35

Бау

преди 3 години

Запомнете! Каквато и да е конституцията, тя нищо няма да промени, ако народа е повреден и управниците му са същите! Няма как Конституцията да промени факта, че Бойко е изперкал толуп, Радев е фигурант, патриотите са патерици, а председателката на НС - кърджалийка без достойнство, доблест и чест! Нищо не става от Вас!

34

Анонимен

преди 3 години

Като въведат задължителна казарма един младеж няма да остане в България. Всички ще избягат в чужбина.

33

ined

преди 3 години

Разни субекти като Джамбазки нямат моралното право да искат връщане на казармата след като навремето с измама са се отървали от нея да не ходят (конкретно при Джамбазки оправданието му било, че учил през това време право, цели 12 години разбираш ли ???)

32

НФСБ

преди 3 години

30 Задължителна военна служба е именно това, всеки младеж до 30 г. да отбие своя дълг към Отечеството, служил съм 2 години и там човек спира да е лигав тинейджър и става мъж годен да създаде и изхранва семейство!

31

до 25

преди 3 години

Точно така! Ако бяха служили войници, нямаше да стоят по палатките и глъмаците да им се подиграват, а просто щяха да се снаряжат и изхвърлят тиквите навън!

30

Анонимен

преди 3 години

Ами Фигуранта вече е превърнал центъра на София в казарма с три КПП'та...остава само да раздаде Калашниците, че само с една Релса на "свободата" и Македония ще ни превземе !

29

Мальчик-гей

преди 3 години

Какви са тия глупости за семейството като съюз само на мъж и жена?! Семейство е също мъж-мъж и жена-жена! Баси отпaдъкa са тези, честно...

28

До 22 / НФСБ

преди 3 години

Може, може! Но да не забравите в промените да запишете за задължително участие и на онези ваши кадри от ОП, дето са си спестили житейската школа, докато са студентствали. На редова неизборна длъжност в Н-ското поделение.

27

иванчо

преди 3 години

някакви други съкровени желания !?!!?сега е моментът!казвайте смело

26

а нещо

преди 3 години

за улеснено продаване на българско гражданство и паспорти що не са предложили патриотите ?? а това за връщане на казармата е върховна глупост...така загубих 18 месеца от живота си . по-добре е да се последва примера на швейцария...но там корупция няма и политиците се подчиняват на референдумите та няма да стане. нищо не са предложили и против корупцията или на тях не им пречи ??

25

Анонимен

преди 3 години

Патриотизъм ли???От както ходих казарма още повече се отвратих от тази държава и прокаженият и народ. Само вътре можеш да видиш какво представлява и едното и другото.

24

Анонимен

преди 3 години

Патериците на ГЕРБ хвърлят кьорфишеци и димки, за да разсейват протестиращите от основната им цел.

23

Армията е гордост

преди 3 години

Вместо да се наливат с бира, да пушат, бездействат, чупят и рушат, младите да се запишат войници. И пари ще им дават и ще си катализират импулсите. Ще се научат на дисциплина и ще могат гордо да искат промяна без да ги провокират изкукала плява като отровното трио.

22

до 22

преди 3 години

Аз пък съм действащ офицер и личната ми преценка е, че задължителната казарма в настоящето е една простотия!

21

Анонимен

преди 3 години

Цвето Кънчев пък ще поиска езикът на неговата махала да стане втори официален! И всякакви глупости ще се тиражират, за да не се решава актуалният въпрос - Тикви - марш!

20

НФСБ

преди 3 години

Патриотично възпитание и възмъжаване това е наборната служба, боравене със стрелково оръжие и създаване на умения сред населението при евентуален военен конфликт, това е наборната служба! Въпроса за продължителността и, е въпрос на експертна преценка! Аз съм запасен офицер, завършил Школата в Плевен, личната ми преценка е 12 месеца за момчетата и 3-6 месеца за желаещи момичета! Дойде времето да служиме на Родината!

19

Анонимен

преди 3 години

ВМРО да поискат да се запише в Конституцията правото им да раздават паспорти на българи в чужбина, за да бъде гарантирана честност и прозрачност на процеса.

18

Нищо

преди 3 години

Нищо добро не ни чака, само това ще ви кажа.

17

Беда

преди 3 години

Лидерите им не са служили в казармата! Най интересен бе депутат от МВРО в една телевизия с двете си деца, син на около 20 и дъщеря на към 15 да речем. Пак се пенявиха за задължителна казарма. Водещата пита момчето какво мисли, отговор - Не! Не иска да служи! Пита дъщерята какво знае за Гоце Делчев - пълен аут! Не я интересува.Депутата коч каза, че в къщи ще ги наказва! Водещата - Моля те! недей! Демагози отвратителни!

16

Sichtpunkt

преди 3 години

Това с донаборната служба е пълна глупост!Първо трябва да се възстановят закритите поделения, второ трябва да се създаде мрежа от материално задоволяване на военнослужещите, да се закупи нужното бойно въоръжение и снаряжение и още куп работи, които изискват МИЛИАРДИ левове, които ние нямаме. Почти навсякъде армиите са платени.Повече и по качествени полицаи особено в малките населени места. От къф зор ни е тази войска при положение, че сме в НАТО. Практически не осъществимо!