11

Питам

преди 3 години

От къде ще вземе Топлофикация 12 млн., като окрадоха парите ?

10

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво са ни изравнявали, ама на мен ми писаха, че им дължа още 1210 лева, ама понеже има невероятно намаление, ще им платя само 1080... мерси за тия 130 лева отстъпка, хахахах.И по интересното, сега се зачетох - по водомери е отчитат 916 единици, ама реално ми фактурират 1042, щото имало някакви разлики с общия? Ми да ходят да си ги търсят тия разлики и да ги махат, аз ли да им ги търся? То стана малко като "това струва 1 лев, ама понеже изгубихме едно подобно ще ви го продадем за 2"

9

Анонимен

преди 3 години

Хайде,поне ще вземете нещо.Ние в Плевен сме само с 4,1% .На нас са 12,79 лв.А в Русе разбра ,че нищо.

8

:)

преди 3 години

Днес отивам на каса и си взимам надвзетите 400 лева, обирджии, дано фалирате час по-скоро!

7

кйклрйсдг

преди 3 години

Топлофикация не само, че не връща пари, ами ПАК падна надписване на сметки! Уникални обирджии подплатени от властта! Единственият вариант е да платиш, уви!Нещ***стници д0лни!

6

преди 3 години

До АнонименНали ви казах, че ще надуят изравнителните сметки, по които имаме да даваме и ще ни го вземат от "върнанте" пари. ХА, ХА. ХА

5

АЗ

преди 3 години

не съм усетила да са ми върнали пари досега.....

4

Witch

преди 3 години

Това, което прави Топлофикация е нагла измама. Ако иска да е коректна към абонатите си, то следва дължимите суми да приспада от годишните изравнителни сметки. Припадайки от месечните фактури за юни, тя не връща никакви реални пари, защото в изравнителните сметки ще влезе консумацията за юни и на практика само ни е отложила плащането. Не че сме очаквали коректност, но такава долнопробна лъжа??!!

3

Анонимен

преди 3 години

Браво, този път си удържаха на обещанието.На мен ми върнаха 234 лв.

2

?

преди 3 години

Излязоха ли вече окончателно изравнителните сметки? Смених квартира и ни вест ни кост от бившия хазайн...как мога да получа информация дали имат да ми връщат и мога ли да си ги получа евентуално сумите?

1

Анонимен

преди 3 години

На мен ми се струва, че ми надписаха.