16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Не са 20, а 30%, ако дългото ти обяснение е това, което знам и аз.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14"Кой ще носи приходи, ако продължаваме да сме затворени в къщите?"Къде това?

14

Анонимен

преди 3 години

Запомнете тези думи: Когато 20% от населението се зарази,вируса ще отслабне и изчезне постепенно(имам аргументирано обяснение,но е дълго)Тоест,условно в България трябва да се заразят около 1,5 милиона преди да се преборим.К19 съществува,но паниката и преписвсщите му се злини са преувеличени.Хубаво е заразяването да е етапно,за да не натежава на здравната система и затова има смисъл от хигиена,дистанция,маски в някои случаи,но да затваряш държави и отрасли е грешка.Дано политиците са го разбрали.

13

Анонимен

преди 3 години

До #11Напълно вярно! С малка забележка, че СЗО- то, отдавна е подвластна на парите, и е въпрос на време, да се осмелят да излезе истината за вируса. Видя се, че само фармацевтичните компании, са печеливши, но ...гладът е още по-силен! Кой ще носи приходи, ако продължаваме да сме затворени в къщите?

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12 В древна Гърция , носителите на лоши вести , били убиваниАми отивай да живееш в древна Гърция, тогава. Кой те спира?

11

Анонимен

преди 3 години

Една лъжа, казана много пъти, и започва да се приема за истина . Така се получава и с ковида, интересно колко ще продължат да ни го насаждат ?В древна Гърция , носителите на лоши вести , били убивани, ако се приложи това и сега, колко ли хора, ще дадът фира? До кога ще си играят със здравето на хората, за да извличат финансова изгода?

10

Анонимен

преди 3 години

Колко от тези 169 човека са със симптоми?В началото имах пълно доверие на СЗО.Предвид непознаването на вируса и неизвестната патология заставах зад превантивните макар и строги мерки.Но започвам да си мисля,че тази пандемия е пресолена.Явно има икономическа подкладка и реално почти година вече само се констатират случаи и се говори колко е опасем,а реално след отпускане на мерките ситуацията е почти същата.Време е да заживеем с К19 ,а който проявява симтоми да се лекува.Който е носител,да си е.

9

ген.Годжи

преди 3 години

Началото на учебната година ще е свързано с начало на голямото умиране. Ще се мре яко! Казах!

8

Батко

преди 3 години

Бързо в мазето паникьори и ***! Никакво излизане от там поне до 2025 година като задължително стоите с маска поне два брoя, каска и всеки ден се кефите на измислените герои от щаба.

7

много умен

преди 3 години

Още има вярващи, че има коронавирус. Трагедия, не спорете с такива. Безнадеждни са.

6

Анонимен

преди 3 години

КОВИД-19 е елементарен тест за интелигентност.

5

Анонимен

преди 3 години

октомври и ноември представям си колко много ще измираме

4

Анонимен

преди 3 години

За м. Август не е обичайно толкова хора да са в интензивното заради остри респираторни инфекции

3

До 2

преди 3 години

Грип в момента няма.

2

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 3 години

А от грип колко заминаха?

1

Анонимен

преди 3 години

Брях, усилва съ