48

Анонимен

преди 3 години

НАТО - новите нацисти и СС-овци,заграбват си държави където си искат и убиват който си искат,повече няма какво да коментирам!Ще съсипят и тези кротки и работливи хора и тяхната държава Беларусия.

47

Чукундур

преди 3 години

Спете бре шибеци.Разликата е че някои полицай в Беларус са напуснали.Тук никой няма да напусне.Напротив още ще назначат.А и защо бг копоя да напуска.Заради вас ли бре? Нали трябва да се върне на село.А там е ташкън! Работа са иска.А като полицай е рахат.Затова ще прави каквото му кажат.Ама и много бис миллет има.Всичко хващат работа не хващат.Празни чутури има много.Спете бре.

46

как говори с хората

преди 3 години

Лукашенко:"Я этого НЕ ПОТЕРПЛЮ!" Лукашенко ЖСТКО ответил на ВОПРОС протестующих!Това ли е диктатор? Само с няколко гарда сред хиляди протестиращи.

45

Национал социалист

преди 3 години

Разликата между свободният човек и робът е че само роба няма оръжие.

44

Психиятрията

преди 3 години

Да минеш 30 метра през протестиращи...Да им сочиш средни пръсти и да ги газиш...Да правиш ОПИТ ЗА УБИЙСТВО?!В това ли се превърна ГЕРБ? Ами не, благодаря!

43

2-ри Септември

преди 3 години

БЛОКАДАТА е ПРАВО на протестиращите!На 2-ри Септември, пред Парламента ще има ХИЛЯДИ и ще обърнем хастара на депутатите поне 3 пъти.

42

черните

преди 3 години

Черни Конници от Азия - черкази - КАЗ - КАС - САК - САКС - САКСИ - АНГЛО-САКСИ!

41

Анонимен

преди 3 години

Последната битка на французите във Виетнам се оказа че не е Диен Биен Фу а в долината Манг Янг.Там за около два часа при засада по колониален път 15 между Ан Ке и Плейку избиват около 800 френски войника и легионери отряди 105 и 803 на Виетмин.Скриват се в така наречената слонска трева и откриват огън около 3 часа през нощта пътят е тесен и се налага някой от измъкналите се френски войници да бягат през гората.

40

Анонимен

преди 3 години

Каквато и да е думата роб или слав или слейв, или славянин, западняците гледат с презрение на славяните, смятат ги за полy-човeци и полy-xopa и ги третират като такива. - евтини черноработници. Не случайно Германия подкрепяна и финансирана от САЩ и цяла Европа изби десетки хиляди славяни и искаше да прави от Русия депо за роби славяни които да работят за ЕС-1 което трябваше да се формира след разгрома на Русия.

39

Анонимен

преди 3 години

Америка е проблема тя иска разбиване на Бялата славянска раса.Какви литовци какви поляци.

38

Мишо

преди 3 години

Този фарс скоро ще приключи! Хората с бяло червените знамена символ литовско-полското княжество са или хора неразбиращи какво се случва или сепаратисти! Що се отнася до полицаите това съвсем не е вярно...... просто там така или иначе не бият така както в София!

37

Анонимен

преди 3 години

Тфа да не е комунистически милиционер или войник?Тук имаш избор - оставка и чао.

36

Анонимен

преди 3 години

Той затова е полицай като му кажат ще бие.Ако трябва дори и ще убива.

35

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 62Нищо не е рестартирал.Американският губернатор се явяваше всяка вечер до него по телевизията,за да го надзирава как ще спре строителството на Белене,и Южен поток.

34

Анонимен

преди 3 години

Пентагонът: Срокът за производството на българските F-16 е удължен до 2027 г! 1,3 млрд.долара или около 2,2 млрд.лв към момента на сключването на договора между САЩ и България, бяха платени наведнъж от българското правителство. Плащането бе одобрено и от парламента.

33

Анонимен

преди 3 години

До Уикипедиядавам ти думи:пАра и паранос - нос в морето или физически носмайка - на бългаски е майка,но на руски майка означава потник и т.н.И стига ми цитира глупости от фалшивата "Уикипедия",защото тя отдавна се е превърнала в клоака за фалшификации,виждам какви измишльотини+фалшификации без реални доказателства пишат и един ред не им вярвам!

32

Свободата е всичко!!

преди 3 години

Само като му видя мутрата на тоя и може ясно що за нагъл дръвник е Русия го държи на власт тоя вече колко петилетки!

31

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицЗатова ли рестартира руския корупционен цирей БелеНЕ?Щото е "американски" губернатор ли?

30

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 53Бойко ги пожали,защото той е удобен да изпълнява ролята на американски вицегубернатор на България.Засега.

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига писа глупости,вееееееее,когато славяните сме имали организирани държави с писменост,култура,строежи,за запад са живеели като скотове и диваци до 14 век и дори не са знели какво е канализация,водна система и баня,какви роби,какви глупости пишеш?Да не говорим,че на запад,до откриването на колониите са живеели в крайна мизерия!Роби са били само народите на Балканите,когато османците нахлуват и отвличат хора.