60

Анонимен

преди 3 години

До Мразя ФАЩДаже и ти не си вярваш на нещата, които пишеш.

59

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам най-бруталният комунизъм пред най-хубавата демокрация.Комунизма доведе до невиждан научен прогрес и развитие.Демокрацията до безцелно лежане и нищоправене.

58

Оруел

преди 3 години

Истинските опозиционери в Русия, не стигат до медиите. Те изчезват в момента в който си помислят, че са против системата. Описал съм го в "1984 г", точно както ми го каза моят приятел Лейба Бронщайн. Навални,Немцов и другиите са опозиционери на заплата към държавата. И здравни осигуровки имат.Друг в въпросът, че Путин си има врагове в дълбоката държава в Русия, които по този и други начини, искат да го махнат. Кое лоби/ сталинисткото, военното, либерсаткото/, ще надделее, не се знае.

57

смях

преди 3 години

В случай че Навални наистина е отровен от западните служби с или без руско съочастие, тогава какво излиза, че политическият елит на Русия е колен и избиван като агнета от всеки другоземец. Това е точно толкова брутално, колкото и първата версия ,че е дело на руската държава. Тогава пак излиза въпросът, защо са всичките атомни бомби, служби, ракети и чудеса, когато в собствената ти държава ти тровят политиците и политическият елит за пропагандни цели. Изобщо тъжна картина. Дай Боже оздравее.

56

Анонимен

преди 3 години

Опозиционерите в Русия *** като мухи.

55

Анонимен

преди 3 години

Русия е престъпна държава, около себе си и в самата Рф само страх, УБИЙСТВА и рекет, затова избягаха украинците, въпреки многото жертви на руската робия, те извоюваха свободата си! В този смисъл тукашните путинисти да не посягат към властта, че народа ще ви затрие! Вървете си предатели при родната ви русия

54

Анонимен

преди 3 години

Путин той е ясен какъв е .Проблема е че доста хора казват че само по такъв начин може да се управлява Русия. Дали не са прави?

53

Мразя ФАЩ

преди 3 години

елементарна евтина западна постановка ,типично по западняшки !Поредната провокация във хибридната война срещу Русия!Как може да има хора с повече от 2 мозъчни клетки ,които да вярват на американските пропагандни кьорфишеци туй е истинската мистерия за мен!Излъгаха за Ирак,излъгаха за Сирия ,излъгаха за руската намеса в изборите ,излъгаха за Скрипал,и не спират да лъжат за митичната и несъществуваща "руска заплаха" !Запада е тотално дискредитиран !

52

стига бе

преди 3 години

Той се отровил сам нарочно, за да навреди на Путин и да го изкара убиец.

51

истина

преди 3 години

Ако превратажиите на Радев завземат властта, много хора ще ги самоотровят. Няма опозиция, няма проблем.виц от соца. Тогава имаше задължително самооблагане. Зюмбила към председателя на съвета - другарю председател много сте *** самообложили.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Даже и ти не си вярваш на нещата, които пишеш.

49

Анонимен

преди 3 години

не е вярно просто това са безвредни странични ефекти на руската ваксина срещу ковид

48

Анонимен

преди 3 години

ЦРУ си трови агентите и хвърля вината на Путин. И то точно сега, когато Лукашенко чака помощ от Путин. Умора нямат западните бандюги.

47

Джо

преди 3 години

Путин е убиец!

46

Иван Иванов

преди 3 години

ДЖУДЖЕТО ПЛЕШИВО Е ВИНОВНО !!!МЩ

45

Анонимен

преди 3 години

тъжното е че в България има дууупедаавци които са готови да обгрижват задните части на Путин за облаги

44

АЗ

преди 3 години

Демократична русия, 2020. Затова не пия чай и не слушам руска музика!

43

Анонимен

преди 3 години

тъжното е че в България има които са готови да обграждат задните части на Путин за облаги

42

ФБР

преди 3 години

Тоя сам си се трови, щом започнат да го забравят. Споко, ще оживее.

41

Не може да бъде!

преди 3 години

Ако наистина Навални е отровен, то това най-вероятно е единственият опозиционер, който по заповед на Джуджето е отровен, останалите му врагове са застреляни...