23

Ванката

преди 3 години

Само да кажат какво може да се ползва? Начупените шезлонги или проскубаните чадъри?! От години Русалка само се експлоатира и нищо не се влага! Не се наядоха някой хора :( Бат Валери сега нали е новия собственик и ще освободи Русалка, нали отговаря за фронта за освобождение ;)

22

Атанас Велмазов

преди 3 години

Русалка е прекрасно място и най ми харесва това, че е свободно от бедняци ! Не понасям бедняците и хипстърите , като тези които ходят ''на Гърцията'' и плесват на плажа вестник на който режат самуни хлеб, преоценени краставици, домати и чушки и мажат филии с русенско варено и лютеница. Русалка е ''джънки-фрий'' зона, само квалитетни персони и хора с възмошности летуват там !

21

Анонимен

преди 3 години

Буквално до вчера бях на Халкидики- Ситония е няма такава красота на земята, Портокаления плаж... не ми се връщаше, като тръгвах рекламираха големи намаления на нощувки за Родос, абе разбират си от занаята хората и плащаш за добра услуга

20

Ozzy

преди 3 години

Русалка е прекрасно кътче, въпреки, че Баневи го съсипаха. Мястото за плажуване там е доста ограничено, а желаещи за безплатно плажуване ще има много. Ако стане безплатно - ще се препълни и превърне в боклучарник. Финансовото селектиране е добър начин, а и за 6 лв. наистина си заслужава удоволствието никой да не ти се катери по главата на плажа.

19

Анонимен

преди 3 години

Да питам продажбата на " Русалка" корупция ли е, или не? А " продажбата" на Нефтохима също ли не е корупция?

18

Док

преди 3 години

Ходих миналата седмица на Св.Св.Константин и Елена. На плажа под базата на МВР има две обособени платени зони в двата края, а в средата, където е свободната има....свлачище!! Даже е отбелязано по надлежния ред с табели, по дяволите!! Понеже живея в Търново, тая година ми се видя много път да минавам чак през Кулата за Гърция, ама чак взех да съжалявам, че не отидох. Решихме да пробваме нашето море. Толкова ще е за тази петилетка.

17

Анонимен

преди 3 години

Тя " русалка" не я ли продадоха Станишевци на Сесесере2.0? За колко е продадена само Господ знае....

16

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов квадратни *** КЪДЕ Е СЕГА? Ааа, уточняват с Маджо и Прокопа кои мандри край София да окупират СИКпартизаните, че неокупирани институции май вече не останаха

15

гръкофил

преди 3 години

Само в Гърция. 100-те лева за корона-тест си струват отвсякъде.

14

Анонимен

преди 3 години

Такива има и на голф игрищата. Пътят до плажовете там е ограничен от входове и бариери. Нашите съграждани в държавните администрации не си вършат работата. Да следят и да налагат глоби.

13

Анонимен

преди 3 години

Ми зетчето на Софиянски трябва да изкарва пари за тате в ОАЕ, че търкачките секнаха! И ако протестите се издънят по-зле ще стане!

12

Анонимен

преди 3 години

Идете на плаж Перла в Приморско до бившата Резиденция на Тошко взета от зетчето на Софиански което мародерства и се гаври с плажуващите туристи вижте какво е направил и колко свободна ивица е оставил за плажуване и при какви условия. Цените са като в Дубай. Дебели Батки гонят нормално плажуващите с бухалки и дъни мазно гнусна чалга до среднощ

11

Анонимен

преди 3 години

Чак в края на сезона ли разбраха от министерство на туризма че там взимат по 6 лева за достъп до плажа?

10

Ковид1974

преди 3 години

Вярно мафията по морето няма да я бутне неходенето по хотелите, за нея туризмът е вторична дейност. Първото са пране на пари, казина , наркотици, незаконен алкохол, проституция. Вижте историята на мафията по света, и ще разберете туристическата индустрия , какво е за нея.

9

aaa

преди 3 години

А, как, всичко си е легално, питайте семейство Баневи. Даже може да заведат дело срещу държавата, че не им позволява да си въртят бизнеса.Миналата зима се пробвахме да отидем точно на този, мисля Ноември беше. Не ни пуснаха, щото било частна собственост и така бил казал шефа.

8

Анонимен

преди 3 години

всеки ден .. нарушение тук, нарушение там, тук там 2 лимонади и бира 30лв ... хора стига се лъжете да ходите на това бетономорие при мафията и мръсотията. СТИГА!Който не е ходил в Гърция и Турция няма да разбере какво е туризъм на световно ниво.АМАН ОТ БЕТОНОМОРИЕ И МАФИЯ!

7

Анонимен

преди 3 години

Не случайно Баневите са прибрани, но както изглежда хич не им пука. Продължават да наглеят и да газят закони.

6

Анонимен

преди 3 години

Най -лошо е, когато няма държава , а и хората не го желаят.

5

2луп

преди 3 години

Спрете да ходите бе хора. 2 години изтрийте и ще видите как ще фалират и ще молят после за клиенти. Пълен бойкот на мутрите

4

Анонимен

преди 3 години

Черноморските мутри продължават със селските тарикатлъци.