34

Анонимен

преди 3 години

Росен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС.

33

мхм

преди 3 години

г-н манипулатор Йорданов да обясни тогава, след като 400 човека е добре за държавността и справедливостта в България, тогава защо след новата Конституция ще се премахне ВНС и само 31 човека в нормално народно събрание ще могат да изменят конституцията. Той знае ли какво е диктатура?

32

Анонимен

преди 3 години

Даниела Дариткова Завършила е Санкт-Петербургския педиатричен институт, родена в Смолян в семейство на комунисти

31

Анонимен

преди 3 години

Пламен Нунев редови член на БКП

30

Анонимен

преди 3 години

Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив

29

Анонимен

преди 3 години

Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията

28

Анонимен

преди 3 години

Димитър Николов московски възпитаник израснал в семейство на комунисти.

27

Анонимен

преди 3 години

Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител

26

Мишо

преди 3 години

Аха, а вие 30 години спахте и сега се събудихте. Не искам нищо от тези неграмотни мутри и мутреси! Няма компетентен и образован човек във властта, който да разбира от закони и конституция, виж от крадени разбират!Вън и оставка!!!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Все се чудех куде са се покрили 800000 тошови комунисти.Доста е големичка змията и трудно ще и се счупи главата.

24

Фамилия ДС

преди 3 години

Баща и син Каракачанови агенти на ДСДончо Каракачанов баща на войводата от ВМРО Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната, агент на ДС също е бил агент на комунистическите служби. Дейността с него е преустановена през 1989 г., когато е вербуван сина му Красимир Каракачанов. Като кандидат агент Шесто управление на ДС го води под псевдоним ДОНЧО", каквото е бащиното му име.

23

Анонимен

преди 3 години

Управляващата партия ГЕРБ уж е дясна и демократична, а е пълна с бивши комунисти. Абсурдното е, че в 3/4 от националното ръководство Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков, докато в лявата БСП, бивша БКП, бившите комунисти са по-малко в процентно отношение 50%.

22

Вейхайвей

преди 3 години

Дъра-бъра. Кой гласува настоящата Конституция, която била единственият вариант да се отстрани БКП от власт? Не бяха ли бесепето, дето преди това бяха бекапето?

21

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

20

Анонимен

преди 3 години

бсп-то без кратко книжле за масите - не може.то не е манифест, то не е устав или друго плиткоумно повествование предназначено за народа.не на конституцията!

19

Квоооооо?

преди 3 години

След 9-ти 1944 чекистите са избили почти всички от предишната власт/така се сменя власт по света/.От тогава до сега да се е случвало нещо подобно?Логично е да са същите на власт от тогава.Това,че са се пребоядисали не означава,че са други!Такъв беше сценария на интернационала,назначиха капиталисти чекисти да грабят и трепят народа за да се пролетаризира и да построят куманизъма.Но на чекистите ролята им хареса и Ниновица седи и дреме в чакалнята.

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко-Кюлчето от как е станал...пожарникар,все си мисли за...нова Конституция.Чак сега...вече се осмели да говори за нея,защото...поумня и е готов за 4-ти мандат кат премиер,за да ни...оправи окончателно.

17

Анонимен

преди 3 години

срам и позор Гербераст крадлив Мухобойко

16

Анонимен

преди 3 години

Не може да има маловажни и важни закони.Щом е закон трябва да се спазва!

15

Анонимен

преди 3 години

Тя конституцията и без това ни е непозната, както и на депутатите, за кво ние :)) Закона на Дивия Запад :)) Аз тебе ще те...или ти :)))