88

Анонимен

преди 3 години

Красавчик милой. Приди сюда. Нашите полицаи са същите малодушни человеци като теб.

87

Сата НАТО

преди 3 години

Той затова е полицай като му кажат ще бие.Ако трябва дори и ще убива.-------Тц.Не е така.При войниците е така, при ченгетата не.

86

Анонимен

преди 3 години

Сега ще ги питам къде ще продават тракторите си Беларус и камионите си Маз Белаз и тн.-----Те и фросия много не ги купуват.

85

Христо Христов

преди 3 години

До 105Хубаво е, че си пишеш фантазиите, но са си само фантазии и фалшива пропаганда.Като доларова икономика янките са водещи с дистанция, като стокова - китайците също с дистанция, като тази година може да минат ес като абсолютна икономика.Юнкер още 2015та официално обяви, че "hlory dsys of europd are over", а тази година фактите са, че митсубиши спира с европа, lg и xiaomi спират с топ моделите си в европа...Скоро европа ще остане водеща единствено с джендърправата.

84

Анонимен

преди 3 години

До 102. ЕС е най развития пазар в света от 550 000 000 население. Като подържа милиони действащи фирми във всички континенти. Само в Бразилия 70% от икономиката е от немски фирми

83

Диана

преди 3 години

По-добре е Лукашенко да си подаде оставка сега, извинявайки се на протестиращите за полицейските изстъпления и да поддържа добронамерени връзки с опозицията за да може да окаже конкретна помощ и съвет ако възникнат проблеми в управлението...Насила хубост не става! За подобно полицейско насилие всеки достоен политик би си подал оставката...

82

Диана

преди 3 години

Както и да е - Лукашенко успя да направи преход към пазарна икономика, осигуряващ растеж на брутния продукт на страната. Според мен, той е добър политик, мислещ със собствената си глава и намиращ верния път сред разрухата до сега. Аз си обяснявам поведението му с недоверие към опозицията, смятайки, че чрез нея в страната ще проникнат нетолерантни западни интереси..Според мен, не трябва да се страхува за това от опозицията - при нас опустошението на страната се случи през управляващата тогава БСП

81

Анонимен

преди 3 години

До МеВ ес кое не е субсидирано? А ецб печата всеки мееец не по малко от 20 милиарда еврос, за да поддържа икономиката на дълговете.

80

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не издиша мантричката за покупателната способност. Произвеждат си и плодовете, и зеленчуците, и месото, и алуминия, и медта и каквото се сетиш, а не го внасят, понеже еврозъюзниците им не успяха да ги накарат да си затворят мините и преработвателните предприятия и да си унищожат земеделиеъо. В резултат ба това продуктите им са функция на заплатите, а не на мерака на вносителя ;))) Матрата ти за мантрите нещо не сработи ;)))

79

Me

преди 3 години

В Беларус, някои цени са субсидирани. Русия, им дава нефт почти без пари с което поддържа икономиката на държавата.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95-96мантрата за покупателната способност издиша дрогаре, много стоки се произвеждат от борсови суровини и цената им е еднаква от Беларус, Германия, САЩ, та до амазонските джунгли. Такива са всички метали-стомана, алуминий, мед и тн., съответно всичко произведено с тяхно участие цената му не мърда. Това се отнася и за пшеницата, ако има мн. евтин хляб в Беларус напр. това е за сметка на качеството или субсидии, няма др. опция.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140По принцип ме кефи идеята за социализъм, не съм комунист, предупреждавам :) Но Лукашенко е пародия на лидер, просто там още са в СССР :) Гледах видео в Днес, преди време, как се караше на някакъв министър, що били мръсни кравите, ония беше забил поглед в земята и не смееше да го погледне...:)))))

76

Баи

преди 3 години

Да очакваме ли да се случи и у нас

75

Qwerty

преди 3 години

Повечето са така заслепени от любов или омраза към Русия, че са абсолютно неспособни да мислят. Русия да не би да са станали 11 часови пояса като са мислели за разни малки народи. Същото се отнася впрочем и за другите Велики сили.

74

Анонимен

преди 3 години

Не е въпроса колко е средната заплата а покупателната способност.Лакво можеш да купиш с нея.Едва ли са толко зле заводи Маз Белаз Беларус о тн.Ще ги питам сега къде ще си изнасят продукцията като им затворят руският пазар.В Германия няма да купят Маз или Беларус вервай ми.А работник без работа си е заеви.

73

Анонимен

преди 3 години

До ЧитателВажно е КАКВО можеш да купиш с тези 400 или 800 и дали ти стигат за "нормален" живот. Важно е, също така, прага на бедност, стойността и цената на комуналните услуги...

72

Читател

преди 3 години

Средна заплата в Белорусия ~400$, средна заплата в Бг ~ 800$ по данни на руски сайтове.Сега ясно ли е защо не го харесват този колхозник?

71

Анонимен

преди 3 години

Време е и те да опитат от демокрацията :)) Иначе е избран с 80%, но там му викат Саша 3%, може би са се объркали :)))

70

Христо Христов

преди 3 години

Те това е разликата между хората на Изток и на запад.На Изток хората все още имат съвест.

69

зайо байо

преди 3 години

Щом дойче зеле казват, всички вЕрваме. Интересно защо като биха хората в София мълчаха като прости кърджалийски....