59

Анонимен

преди 3 години

До 62 От откривателите на първата ваксина идва това БЦЖ"Bacillus CalmetteGuérin" -BCG = БЦЖ - "Бацил на Калмет - Герин "

58

до 44

преди 3 години

А защо се казва БЦЖ?

57

Скептик

преди 3 години

Не че вярвам в Ковид19, ама не обичам да ме правят на луд. Ами какво пречи, а не му ли е задължение на главния епидемиолог на републиката да набави достоверна информация за руската ваксина от първа ръка. Ако трябва да посети завода, болниците, където се прилага. То така само с приказки по тв всеки може да бъде главен.

56

Анонимен

преди 3 години

До до 38 от славянинСлед като сте ативаксър, на вас ви трябва антиваксина. По въпроса ви, вие вярвате, че руската е такава, значи ще ползвате нея.

55

Анонимен

преди 3 години

ТОВА МИ НАПОМНЯ ЗА ОНЯ БЪЛГАРИН КОЙТО НАМЕРИ ПРЕДИ ГОДИНИ ЛЕК ЗА РАКА ОТ ЕДНО ЦЖЕТЕ БИЛКА И КАЗА ЧЕ СЕБЕСТОЙНОСТА НА ЛЕКАРСТВОТО Е НИЩОЖНА И ЩЕ СТРУВА СТОТИНКИ , В БАН ГО ВЗЕХА ДА ГО ИЗЛЕДВАТ И КАЗАХА ЯЕ НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ ДОКАЖЕ ДАЛИ НЯМАЛО ДА ИМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ВСИЧКО СВЪРШИ ДО ТАМ , ВЯРВАТЕ ЛИ ЧЕ ЛЕКАРСТВО БЕЗ ПАРИ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ДО ПАЗАРА ЩОМ В МОМЕНТА СЕ ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ , ТАКА И С ВАКСИНАТА , РУСКАТА МОЖЕ ДА СТРУВА 1 ЛВ НО ЕВРОПЕИСКАТА ОТ 1000 ЛВ ЩЕ ПОКРИЕ ИЗИСКВАНИЯТА

54

Анонимен

преди 3 години

53, спокойно бе, прескачай каквото си поискаш и колкото си поискаш.Теб никой насила не те кара да ползваш руската ваксина.Освен това, както си се засилил, може и да не доживееш да видиш мераците ти изпълнени, та да се лекуваш.

53

муспи

преди 3 години

Би било добре русия да наложи на Европа ембарго за ваксината, на ЕС само си знае работата.

52

фармаФууд

преди 3 години

Нема са плашите ..... Идват и други ваксини. Няма нужда да чакате драконовските проверки на руската ваксина ... и тестовете и... повторните тестове ... и задължителния двумесечен период за да се докаже че действа и няма странични ефекти...Нови ваксини идват на хоризонта . Немски... френски... американски... те няма да имат нужда от "драконовски" проверки щото са демократични ваксини . На тях ние им вярваме и ... тъкмо да завършат последните тестове на руската и вече ще се продават "нашите"

51

Е ЛОГИЧНО!

преди 3 години

Като след половин година картинката се стъжни - руснаците тъкмо ще са доказали ваксината а ние ще сме на ръба на отчаянито Тогава ще си резервираме няколко дози за след 5 години защотот по-големите ни европейски батковци ще са ни избуталли от опашката.

50

Си спомням

преди 3 години

Пък аз си спомням,че ваксината за туберколоза първо беше изпробвана във френските колонии в Африка,после в Полша и през 1948г. в България.

49

Анонимен

преди 3 години

Бих прескочил всички драконовски изисквания, при едно условие!Публично руската ваксина си я боцват Воленчо, Костя Копейкин, ДС агент Ивань Каракачань, и WCимеонов!Ако това стане факт, значи ваксината действа!ХА АХ АХ АХА

48

Христо

преди 3 години

доц. Ангел Кънчев очаква яко да се облажи покрай страданито на хората.Няма да остави и стоинка да мине през пръстите му.Яко се е наточил ще напраи пари а че вчера умгяха 14 Българи не му пука.

47

Анонимен

преди 3 години

Много се спазват правилата ДАА. Щом така е рекъл господина, нищо че 98% си е държат под носа и по-надолу.

46

Анонимен

преди 3 години

Европа прави експерименти с ваксините си в Индия и Пакистан. Дава им ваксината да я изпробват на техни жители и да я произвеждат за вътрешния си пазар. Същата ваксина се произвежда в Европа и се продава в Европа.

45

Анонимен

преди 3 години

аз съм антиваксър, последно ваксина в моето тяло е влизалаХейПростак, никой не се интересува от плоскоземниИзроди като теб.

44

д-р Дрегер

преди 3 години

Ми, Киро, населението на ЕС е около 4 пъти колкото Русия.

43

Киро на кирия

преди 3 години

Колко жители има Европа за да има интерес на Русия към тази част на света?

42

Русия

преди 3 години

не се интересува от САЩ, Европа, Китай, Индия и Пакистан, които ще използват собствена ваксина. Интересите й са насочени към Близкия Изток, Африка и Латинска Америка. Пазарна ниша от минимум 1 милиард.

41

до 38 от славянин

преди 3 години

''Може ли защитниците на руската ваксина да обяснят защо мислят, че тя е добра и надеждна. Къде има доказателства за това? Искам да отида там и лично да прочета.''Както написах по-долу - аз съм антиваксър, последно ваксина в моето тяло е влизала в края на 1989-та, когато бях ученик на 17 години, а с каква ваксина ще се ваксинира един проваксър си е единствено НЕГОВ ИЗБОР направен по НЕГОВИ СЪОБРАЖЕНИЯ и той въобще не е длъжен да ти дава обяснения за тях!

40

Анонимен

преди 3 години

Ами направете по-добра ваксина бе специалисти!В Англия да направят!В Германия!В Испания!В Италия!Май май и те не могат...Като не могат, давайте руската!Руското БЦЖ още действа, а в Европа, където отдавна е спряно като ваксина, случаите бяха 100 пъти повече!