настанихме направо в/у прибоя и понеже взех лопата, намерихме и приятелки на 4 и 3г7мес, нашата е също на 3г8мес. Замъкът падна след час. Има някакви хвърчила, който е във Варна да отиде, има малки и големи. Туристи почти няма. Има варненци и от Шумен, Разград, Търговище...района и малко със софийски номера, дали са туристи не е ясно?Може да са местни. Тука е за хора с деца, не за купонджии

32

Щирлиц

преди 3 години

И аз виждам полицаи с бели ризи....,особено сутрин,след като съм прекалил с алкохола.

31

Хемус

преди 3 години

Е какво да яде делфина!Качамак или суши!?Ти какъв го търсиш в морето?Значи ти може да ловиш,животното да седи гладно

30

РИБАР

преди 3 години

Делфините винаги идват в края на Август , всяка година . Просто те гонят пасажите с риба и ги ядат . Противно на мнението на хората ще ви кажа една Проста Истина - Делфините са кръвожадни животни и са заплаха за рибите в Черно Море . Проблема е че са по-интелигентни от другите обитатели на Морето . Много пъти съм бил свидетел как се хранят - виждал съм го в Морето покрай Лодката ми - Правят заграждение на Сафрид - въртят се в кръг , влизат два делфина и ядат рибата , след това идват други два .

29

Хемус

преди 3 години

Пич водата е много чиста това лято,друг въпрос е,че на повечето посетители им липсват първите седем години!Върви да видиш в какво се превърна красивия 'Паша дере'Въпрос на време е да пламне гората!

28

Анонимен

преди 3 години

Водата едва ле е чак толкова чиста, но такси за паркинг и за миризлива тоалетна си вървят, а на някои от плажовете има фасове, колкото е пясъкът! На юг се пука от народ, няма мерки, няма дистанция, все едно си на друга планета!

27

Край

преди 3 години

Имаме море за всеки вкус ако търсите купона идете на Слънчака или ЗлатниАко сте с деца -Лозенец Царево Приморско Созопол Поморие Обзор Албена ...Ако сте за самотното плажуване - Балчик и на СеверБългария е страхотна страна

26

българин

преди 3 години

Какъв спад бе хора? В момента съм в Обзор.Тази година е пика в Обзор! Идвам тук от години.И не помня моменти като тази вечер пред шадраванчето на площада.Не мога да се размина от хора! Много хора има в момента по черноморието ни.Усеща се вече полъха на есента.И въпреки всичко тук е страхотно.Утре си тръгваме от Обзор след седмица престой. Загуби няма! Просто сезона тази година беше твърде кратък уви! Бил съм и цел сезон работейки тук.Но от години вече само съм турист! Невероятно место !-:)

25

Анонимен

преди 3 години

Да и аз видях делфини тази година на Нестинарка. Бяха на брега.

24

Морски

преди 3 години

Не знам дали има спад, но Поморие се пука по шевовете. Толкова много туристи и то българи, не е имало и миналата година, когато имаше чужденци. Всички са със скъпи коли,от различни региони, а по ресторантите чакат за места. До това лято и аз вярвах, че българите са бедни, но реалността се оказа съвсем друга.

23

Кеай

преди 3 години

Морето ни в момента е перфектно за почивка има всичко за всекиКойто има очи да види - който няма - да иде в Сен Тропе

22

Хемус

преди 3 години

Истина е това лято водата е супер!Лаладжиите отидоха на юг да си хвърлят кирта!

21

Анонимен

преди 3 години

ай стига глупости - От Несебър до Синеморец е Фраш ! от 1 юли до 15 Септември почти Няма места , за да вземеш дори Платен чадър на първа линия трябва да идеш в 6ч !

20

Анонимен

преди 3 години

тези,които решиха да не отворят хотелите тази година,спечлиха...онези,които се полакомиха и отвориха хотелите,се оказа,че трябва да работят на 40 % заетост и то предимно с български роми за период от 1 месец.ха честит ви фалит!

19

кики

преди 3 години

и ако това е често море не мога да си мисля какво е по принцип с многото туристи. Не искам да се зричам но НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СтТЪпя на бг черноморие.или *** както ви харесва. По принцип обожавам нашето си море но от преди 25 _30 години. Сега е пълна ОТВРАт

18

Анонимен

преди 3 години

ха така за ромите безплатни почивки в 5 звездни хотели и 0 лева данъци,а ние българите бачкане до припадък,хиляди левове данъци и почивка през крив макарон!