11

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишете всичко това трябва да се докаже пред съда, но за каскетурата това няма значение важното е да си приказва колко работа е свършено.

10

Анонимен

преди 3 години

А какво е ТОВА, което са открили? Че не подлежи на рециклиране, ТОВА го разбрахме. Но от какво естество е ТОВА нещо и дали ТОВА може да навреди на здравето на населението, ТОВА не го разбрахме. А точно ТОВА най-вече ни интересува.

9

До Жепееца

преди 3 години

Трoлче, фигуранта на кой беше писал че може да му звъни и пише 24/7 ????????Или само си тpoлиш

8

Жепееца

преди 3 години

И президента ги прекарва през граница? Според теб как преминават граница ***? Прехвъркат ли? Казвам ти, че от 7 години се случва това доста преди Радев да е президент. Идете на някоя гара и повдигни брезента и ще видиш, че още се внасят. Кой е на власт и как успява да се внасят и сега след като герб са във вой а с Радев?

7

До Жепееца

преди 3 години

Всички фирми които внасят oтnaдъкa в България са от приятелският кръг на "президента"Ама важно е да си тpoлиме

6

Жепееца

преди 3 години

От 7 години се внася смет с вагони. Още се внасят, но е покрит с брезент. Това става с одобрението и протекцията на герб. Имат си товарителница и всичко. Герб нинзаровиха в смет за толкова години

5

Смях

преди 3 години

Това-онова.

4

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта радеф сигурно нищо не знае за това

3

До Ельоменат

преди 3 години

Не, начално образование не е необходимо. Достатъчно е да сте вярно куче на чорбаджията и да сте готов по всяко време да се отзовавате на повикване. Освен това е необходимо да си измисляте неща, за които не знаете или които не виждате.

2

Тъпанар съм

преди 3 години

На колко килограма се равняват тия 210 тоВа?От кога има нова мерна единица?Благодаря Ви предварително!

1

Ельоменат

преди 3 години

Последно това или онова е намерено и колко точно от него? Как се кандидатства за журналист тук и иска ли се начално образование за тази длъжност?