19

Анонимен

преди 3 години

Докарайте го този шофьор на Орлов мост и му дайте мощна кола. Преди това да си вземе белото и приключихме с блокадата.

18

Коментар

преди 3 години

Културноетнически особености на недосегаемите от закона!Язък за помищите от банкимата!

17

Зидар

преди 3 години

за 3. Митрополит Николай Пловдивски произнесе след литургията на Богородица политич. реч, като подчерта че България не е имала по-добър премиер от Борисов. Между другото. неговото правителство издало учебник за християнско обучение на децата. Това е критерият на митрополита, по който оценява управляващите! А че един ден няма да има вече деца които да се обучават? Избити по пътищата, или се родили в чужбина. Между впрочем, той е вероятно бъдещият патриарх на Българската църква.Твойто мнение?

16

Анонимен

преди 3 години

"Легнали полицаи може да се наслагат и на 50 метра...само това е решението - вижте как е в Холандия."Aйде стига с тия легнали полицаи. Коли не ни останаха.Трябват груби и неизбежни наказания. А не съдебни фиаскота по 5 години да се съдим и накрая някаква условна за 5 убити човека или карал пиян и 1 месец без книжка. Ама корупция и шуробаджанащината съсипват неизбежността на наказанието, а?Когато бай ти Тити го видиш да не се хили, докато минава на червено - тогава ще сме се оправили!

15

Анонимен

преди 3 години

Знам един начин да спестя на държавата издръжката на тези в затворите ... казва се гилотина

14

До 9

преди 3 години

Понеже затворите били скъпи... Да не вкарваме никого, а?Асанчо хареса как мислиш!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Налага се да се мисли и за тези, които не спазват правилата. Понеже в безумното си бързане изпреварват, без да "спазват правилата на пътя". И дори и да не мисля за тях, мисля и за себе си - не ме блазни мисълта да се натреса в мелето отпред, което не аз съм причинил.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен за спазването на скоросттаАбе ти от кое диво село си и какви са тези отзад и как ще те линчуват? Ти за отзаде си ли мислиш или да спазваш правилата на пътя?

11

Анонимен

преди 3 години

Легнали полицаи може да се наслагат и на 50 метра...само това е решението - вижте как е в Холандия.За правосъдие и закони няма да говоря, защото тук е пародия!

10

Пижо

преди 3 години

Където няма контрол, няма и правила! Където няма държава, няма и закони, които да се спазват!Да не ми говори този, че не можело да се слага полицай на всеки ъгъл! Тук става дума за гонки, които едва ли се случват за първи път!!! Едва ли има човек в това малко село, който да не знае за тях - кмет, полиция, общински служители, полиция!!! Такива гонки има при много села! Колко деца бяха пометени при такива гонки? И полицията не може или не иска да направи нищо! Освен да брои жертвите!

9

До 6

преди 3 години

И какво от това - с нашите данъци да хрантутим шведа дето няма втори клас 25 години в затвора? Знаеш ли колко струва един затворник на година - над 9000 лева.

8

Ваньо Алексиев

преди 3 години

Няма нужда да ни поучавате. Поредната шведска драма, не заслужава коментар. Важно е , че няма пострадали нормални хора

7

Анонимен

преди 3 години

Да спазваш ограниченията на скоростта по българските пътища си е чист мазохизъм - тези отзад или ще те линчуват, или ще те претрепят, или ще ти причинят психичен срив.

6

Анонимен

преди 3 години

Докато не почнат да налагат минимални 25 годишни ефективни присъди, без право на обжалване няма да се промени нищо. Сега на тоя селски *** ще му дадат най-много 2 години условно и го чакаме на следващото " рали".

5

Анонимен

преди 3 години

До 4:поправка: не в страната, а в селата защото там няма пилиция от 30г и съответно всичко е превзето от шведите. Други коментари просто са излишни

4

наблюдател

преди 3 години

всички обвиняват софиянци,че са нахални,надути,"голямата работа" , но фактите са че големите драми с катастрофи, убийства и неспазване на законите са из страната

3

Анонимен

преди 3 години

Какъвто премиера такива и избирателите му.За толкова години израстнаха малките тиквета дето бяха на по 10 години сега са на 22-23 и вече се мутреят като Бойко.Викат си:''Да не съм по-*** от Бойко а?!''Дава газ и си мисли,че е началник.В България всеки индянец си мисли че е вожд!Всяка малка тиква си мисли,че е Винету!

2

ами

преди 3 години

"Големият проблем е, че не спазваме законите". Пич, докато тези,които "коват" законите погазват КОНСТИТУЦИЯТА и никой не понася никакви последсвия от действията си, и най-обикновеният българин/турчин/*** няма да има респект и да спазва обикновените правила не само на движението, а на живот.

1

Анонимен

преди 3 години

Това експерт ли трябва да ни го каже? Ние не сме шведи, и голяма част от народа има висше образование. Или само се плюнчат вятър да става.Водат е мокра в морето! Факт