148

Няма да има

преди 3 години

Няма да има нова конституция докато не се оттървем от Бойко и крадливата му дружинка.

147

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗнам,че ГЕРБ са прави,но - Да,точно това ме притеснява в ГЕРБ,че смазват опозицията,а трябва да има и ляво и дясно,за да има равновесие,защото без опозиция,ще се превърнем в диктатура,нямам понятие защо герберите мразят БСП и ги преследват

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156Това ще е края му, все пак нали сме демокрация, друг е въпроса, че е удобен на Меркел, единствената която го подкрепя от лидерите в ЕС :) Ако искат да си управляват като Лукашенко и Путин до безкрай, окей, няма проблеми, щом пазим турската граница, всичко е тип топ :))

145

Анонимен

преди 3 години

Защо ви пречи Великото народно събрание?Защо искате да се изземат неговите функции от действащото обикновено?ВНС по замисъл трябва да е над партийно,а ГЕРБ иска да си присвоят и мегавата функция

144

Чебурашка

преди 3 години

Страх тресе бабикянчетата от идеята за ВНС и нова конституция. Затова разпространяват разни нелепици за нея, от прости по-прости. Като започнеш от лъжата за връщане на член 1, от бившата комунистическа конституция на стигнеш до там, че в нея щяло да бъде забранено преследването на престъпления на предишната власт! И нито дума за това, че новата конституция няма да се пише нито от Герб, нито от Борисов а от 400 депутати във ВНС. И ще се приеме от тях.

143

Въпрос

преди 3 години

До Анонименкога ни вкара в шенген??

142

Анонимен

преди 3 години

До До 128Че ти тогава ,по твоята логика,трябва да вкараш цялата демократическа партия в затвора ,защото са леви Троцкисти!А комунизъм никога не е съществувал на практика някъде,това една утопия,макар и примамливо красива,но тя е неосъществима.Но социализъм е съществувал и съществува и до днес по света.

141

До 156

преди 3 години

Комунизъм не знам, но наци има в протеста, факли, гонене на роми, юмруци срещу инакомислещи. Вън кафяви чуми.

140

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се опитва да върне чл1 на комунистическата конституция,която даваше върховната власт на една партия.Но при всеки повод твъди че не е комунист Искането за премахване на ВНС събрание лично мен ме ужасява, не знам колко от вас си дават сметка какво значи това?!

139

Анонимен

преди 3 години

Баце е герой. Запази мира, за разлика от друг, направи магистрали за столетие, санира панелките, вкара ни в Шенген, а друг ни дърпа на изток. Скоро ще измете и улиците

138

До 128

преди 3 години

До АнонименКато задаваш така въпроса, означава, че не познаваш комунизма. Тогава ни остави нас, по-големите, сами да преценим кой е комунистически диктатор. Какво понятие имаш изобщо? Това е и основният проблем в последно време....липсата на понятие за историята. В такива моменти младостта е порок.

137

До 150

преди 3 години

Е ББ няма 30 милиарда лева, спестявания на търкащи.

136

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко и Бат Сали това са хората които ще оправят държавата.

135

Анонимен

преди 3 години

Чебурадуро, то дори да си шофер на рейс е по-добре от това да пазиш колите на Пашата.

134

Анонимен

преди 3 години

Борисов да си признае на кои господари служи,защото това вече е очеизвадно. Ясно е че няма как да печелиш три мандата с 10 процента одобрениеПродажник!

133

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, смях. Кой ще ти замеря лагерите бе, герберите не са свикнали да дават свои пари за каквото и да било. Не извади ли Баце от чекмеджето кинти да им даде, те домати да хвърлят няма да си купят.

132

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен........ БойкоШенко :)..... Не ти ли омръзна да повтаряш вече 5 дни една простотия измислена от Карбовски? Смени репертоара с РАДУРО, ще бъдеш по - оригинален. Пък и двамата с нашето недоразумение много си приличат. И двамата обичат да размахват юмруци и двамата са шофьори, единият на автобус, другият на самолет.......

131

Анонимен

преди 3 години

Борисов в момента с тези предложения нарушава конституцията.За всяка промяна в конституцията се налага свикване на ВНС ,което да работи се произнесе по темите за които е свикано.Обикновеното народно събрание или отделна партия по сега действащата конституция не могат да я променят

130

Анонимен

преди 3 години

За чекмеджето, ще отворим нова отделна цяла глава.

129

Анонимен

преди 3 години

До SSА ти правиш ли разлика между умишлено и неумишлено убийство,между нещастен инцидент и умишлено убийство?Това с оръжието е УМИШЛЕНО,а не случайно неумишлено убийство,а и след това убиеца ще лежи дълго в затвора,така хем убития ще пострада и неговите близки ще страдат,хем убиеца ще си съсипе живота в затвора и също ще страдат негови близки,какъв е смисъла от това?