70

баце

преди 3 години

И тоя направи същата грешка като Боко - не се оттегли навреме за да минимизира загубите. Какво му костваше да разпореди ново преброяване на гласовете и да си дръпне сам малко юздите или да направи нови избори. Те тия като Лукашенко живеят в някаква паралелна вселена и не ходат до тоалетна ....

69

Анонимен

преди 3 години

Русия беше Нигерия по времето на алкохолика Елцин, той беше евроатлантик

68

Анонимен

преди 3 години

До 73Комунисти? За Дани Хакера ли става въпрос? Той действително е комунист, бил е общински съветник от БСП в София между 2003 и 2009. Повечето от ГЕРБ са пребоядисани комунисти, какъвто е впрочем и Борисов, който има партийна книжка на БКП.

67

Анонимен

преди 3 години

До До 78/81Путин направи Русия Нигерия със сняг.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Другари комунисти, личите от далеч, а вече и малките деца ви знаят и кътните зъби.Напразно се напъвате.

65

Анонимен

преди 3 години

В Русия се задава същото. От години насам ходя редовно в Москва, Владивосток, Санкт Петербург. Не съм комуникирал с човек (технологичен сектор, комуникирам със заможни образовани руснаци), който да подкрепя Путин. Даже напротив, ужасно ги е срам какво ги твори той. Запознати са как се елиминират журналисти, как лидерите на протестиращите изчезват. Абе, китайска история. Но руснаците не са глупави и скоро ще се вдигнат на мултимилионен бунт. Относно Беларус- имах проект там. Трети свят държава.

64

Анонимен

преди 3 години

До До 68Ако ги "подкрепят" да излязат на улицата да ги видим. Както беше по Луканово време.Абсолютно сигурно е при стотици хиляди протестиращи Борисов ще подаде моментално оставка.

63

Анонимен

преди 3 години

Тази информация е малко фейк. Микс от събития разположени различно от хронологичната си последователност.Ясно е защо го правят, и какво целят, но сега сме 2020г. Народите видяха много цветни революции, и сценария в Украйна е неприложим. Нито в Беларус, нито другаде.Всеки може да е недоволен от нещо в държавата си, но това не означава че е готов да я разруши, и подчини на чужди интереси. Не и в Беларус, не и 2020г.

62

Анонимен

преди 3 години

Сигурно са гласували машинно, и тоя е хакнал изборите.

61

Анонимен

преди 3 години

До ФеикНещо май не си гледал въпросните видеа. А спирането на нета е факт. Комунистите даже не осъзнавате, че никой не ви вярва. Личите от 1000 километра кои сте.

60

До 68

преди 3 години

По официални данни около 65% подкрепят сегашните протести в България, което прави поне 3.5 милиона души. Значи по твоята логика, блокадите са си съвсем законни, както бяха и тези при Луканов.

59

Анонимен

преди 3 години

До До 45/50Да, блокадите срещу Луканов бяха законни, защото ги подкрепяха стотици хиляди, което означава провалено управление. Тези в България в момента ги правят няколко десетки човека, с щедрото съдействие на Черепа и Маджо.

58

До 63

преди 3 години

А Борисов никъде не го посрещат, щото се е скрил като мишка и не излиза от дупката си цял месец.

57

Анонимен

преди 3 години

защо не покажете онези десетки стотици руски немци,които се връщат в русия и напускат развита и прекрасна германия подгонени от тълпите азиатци,африканци и български роми по улиците на дортмунд,дуисбург и берлин.има доста филми как етнически немци през последните години се заселват в новосибирск,омск и т.н. като руската държава се ангажира да зачита тяхната култура и индентичност!

56

Феик

преди 3 години

В ютуб има клип за срещата с работниците, и няма нищо такова което е написано тук, и Интернет си има...

55

Анонимен

преди 3 години

До избирателВарненски, пожелавам ти да ти дойде до главата наистина да ти се случи това дето говориш. Само това, нищо друго.

54

дааааа

преди 3 години

ЕС дане се меша където не им е работа само беди носят с техните"помощи"

53

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко обещал на Баце да прекръсти най-добрият беларуски отбор на БАТЕ БОЙКО БОРИСОВ, ако му покаже как се лъжат протестиращите с Велико народно събрание и как се пише конституция за 1 уикенд.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 Какъв избор има Радев ?Върна веднъж кандидатурата на Гешев , прегласуваха я и втория път няма как да не я подпише . Задължен е по закон

51

Анонимен

преди 3 години

До Българинсмятай колко е зле в украйна след като идват тук да мият чинии за 600 лв. за няма и 3 месеца сезон по морето.нека тези прекрасни хора по улиците на минск да преосмислят много добре ситуацията.