18

Вече не е скъпо

преди 3 години

Точно на MSC ходят доста Българи на круиз. Когато имат добри промоции седмица круиз средиземно може да ви струва само 300?/човек. Храната е включена, плаща се алкохола, а самолетни билети може да се намерят за 20-30?

17

Атанас Велмазов

преди 3 години

Круизните кораби са най-прекрасното и сигурно място на което човек може да прекара своята почивка ! Веднъж качил се на круизен кораб човек, осъзнава, че круизната ваканция е най-незаменимото и перфектно изживяване. За жалост в клета майка България 90% от населението дори не са чували думата ''круиз'' , а такова преживяване с най-качествената храна и напитки, най-екзотичните дестинации струва колкото 3 дни в Банско....

16

Анонимен

преди 3 години

Нашите кораби на Коста са оборудвани с хепа филтри и се прави пълна дезинфекция на кабините след всеки пътник. Вентилацията също е преработена да вкарва изцяло въздух отвън а да не върти вътрешния. Температурата се мери дистанционно с термокамери автоматично като минавате покрай тях. Има и дезинфекция с UV лампи. Напълно сигурни мерки няма но са предприети максималните възможни - много повече от който и да е хотел на брега.

15

Анонимен

преди 3 години

Да, безопасно е. Няма страшно, женчо. Ако мене питаш безопасно ли е. Освен ако не ти се счупят краката докато се качваш на борда дали за това да питаш дали е безопасно.

14

Анонимен

преди 3 години

Жабарняци, как само европейци ще пускате ве? Бързо пълнете самолетите с мизерни оризници и ги т'варете на крузовете. За да се предпазвате от коронавируса, забранете на българи да влизат в Жабария...и готово. Смехурковци

13

Анонимен

преди 3 години

Круизи може а учиниците да стоят вкъщи нали? Просто лудницаа

12

Застраховател

преди 3 години

Така сие. Ако имат полица за медицинска застраховка няма да берат грижи и ще се приберат у дома. Ако нямат- сори! Няма да им помогне и компанията собственик на въпросния кораб от снимката-MSC, мафия шипинг къмпани, действаща от името на калабрийската мафия, фирма перяща парите на Ватикана и оперираща кораба от снимката построен за малко над 0.7 млрд еврака от присвоените пари на диктатора Кадафи

11

Handel

преди 3 години

DW, DW, познах те!Има ли материал, който се опитва да насажда несигурност и страх, той идва от един от трите източника:1. СЗО - пари ни дайте, защото иначе!2. ГЕРБ - яко ще *** ако паднем от власт!3. DW - ами такава е политиката на спонсора ни, а париците са много добри:-)

10

И ся

преди 3 години

Какво от това

9

изгодно

преди 3 години

След като обявят карантината на круизния кораб, туроператора осигурява безплатен ковчег и достойно морско погребение като екстра, която не се заплаща, така че по бързайте! Местата са ограничени.

8

До коментар 12.Хахах

преди 3 години

Бездруго описаната от Вас методика за термометри я е доста точна...... А и с определена емоционална връзка изследван/изследващ !!!

7

Бояджия

преди 3 години

Ей не се 77334начесоха с тия круизи после да не стане като с оня кораб карантина на пенсионери насред океана,:)))

6

f

преди 3 години

Има си материя от която олекваш, ако не се лъжа, това е неразвален антимагнит, да видим кой не може да ходи по вода.

5

f

преди 3 години

Крайно време е да взривят или подпалят българската патриаршия от неграмотни лум-***.ни и мръсни евреи!

4

f

преди 3 години

Какви чудеса е извършил толкова еврейският Исус, че той да е истинският Иисус ?

3

f

преди 3 години

Иисус истинският НЕ Е евреин!!!

2

f

преди 3 години

Мръсната еврейска църква го направила тоя мрак с простотиите им.

1

Анонимен

преди 3 години

Какво му е опасното, седиш две седмици карантина в стая 3х3 метра, бутат ти храната с табла пред вратата като в затвора, и ако трябва, ще те закарат до болницата със специален транспорт като президент. Запишете се.