73

Питащ

преди 3 години

Нищо не се споменава за разпита на тиквата в Испания..... За това той поиска две седмици....за да се подготви за затвора......... Испанската прокуратурата НЕ СЕ интересува КОй е Борисов?. Интересува се от ПРЕСТЪПНИКА български премиер

72

Анонимен

преди 3 години

До 83Да! След като е спряла с порното, цял живот се е занимавала с благотворителност и добри дела!Но ....За съжаление светът ще я запомни като Дълбокото гърло!Жалко за нея!

71

Анонимен

преди 3 години

Баце, дай 5 кинта на заем. Мани ги тия маргинали . Да живей Крал, Луи ХlV крал на българите и българашите.

70

Анонимен

преди 3 години

Това все едни вълка да проектира обора на овците.Хората искат да ги изгонят понеже са възмутени от грабежа им последните 14 години, те нова конституция искат да пишат.

69

българин

преди 3 години

До 83 прав си!То освен тях.И полицията на д-р Борисов трябва да има кой да я пази! Мани мани. Каква държава сме и ние вече не знаем! Но знаем поне че времето на д-р Борисов пожарниксрчето,охранителя на Тато.Па шеф на полицията,тя за това е и до днес Е с него.Па кюетче От постовете държавни. Скачайки от един на друг през годините та до днес! Ами няма друг вече пост д-р Борисов! Президентският е зает поне за още 2 мандата!-:) Сори! Май е време за пенсия а д-р Борисов? След 61 ь нищо Не ставаме!

68

Анонимен

преди 3 години

До българинШегуваш ли се? При положение, че са наясно с народната любов, те носа си навън не смеят да покажат, а ти искаш да бъдат на Шипка. Нали трябва да качат там цялата българска полиция да ги пази.

67

Анонимен

преди 3 години

"Ние отговорихме на исканията за Велико народно събрание, за промяна в Конституцията." Тия глухи ли са? Никой не е искал от ГЕРБ да променят конституцията. Хората искат от тях оставка. Ако някой е споменавал за конституционни промени въобще и намек не е правил, че гербаджиите са тези, които трябва да го правят. Абсурдно е да търсиш решение от този, който е създал проблемите.

66

българин

преди 3 години

По правилник.Тази Герберска шайкаНе трябваше ли днес също да е на Шипка? Този празник и честване,само на президента ли е??????? И на народа ни? А търтеите от власт имащите в момента.На кого служат? Какви българи са те? Какъв " паметник" открива тая? По важен ли е от почитането на героите на Шипка? Та да я им днес групировката ГЕРБ на д-р Борисов? Оставка мааааа *** ви и...Б.....И!...

65

Ментора бай Иван

преди 3 години

ГЕРБ , БМБ , спрете да я показвате тая , ами тя е тотално компрометирана от бате и Бойко!

64

срам

преди 3 години

Тази жена собственото си име и чест отказа да защити, сега ще ми говори за конституция! Моля?!?!?!

63

ТКП,ТПК!

преди 3 години

С *** на море!Дано поне изглежда добре на плажа,ама щом Боеко си я харесва........

62

Тази е

преди 3 години

Абсолютен *** като всички гербаджии, за които само шкафчетата имат значение.

61

Оставка

преди 3 години

И това същество е с най висок пост в държавата, това е някакъв майтап, хора нещо се е счупил в матрицата.

60

Ужас

преди 3 години

С какво лице тази женичка излиза, говори, лъже, маже, ами семейството и, как живеят след като диктатора я нарече така в записа и се държа така с нея?!

59

Анонимен

преди 3 години

Тупкайте топката,дано ви се размине.Изчакай поне онуй да се върне от барцилона,да няма пак ***

58

Der alte Spinner

преди 3 години

Извинявам се, да се чете: "Президентът/Председателят на парламента"

57

Der alte Spinner

преди 3 години

В истинските държави президентът/председателят е значима фигура и няма моралното право да казва "ние им дадохме .." от името на партията, в която членува. Многобройни са случаите, при които сегашният Шойбле, а преди него Тиерзе, Ламерт и т.н. са отнемали думата на депутат от собствената партия. Председателят е неутрален и безпристрастен!!!Всички те, от 49 год насам, имат някаква титла: проф, д-р. Но и нашата Караянчева от скоро има някаква титла, нещо като ПТК хонорис казус !

56

препоръка

преди 3 години

Госпожо, толкова сте дискредитирана, и то от вашия началник, та чак не подлежи на измерване и описание... По-добре не се появявайте никъде и нито дума публично... Че хората само за едни премиерски думи се сещат!

55

мак

преди 3 години

Къде днес е баце? А исканията са други, но все пак герб "отговаря" на тях.

54

Предстои

преди 3 години

Всички прости вагини да се прибират по родните села, ама тая не знам дали няма да се загуби по пътя ,че е трагична по география и ориентиране.