32

Анонимен

преди 3 години

Заразени и с 10 евро в цоба.затворете им границатата

31

Щирлиц

преди 3 години

И на първо място по м.ал.оум.ни управници.

30

Гого

преди 3 години

От 15.07. В Гърция се влиза само с отрицателен тест, как така у нас си негативен , а там си положителен?Егати цирка!!!

29

az

преди 3 години

Когато минеш границата с отрицателен тест , в Гърция се заразиш то явно няма значение националността.

28

Николай

преди 3 години

Ами нормално, то в момента туристи от други държави в Гърция няма......

27

преди 3 години

До Анонимен 24Ох, неграмотнико! Върни се в първи клас!

26

Мдаа

преди 3 години

Само 86 от десетки хиляди теста дето гърците направиха на границата, та това е абсолютно нищожна бройка и това са хора без симптоми, които трудно предават вируса на други.

25

Анонимен

преди 3 години

В края на септември месец ще сме на първо място и ще има КПП-та.

24

Възмутен

преди 3 години

Доц. Чорбанов може да заразява собствените си деца, щом е толкова убеден, че е без обидно, а не да говори глупост в стил Мангъров.

23

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски!

22

Ф.С.В.

преди 3 години

Абе Ние сме се на Първите Места -На трето място по евтино месо -на първо място по най ниски заплати-На Второ място по Ковид- на първо място по най Неграмотни - на първо място по родилки на 12 г възраст -на първо място по Умиране ! Абе НИЕ сме НАЙ Технологичната и най Развитата Нация в Европа бе -Требе да Благодарим на ГЕРБ и Борисов -балгодарение на тях НИЕ орем Дъното на ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА НАРОД И ДЪРЖАВА!! АЗ ПО СЪСИПАНА ЗА 30 Г ДЪРЖАВА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА!!

21

До 116

преди 3 години

Тези тестове са бошлав. Танзаниецът взе проби от зайци, папагали, кучета и всичките бяха различни. И у нас един път са КОВ+, а друг път КОВ-. Целта е да ти направят ДНК карта и да се съхранява в САЩ докато те решат, че ти е дошло времето.

20

Анонимен

преди 3 години

Абе ***. Трите държави чиито туристи влизат през Селата са Румъния, Сърбия и България. Все едната ще е на първо, другата на второ, третата на трето място по каквото и да е статистиката. Не само корона да сравняваме а и по килограми, ръст, или години да ги сравняваме преминалите

19

Анонимен

преди 3 години

Така написана, статията вкарва в заблуда.ГРЪЦКИЯТ Съюз на лекарите и ГРЪЦКАТА опозиция обвиняват ГРЪЦКОТО правителство, че занижава случаите. Всеки със своите страхове и митове.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Клиничната пътека е 10 000 лв!"Айде пак почнаха всезнайковците да се изказват ....

17

Анонимен

преди 3 години

До medik Значи и ти си замесен в схемите с крадене на пари от клинични пътеки и теб също ще арестуват! Какви 1200 лв? С тези пари само инхалатора не можеш да платиш.Клиничната пътека е 10 000 лв! А може и повече, в зависимост от случая!Дребни, като теб крадци на държавни пари, оронвате престижа и заплатите на останалите кадърни и квалифицирани лекари!

16

Кито от Кито,Еквадор

преди 3 години

Ковид трябва да се запише в новата бойкова конституция като чл.едикойси-"България е страната с най-успешна политика срещу ковид", друг член -"Всеки български гражданин има право да се страхува от ковид и след изчезването му", и оше "Заразените с ковид са достойни български граждани, а с други болести-позор за Отечеството".

15

МАНИ , мани !

преди 3 години

До medikЗащо се говори че в България има и БЯЛА МАФИЯ , ето я !

14

Вожда Бойко

преди 3 години

Е как бе? Аз толкова българи съм излекувал със Слънчева енергия. Аз съм и шаман и баяч.

13

Ами да..

преди 3 години

Видяха тук разграден двор, и хайде... !