8

Анонимен

преди 3 години

В най-новата конституция на герб ще пише:Член първи нашият вожд Бай Бойко ще управлява до живот без право на замяна!

7

Анонимен

преди 3 години

Аз помислих че мафията отива в историята а то били народа след 20 години ще е история сега сме 6,5 милиона тогава ще сме под 5

6

А НАРОДА казва

преди 3 години

Как са я внесли така и ще я изтеглят!!!!!Да не забравяме, че единственото и незабавно искане на НАРОДА и протеста е.....ОСТАВКА НА БАЙ *** И ИНСТРУМЕНТА КАСКЕТ КАРЕНИН с незабавни честни избори!!!!!Чак след това идва момента за ВНС, конституция, рестарт и всичко останало!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Абе я представете Бойче ако беше прочел две книги какво чудо на природата щеше да е сега!

4

Анонимен

преди 3 години

Гербавите имаха време до сега не за една, а за пет нови конституции. Чак когато усетиха народната любов започнаха да тупат топката по всякакъв начин включително и с този цирк да се промени конституцията.

3

Анонимен

преди 3 години

Всичко ми допада, освен че обикновено народно събрание, ще може да променя конституцията :) Иначе съм с две ръце за 120 депутати, какви са тези 240 при 6.5 милиона.Съгласен съм, ако става дума за администрацията, която е армия от калинки, повечето си човъркат в носа :)Не ми се вярва да стане това, лъжат за да им станем приятни :)

2

Анонимен

преди 3 години

значи Герб си прави собствена конституция така ли на, власт до девето коляно и кражби до девето коляно

1

Анонимен

преди 3 години

Страшна констипация. Вазелинче за констипацията на герб.Ала-бала, само за оставане на сегашното правителство на власт и отмяна на редовните избори.Искаме редовни избори март. Оставка и си вземете буламачите обратно за вътрешно ползване.