54

Анонимен

преди 3 години

Конституцията си е съвсем нормална, провалената шайка ГЕРБ са последните, които трябва да дават наклон по тоя въпрос.

53

това е положението

преди 3 години

Бкпарите дето Ограбиха България са живи ,а и оставят Всичко Награбено на наследниците си - Оправия Няма ! малко да ги пипнеш и вижте какво става - метежи,бунтове искат кръв - Пари Не връщат !

52

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта, примерно, не може да напише конституция, не защото не иска, а защото не може. Пробвал е тайно няколко пъти, но все излиза нещо като семейна сага, в която Деса го държи под чехъл и му казва къде и кога, какво да прави и говори.

51

Анонимен

преди 3 години

Важното е да стоим далеч от блатная и да обявим руш0филете извън закона.

50

medicine Dr

преди 3 години

И най важното е - да не могат да гласуват хора с основно образование, ..игофрени, .ебили и луди. Преди избори - задължителен тест за интелигентност и който няма поне 130 точки отпада от изборите и си ходи дома, това за избираемите и за избирателите. Така е справедливо, а не сулю и пулю да се избират и да командват и да .сират пейзажа.

49

Шопар

преди 3 години

ТИ му викаш бай Иване, а оно търчи за онУЙ да те фане!!!!За народа новата конституция е: ОСТАВКА НА ТИКВА С КАСКЕТ и спешни ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!!!!! И чак след това идва ред за ВНС, смяна на система и всичко останало!!!!Проблема ШАЙКА и компания трябва да се махне....не може проблем да решава проблем!!!!!

48

Emigrant

преди 3 години

Дс агента,дето е подредил фермана с имената?!Какво искаш да кажеш ако въобще е вярно това което диплиш зад имената?!Ако е вярно,че всички са комунисти в таз държава,тогаз ти защо си се разтревожил?!Ти също си от тях,така,че играта ви спи на шест ?!Или имаш идея да внесем малко безпартийни българи от луната с новия кораб на Илон Мъск?!Исус каза че по плодовете ще ги познаем!Така,че мен не ме е,бе че някой не е бил комунист,ама работи за тях ,но ценя бивши комунисти,които са скъсали с миналото си

47

(-_-)

преди 3 години

Конституцията е последното нещо в тая страна, което има нужда да се променя! Някой хора са изключително нагли и просто трябва да се махнат. Също и калинките, които са нацвъкали навсякъде - и те. Бай бай.. Аре Чао!

46

Анонимен

преди 3 години

Новата бойкова конституция напълно ще превърне България в държава от третия свят

45

Истината

преди 3 години

Още по належащо е, хората които нямат поне средно образование да нямат право да гласуват! Както и да се премахне имунитента на народните представители!

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА сега като управляват фашисти и изтрепаха населението през последните 11 години,добре ли ти е?

43

Анонимен

преди 3 години

Защо не разсъжвате върху факта,че България е ОГРАБЕНА,че се извършва геноцид над населението по всякакви начини,че се унищожи производството и работните места и хората бягат,ами ми се занимавте с конституцията ,БЪЛГАРОУБИЙЦИ!Искате да узаконите и наложите тоталната си диктатура в държавата с тъпите си промени в конституцията, с антибългарските си действия!

42

Анонимен

преди 3 години

Не ви щем тъпата конституция,нали демократите я писаха тази конституция,какво пак си правите гимнастики върху нея?Искате да доведете робството до крайната му фаза и да орежете правата на хората и президента,депутатите,ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ!ЕНП извърши и извършва геноцид над България.

41

Анонимен

преди 3 години

Този плондер Йорданов не знам защо си е повярвал така. Хубаво беше изчезнал с години, заедно с партийката си. Явно е помислил, че хората са го забравили какво представлява и е решил да се върне. СДС се приши към ГЕРБ и започна много да говори,а сигурно няма и 1% подкрепа. Изобщо тези СДС-мижитурки не бива да се изявяват.

40

Анонимен

преди 3 години

Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП

39

Анонимен

преди 3 години

Лиляна Павлова внучка на партизанин от бригада Чавдар, по-късно с пост в БКП.Откраднала милиарди. В списъка за Народния Съд

38

Анонимен

преди 3 години

Нона Караджова дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

37

Анонимен

преди 3 години

Аню Ангелов бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.

36

Анонимен

преди 3 години

Сергей Игнатов бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП Видин, ректор на соросовия Нов български университет.

35

Анонимен

преди 3 години

Николай Младенов бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация Отворено общество.Предполагаемо с връзки