31

Анонимен

преди 3 години

Но доста голямо количество пестициди, включително такива от много години, съдържащи As, S, според медиите и Hg, с изтекъл срок на годност е оставено в складове и вместо да се даде за употреба от кооперациите, просъществували 4-6 г., не са консумирани и сега МЗХГ се чуди какво да ги прави. Немалко от тези препарати са производство на западноевропейски и американски компании.За този голям гаф е виновно МЗ, конкретно управлението РЗ , а сега ВКП се чуди кого да накаже. Накажете експертите по РЗ.

30

Анонимен

преди 3 години

Не може да се разбере как за посочените 210 т. опасни отпадъци от производството на акумулатори са обвинени фирмата, произвеждаща Монбат-акумулаторите, и тази, която е регистирана от МС като имаща капацитет за утилизация на Pb от електродите и въз основа на това Монбат й предава тези отпадъци и си заплаща за услугата.Как е извършена тази регистрация и от представители от кои министерства? Би трябвало да са специалисти от пловдивския КЦМ,ОЦК-Кърджали и от МОСВ.Толкова години се знаеше за тях

29

Щерю

преди 3 години

- Е как пък веднъж не открият 210 тона 24 каратови диаманти, ами все *** откриват?

28

Анонимен

преди 3 години

После много им била гаранцията.Но иначе те честни, не са злоупотребявали с опасни отпадъци, само тези 210 тона...

27

Крава Безсилажна

преди 3 години

Силажната яма е водонепропускливо бетонно съоръжение за ферментация и консервиране на силаж(царевичен и др.). Разполагането на полиетиленови, нерециклируеми отпадъци(сепаратор) не води до каквото и да е замърсяване. Когато този *** се изхвърля в морето, каквато е практиката на най-развитите страни, тогава е страшно.ВСИЧКИ (крави и овце) изхвърляме полиетиленовите си торбички и бутилки!Всички сме ОПГ!Чакаме анализ, че това са екстременти от МС,НС и ШИШИ!

26

Анонимен

преди 3 години

Тези арестуваните до живот ,ще ни тровят те децата на Бг .Там сега да изгният като заровения Боклуккккк.

25

Анонимен

преди 3 години

Сменяйте заглавието *** ТОВА СЪС ТОНА неграмотници от ГЕРБДНЕС.БГ

24

1

преди 3 години

олигарси, олигарси, народни синове е на ДС

23

мхм

преди 3 години

Накрая България ще стане *** на Европа, а тия с милионите си ще си живеят на някой остров. кеф им е. срам за общината и останалите

22

Анонимен

преди 3 години

Бобокови са много алчни. Безумие е , за да натрупат пари в личната сметка да внесат *** и то с ясното съзнание, че не искат да го рециклират, а и не могат.Да го заровят и да отровят най-плодородната земя на България - чернозема.

21

Анонимен

преди 3 години

Отпадъците са били предадени за съхранение от дружество от групата Монбат на друго търговско дружество, което не притежава нужните инсталации за оползотворяване на опасните отпадъци и те са били заровени------- След като отпадъците са предадени "за съхранение", защо трябва да има инсталации "за оползотворяване"? Взели са отпадъците и са ги депонирали в бетонен басейн да се съхраняват там. Думата "загробване" изобщо е неотносима към това деяние.

20

Анонимен

преди 3 години

Въпрос: Възможно ли е корумпираната администрация на Боко да издаде лиценз на фирма фантом, след това тази фирма да спечели търг за бо клука, да го депонира в село Рупци и след това Гешев да обвини Монбат и да им смъкне по 1 милион гаранции?

19

Анонимен

преди 3 години

Ето защо преЦедентът подскочи до небесата като влезе прокуратурата в президентството и тръгна преврати да прави и да размахва юмруче!

18

Усраки Доглезенков

преди 3 години

Щом има толко от тоВа, нема ли да се намери за нас простолюдието и от оноВа, къде го жулите по курници и нужници, и после с изцъклени очички излизате да ми дават по тАлавизията?!

17

Анонимен

преди 3 години

Въпроси: 1. Как доказахте от кого е заровен отпадъкът? 2. Кой издаде лиценз на фирмата, без да притежава инсталации за обработка на съответните отпадъци? 3. Откъде Монбат могат да знаят, че фирмата е с фалшив лиценз? 4. От какъв вид са отпадъците и доколко са опасни? 5. Доколко е възможно отпадъци да попаднат с почвата, като се знае, че силажната яма е фактически бетонен контейнер?

16

Анонимен

преди 3 години

Отпадъците са били предадени за съхранение от дружество от групата Монбат на друго търговско дружество, което не притежава нужните инсталации за оползотворяване на опасните отпадъци и те са били заровени в землището на с. Рупци.------Продължават престъпленията на Иван Гешев - огласяване на изопачена и невярна информация, очерняща другата страна в процеса.

15

Анонимен

преди 3 години

Бобокови са отпадъци

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Не бе, не може да навреди на здравето на населението. Много е полезен даже.

13

Жепееца

преди 3 години

7 години. Градът в който работя е в Южна България, а не до червен бряг. Казх ти *** на някоя гара и вдигни брезента ако ти стиска. После с този брезент покриват житото. Смет е влизал и ще влиза като през разграден двор защото държава няма. Тези папки не се правят с честен труд. Ти синтроли колкото си искаш и после *** си купи хляб от това жито за което ти казвам.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЧЕРВЕН БРЯГ СА КОМУНИСТИ. ТИЯ ОТРОВИХА БЪЛГАРИЯ