14

ЦИК е партиен

преди 3 години

ЦИК е партиен инструмент на ГЕРБ и патериците му. Вижте му състава: 7 от ГЕРБ, 6 от БСП, по двама от ОП и ДПС и един от Марешки. С мнозинството си ГЕРБ и патериците му вече три години протакат доставката на машини (но си получават заплатите и имат собствен бюджет) и накрая ще кажат "Няма време". А по изборният закон са длъжни да осугурят гласуване с машини.

13

За честни избори

преди 3 години

Искаме честни избори, а не фалшифицирани. На последните избори е имало 150 хиляди невалидни бюлетини и на тази практика трябва да се сложи край. Мнозинството от избирателите вече не вярва в това, че ГЕРБ е способен да проведе честни избори. Затова - оставка и машинно гласуване.

12

Анонимен

преди 3 години

Неправилно, тези нямат кво да харесват или не! Вярно е: ЦИК изпълнявал частта от закона, която им наредят от хунтата

11

ГЕРБ

преди 3 години

правилно са предложили - машинно и на хартия. Който счита, че машинното може да се манипулира да гласува на хартия, който мисли, че хариените могат да се манипулират да гласува машинно. Като се види какъв процет са ползвали едната или другата опция това ще е един вид РЕФЕРЕНДУМ. И за напред ще се прилага само тази опция. Това се казва ДЕМОКРАЦИЯ мнозинството печели.

10

50

преди 3 години

АЗ КАТО ГРАЖДАНИН НА Р.Б. -СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ЗАЩОТО НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ОЩЕ!!А ЛАЙ....ТЕ ПРОТЕСТЪРИ ДА ХОДЯТ ДА ЧУКАТ КАМЪНИ

9

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с машинното гласуване е, че някой трябва да верифицира софтуера във всяка машина. А това няма как да стане. Едно нямаме толкова специалисти, друго нямаме и толкова техника. С машинно гласуване се премахва възможността за повторно броене на бюлетини при оспорване на резултата в съда. Какво ще иска съда се брои - машината изплюва един резултат и това е. Всякакъв запис за поредността кой как е гласувал нарушава тайната на вота.

8

Антианонимен

преди 3 години

Ти участвал ли си в избирателна секция бе? Аз съм бил председател на комисия няколко пъти и никога не е ставало дума изобщо за някакви възможности за фалшифициране на протоколи. Допускали сме технически грешки при сборувания, но те са се оправяли в РИК, когато занесем протоколите. И съм сигурен, че за Пловдив няма никакъв шанс за подправяне на протоколите защото е пълно със застъпници, а и комисиите са с представители от всички партии. Как да стане като всички гледат? Това е пълна малоумщина.

7

Реалист

преди 3 години

Машинното гласуване е най-лесния начин да си нагласиш резултата и никой няма да има основание да го оспорва.

6

Вече не е много

преди 3 години

какво искат от ДБ. Веднъж искат рестарт - после се оказва, че не искат нова конституция и ВНС. Сега искат машинно гласуване, после ще кажат, че машинния вот бил манипулиран, щото било много лесно. Вчера Хр.Иванов искал да се отворят досиетата, обаче като извадят на Бойкикевите от ГРУ в Берлин ще каже че не иска баш тези да се отварят, ръчка за ТЕЦ Варна, ама утре като Гешев се хване за приватизационния договор дето Прокопов го е правил, ще каже ОСТАВКА... Въобще шизофрения и истерия.

5

Анонимен

преди 3 години

ЦИК в затвора до живот, национализиране на всичко и на всеки в тяхното обкръжение. Тези"хора" си измислят хора и трябва да бъдат наказани

4

Като не искат

преди 3 години

Да спазват закона има прокуратура, съд и затвор .Нали уж сме правова държава. Крайно време е "независимата съдебна власт" да започне да си изпълнява задълженията, за което и получава огромни за страната заплати.

3

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да ни унищожат като нация.

2

Анонимен

преди 3 години

4000 лева за нова машина.2000 лева за "под наем". Ние избираме последнотоАЛОУУУ! Имаме 4 вида избори, кактои възможността, да се провеждат референдуми. А псоле имае и "оставките" на ББ. Колко зор видяхте с това машинно гласуване, бе? Вчера метна стотина милиона за легално купуване на пенсионерси гласове ..

1

Анонимен

преди 3 години

тези безделници защо не дадат пари за машини и оня тътъ какво работи, някой няма ли да поиска информация какви са доходите на триото глу па ци, този, пинокио и т.н