31

КЪСА ПАМЕТ

преди 3 години

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ВРЕМЕТО КОГАТО СОФИЯНСКИ БЕШЕ КМЕТ И МАСОВО РАЗПРОДАДЕ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СРЕЩУ ПОДКУПИ.ТОВА БЯХА ОСНОВНО СПЕЦИАЛН ПРОЕКТИРАНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ С ОБШИРНИ ДВОРОВЕ В НАЙ ТЪРСЕНИТЕ КВАРТАЛИНЯМА ЛИ ДА МУ СЕ ПОТЪРСИ ОТГООВОРРНОСТ ОТ ППРОКУРАТУРАТА?ЗАЩО ПРОДАДЕНИТЕ ПАРЦЕЛИ И ГРАДИНИ НЕ ТТСЕ НАЦИОНАЛИИЗИРААТРАЗЗБОЙНИЦИТЕ РАЗПРОДАДОХА СЛЕД 1990 ВСИЧКО ЗА "ЖЪЛТИ СТОТИНКИ" КОЙ КОЛКОТО ДАДЕЕ

30

До Анонимен 33

преди 3 години

Ха ха ха ха, навремето имаше един виц:"По-лесно е да влезеш в университета, отколкото да се запишеш на шофьорски курс." И беше вярно.Имаше и друг вариант:"По-лесно е да влезеш в университета, отколкото да станеш барман." Барманите имаха връзки с чужденци и купуваха, а после препродаваха долари. Също така бяха доверени хора на МВР, а това носеше привилегии. Правеха се конкурси за вакантно място за барман.В университета се влизаше като през иглени уши, ако нямаш предимство по параграф.

29

Анонимен

преди 3 години

В България най-трудно е да влезеш в детска градина! После бакалавър и магистър все ще ги избуташ някак си...

28

Анонимен

преди 3 години

Е как бе,Бокич нали каза,че е построил 100 детски градини.Ха,ха.,ха!Вервайте му.

27

Анонимен

преди 3 години

То ако ставаше със ***, маса мъже да бяха родили досега.

26

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989 година имаше 5-6 пъти повече места в детските ясли и градини в София. Защо така?

25

От 27

преди 3 години

Групите могат да бъда от по 7 деца. Това е оптималното число, което се препоръчва за качествено обучение дори и в училищата - ако учителят се занимава с не повече от 7 хлапета, той може успешно да задържа вниманието им и да ги препитва непрекъснато. Но обучение в такива малки групи е супер лукс.Питам се обаче дали пък не е възможно да се направят такива малки групи за деца в предучилищна възраст?

24

Анонимен

преди 3 години

Елате всички в София, тука има места за всички.

23

Повече креативност

преди 3 години

1. Ако имаше материална база, достатъчна за тези 10 000 деца, има ли и достатъчно персонал?2. Ако има достатъчно персонал, има ли начин да се отчислят пари от бюджета за тази година, за да му се плаща?3. Колко са в момента празните апартаменти в София, които или все още не са продадени от строителите, или са обявени за даване под наем, но не са наети?Държавата/общината да ги наеме и обзаведе като за малки групи деца. Храна може да се приготвя в големи кухни и да се кара по тези апартаменти.

22

Сахар

преди 3 години

Това е гавра.Най-бързо обезлюдяващата се нация в ЕС не може да осигури основни изисквания за отглеждане на деца.*** корумпирани.

21

Анонимен

преди 3 години

Фъндъка,строи тоалетни,за какво са и градини)

20

Софиянец

преди 3 години

Това е един от многото аспекти на цялата свин.щи.на.. Но ***.ците спинкат ли, спинкат... Събудете се най-накрая, а.гънца заспалииии!!!

19

Анонимен

преди 3 години

В Красно село нищо няма да се реши.Кметката е ужас новата изобщо не е в час,за смяна е.Няма приемен ден.Няма как да се види човек с нея.Не е за този пост!

18

Честно

преди 3 години

Да нямате проблем излиза най-добре да не раждате дете,ако мъжът ви не е богат,детето ви да влезе в частна детска градина.

17

Жителство

преди 3 години

И селяндуритеОткъдет са ! Така в София ще има места, а по паланките ще се запълнят празните бройки

16

Софиянец

преди 3 години

На който не му харесва обратно от където е изпълзял!!!

15

До веско

преди 3 години

ЪM6PЕАЖ, ти природно ли си толкова много npocто или го тренираш усилено

14

Веско

преди 3 години

До Анонимен 15С такова мислене сте типичен привърженик на ГЕРП!Работата на държавата е да създава точно такива условия. А не да боядисват градинки и влоалеи. После плачат, слабо било потреблението, нямало български туристи и т.н.

13

рм

преди 3 години

*** не бе, Христо Иванов е виновен, в никой случай герп дето "управляват" държавата 10 години вече. в крадци и мародери, в това се превърнаха герп.

12

до 7

преди 3 години

бая голяма глупост си написал. Евала на родителите, които и двамата бачкат, тежко им е, но все пак са решили да отгледат дете, общината пръска токлова пари на данъкоплатеца за глупости и откровени кражби, но години наред не иска да помогне на младите родители, въпреки, че по закон трябва.