50

Анонимен

преди 3 години

До БългаринКакви избори може да има в пост-съветска страна?Като тукашните ли?

49

Анонимен

преди 3 години

До Българин 57Квото и да подклаждат, ако няма насъбрано напрежение, 200 хиляди не излизат на улицата ей така. Лукашенко сам си е виновен с тия измислените 80% на изборите.

48

славянин

преди 3 години

Както бях написал преди няколко часа - до садистичните масови побоища на СС-овските милиции на Лукашеску, които те извършиха преди няколко дни и всички видеота, които изгледах с тези побоища, задържания и издевателства този ми стана смъртен враг! Пожелавам му съдбата на Чаушеску, а на СС-овските му милиции съд и дълъг престой зад решетките на всички участници в тях!

47

Българин

преди 3 години

Пропагандна статия. Защо никой не говореше за оставки като Франция беше окупирана от десетки хиляди жълти жилетки? Има си избори и народа реши. Сега разни сили подклаждат огъня отвън с надеждата да се случи втора Украйна.

46

До 51

преди 3 години

Да, просто на хората им писна мутра с каскет да го играе "главен прокурор". Вместо да разследва Пеевски, Доган и останалите мафиоти превзели България, нашия само обикаля по цял ден селата да конфискува салами и да изпълнява политически поръчки срещу неудобните на мафията, като президента.

45

избирател

преди 3 години

Другарю Борисов,ВиИ що нИ спретИ нета?!Все пак сте от едно тесто,с въпросния господин,"набедени демократи"!!!

44

До 45

преди 3 години

А блокадите срещу Луканов законни ли бяха? Предполагам сте били и против тях, щом определяте днешните като незаконни?

43

Анонимен

преди 3 години

Масово шествие, в което участват 100 000 човека, но не блокират кръстовищаи не разпиляват нахалост хранителни продукти.

42

Анонимен

преди 3 години

прости герберисти неси давайте много зор,че да се наси рете в гащите нищо неможе да промените Радев ще си изкара мандата даже ще спечели втори такъв.Хахахаха,*** се от яд

41

Анонимен

преди 3 години

бил съм в беларус-перфектна държава.имат си всичко на достъпни цени,корупция няма,превъзходно и модерно здравеопазване и образователна система...всички западни компании са представени на беларуския пазар,а редовият беларусин пътува навсякъде...жалко е ако този красива страна заприлича на украйна-една съсипана и унищожена държава!

40

Батман

преди 3 години

До Анонимен 27Тук само някакви гербаджии които ако напишеш нещо за Радев и веднага ти хакват 10 отрицателни лайка. То самия сайт вече е такъв, само с Боко ни занимава и че ГЕРБ ще печелят изборите.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Всъщност е съвсем ясно кой е отговорен за незаконните блокади: БСП, Фигуранта на Дондуков 1 подкрепени от Черепа и Маджо.А това за диктатора е вярно.

38

Анонимен

преди 3 години

Колколи *** трябва да си, че да гласуваш за комунистическата партия, наречена герб и да се изживяваш като демократ?

37

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко вчера звънял на Бойко да го пита как се пише нова конституция, че да отърве кожата от протестиращите. Дани Кирилов заминал за спешна командировка в Беларус.

36

Ганси64

преди 3 години

Идола на Руменчо който иска да управлява България като него.ДА да ,ама НЕ

35

До 40

преди 3 години

Че те ГЕРБ отдавна го направиха, бе. Иначе си прав, Беларус и България много си приличат.

34

Анонимен

преди 3 години

"Дори и да ме застреляте утре, има други хора, които са готови да заемат мястото ми."-----------------------------От години Бацко подготвя сина си Коля за наследник. Това не е новина.

33

Анонимен

преди 3 години

Гледай Беларус мисли за България:БСП ще вземе властта с насилие и ще я пази с диктатура!1. Ще изпрати полицията да бие масовите безредици срещу управлението им2. Арести и терор над гражданите, които протестират3. Престъпна номенклатура ще превземе частния бизнес4. Спиране на нета и подслушване на телефоните за да не се организират протестиПомнете!

32

Анонимен

преди 3 години

Бойкошенко и Лукашенко - Вечна дружба!

31

Анонимен

преди 3 години

когато в българия има протести със сблъсъци и насилие то тогава според бойко борисов е виновен румен радев,а според румен радев виновен е бойко борисов...и какво се оказа в западния тип демокрация политиците нямат абсолютно никаква отговорност за каквото и да било...че то било много лесно в демокрацията-за собствения си провал политиците обвиняват другите,но не и себе си.а "диктаторът"няма кого да обвинява-той е виновен и отговорен за всичко!