40

Анонимен

преди 3 години

Голямо важно.....

39

Анонимен

преди 3 години

тока е то и на изток и на запад неудобните се отстраняват,каквото повикало такова се обадило.Неможе всеки да влезе в политиката особено пък във великите сили!

38

Бобо

преди 3 години

Пак съм аз, сетих се. Това е за да уплашат запада, да не купува руската ваксина. Да може Западът да каже - НЕ на руснаците и т.н. Явно руската ваксина е много добра!

37

Анонимен

преди 3 години

Другари протестиращи против мафията ето това е мафия в Русия. Нашите мафиоти Радев, Нинова и Божков-черепа са по лоши и от Путин където искате да ходим. Слава богу, че сте шепа пияници и наркомани така, че Радев ще остане само с мераците си.

36

Бобо

преди 3 години

А може да я чл нещо лошо преди самолета, що пък веднага Путин, та Путин. Може и нарочно нацистите да го жертват. Щото от Скрипал, който е жив, мина много време. И тоз сигурно няма да умре даже.

35

Анонимен

преди 3 години

Путин пак много дълго време го държа жив.Това е съдбата на всички, които се осмелават да говорят открито за комунистическата диктатура.Стотици избиха не само в Русия, а и зад граница. Дългана ръка на Москва - така е 100 години вече.

34

Прасе с каска

преди 3 години

Абе джурналятаааа, не разбрахте ли вече. Реалната опозиция на Путин са Зюганов и Жириновски не това платено от САЩ ***.В САЩ едно такова криминално *** отдавна щеше да е в затвора.

33

У бре

преди 3 години

Ето ги резултатите от новата руска ваксина! А Европейския съюз се съмняваше, че била ефективна !Действа и още как!!!

32

Мразя ФАЩ

преди 3 години

поредната западна провокация само козяшките *** са толкова зле да вярват на американската пропаганда!Какво стана с Скрипал бе защо вече години няма ни вест ни кост за него нали уж бил жив бе ???България и Русия заедно срещу нато и фащ!

31

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотПравилно, същото е, но не е цирк, а трагедия.Само човек напълно забравил морал може да нарича такова нещо "цирк".

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Повечето от тях са неграмотни и нямат представа от руска култура. Те функционират на принципа "мразим другите, за да не се сещаме за себе си"Оттам нататък е достатъно това което комунистическите сатрапи са им "доставили" и дотам. Лесно е да започнат да работят за тях.Доброволно стават слуги на сили и лица, които безмилостно ги експлоатират за собствена изгода. Само дето това рано или късно ще ги стигне и тогава няма кой да има да ги защитава, защото не е останал кой да протестира

29

Чебурашка

преди 3 години

Значи според доброволните руски роби или западните служби или вътрешните врагове на Путин са отровили Навални за да навредят на хуманиста и филантропа Владимир Владимирович. Чудно защо никой не лансира версията, че Навални сам се е отровил за да предизвика бунтове срещу Путин?

28

Патриот

преди 3 години

Същия цирк ала Скрипал!

27

Анонимен

преди 3 години

Запада отдавна не беше правил саможертва на някой от агентите си. Мина много време от Скрипал. Време беше за следващата саможертва.

26

ето ви истината

преди 3 години

Най-вероятно е отровен от западните служби, за да дискредитират Путин. Те така отровиха Георги Марков, когато им стана неудобен.

25

Анонимен

преди 3 години

Е, като си роден в Русия си обречен на лош жовот...Путин не оставя живи своите опоненти.

24

смях

преди 3 години

yжасна държава. да те тровят като куче, защото казваш долу властта. тва е брутално. Не мога да повярвям, че има Българин, който е съгласен с това. Вероятно сте се натравяли с развалена храна, с ядки, с алкохол и знаете колко е гадно. Представете си силна бойна отрова. Това ти разяждда плътта и нищо не можеш да направиш. Таквава държава нищо добро не я чака. Нека си има атомните бомби и самолети и т.н ползата е малка, слека като собствените си синове трови като мишки . Ужасно, ужасно, ужасно !

23

Анонимен

преди 3 години

COVID-19 мутирал в руския Гулаг в COVID-20 - първа жертва Навални !

22

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно Путин ще получи заслуженото си. Онзи горе чижда всичко.

21

Анонимен

преди 3 години

Отровен е от противници на Путин. На него му е пределно ясно, че ако главният му опочиционер се рачболее и умре мистериозно, ще си има ред проблеми ...