630

Анонимен

преди 3 години

До ГигаЩе разберат и защо ББ така усилено бяга от служебно правителство!

629

Гига

преди 3 години

Премиерът предлага нещо много добро, нещо което искаха протестиращите. Изборите за ВНС са си пак избори, затова и казва "както хората ни наредят". Само че, *** протестиращи,не осъзнават въобще какво им се говори. Излиза овчарят Радев и им казва "Не,не,не",и овцете и те повтарят "Не,не,не...."С всъщност за какво викат не и те не знаят,за нещо, за което до вчера викаха "да". Само за секунда да се замислят, защо Радев не признава нищо друго освен служебно правителство. Умните ще разберат.

628

Христо Христов

преди 3 години

До МислителПpocтитyтките чакате пари, щото сами за нищо не ставате, нали?!

627

Христо Христов

преди 3 години

Тиквата цели приемането на истанбулската конвенция.

626

н

преди 3 години

Конституцията на Дани Кирилов

625

Мислител

преди 3 години

Комунистите като дойдат на власт и ще върнат ли милиардите от ЕС?Предполагам,ще приемат 10-те китайски кашона с ръкавици помощ за Сърбия от братската Руска Федерация?!

624

Анонимен

преди 3 години

Защо неуравновесените са множество сред протестиращите?

623

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** ни мисли за по-прости от него!Марш!

622

Анонимен

преди 3 години

Гроб не е никаква партия, а е организирана престъпна група за ограничаване на българския народ!Искала Тиквата да даде властта на народа...На кой народ - Шиши, Домуса и Златев ли?Оставка!

621

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите не са всички българи.

620

Анонимен

преди 3 години

Какво ще правят с полуграмотния шoумен, който живееще като мутра, в начало то на 90-те?Да участваш в управлението не е, като да се оплезиш и пееш чалга.

619

Анонимен

преди 3 години

Те не искат да чуят нищо, искат да свалят ГЕРБ, за да вземат власта и настанят своите"млади"на апетитна постове, за да крадат.Да отърват съда, тези които са нарушили закона.

618

да го знай

преди 3 години

какво му се пече на тоя,бедна му е фантазията

617

Котки

преди 3 години

Ето този ефект от Ковид не го очаквахме. ЕС, не ви искаме милиардите, Радев и Корнелия като чуха милиарди и буквално пощуряха като някакви разгонвни зверове. Изкараха всички възможни *** на улиците и кръстовищата. Аз искам ЕС да си прибере милиардите и всичко да се върне на мястото си. Явно хората са прекалено алчни просто, това е.

616

Анонимен

преди 3 години

Офффф тиквата пак дава,сега пък давал властта на народа Явно има някакво нареждане към журналята в изречение, съдържащо името на вожда винаги да присъства и глагола дава. Нема да се изненадам ако освен магистралите баце е построил Млечния път , слънцето и планетата. И даже без почивка на аедмия ден като тоя мерзеливец Господ. И не, в случая не богохулствам, защото ако го правя би се наричало бокохулство. Амин, дай боко!

615

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия магистрали не построени са с вашите пари Тиквата не ви ги е подарил И друга партия да беше на власт изпълнителите на проекта щаха да са същите фирми а парите за тях пак народа ги плаща. Вие сте функционално неграмотни и не бива да гласувате.Кланяте се някой затова че ви е дал нещо за което сте си платили Не харесвам Борисов но съм съгласна с него че сте прости.

614

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ката ден ни убеждава че е народен Любимец, но ни веднъж не се престраши да излезе на улицата без горилите си,за които ние плащаме, и да се потопи в народната любов. Баце поради що се криеш от любимия ти народ? Нали е *** като тебе нали са разбирате?

613

ШУТ ОТ БАНКЯ

преди 3 години

ОТ ВРЕМЕ ОНО СЪМ НИСКО-ИНТЕЛИГЕНТЕН, ПРЕДВИДИМ, БЕЗ УМЕНИЯ И ВЕРЕН НА ПАРТИЯТАТАТЕ МИ ЧЕТЕ МАРКС КАТ БЕХ МАЛЪК ПОЖАРНИКАР, АМА ПОСЛЕ СПОМЕНА КАК ДЕЙСТВА ГРУЗИНСКИЯ М Ъ Р Л Я К СТАЛИН. ОТТОГАВА РАЗБРАХ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЪМ СРАВНИТЕЛНО Т Ъ П , УДОБЕН ЗА ВСЕКИ, БЕЗ ИДЕИ , ПОСРЕДСТВЕН И ДА ВЛАЧА КАРУЦАТА АМА С ПОЛОВИН РАМО.ТЪЙ СЕ СТАВА ПРЕМИЕР. ИМАМ СИ МИС ДУПЕ И КЪЩА В БАРЦА..СЪЩО СИ ЗАТВАРЯМ ОЧИТЕ ЗА ВСИЧКИ САЙТОВЕ С П РО С ТИ ТУТКИ ДА ИМА ПО ЕДНО Е..Е ЗА БЛЪГАРИНА И КЕШ ЗА АВЕРИТЕ ОТ МАГУРАТА

612

ТУЛУП С 200

преди 3 години

Целта на ГЕРБ не била да е управлява, а да даде това право на хората-----В УВОДА НА ТОМ 1 ОТ НА ВИНЕТУ НЕ ПИШЕ КАК ДА СЪМ ЕФЕКТЕН ЦИРКОВ КЛОУНИ ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ЗА НЕУДАЧНИТЕ СКЕЧОВЕ. КОЙ ЛИ ДЕПУТЯГА ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ 65 000 ЛВ ГОДИШНА ЗАПЛАТА , В ИМЕТО НА ПО-ВИСОК ПРИХОД ЗА СРЕДНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ....К О М У Н И З *** ИСКА РОБИ , ЛЕБ И ЗРЕЛИЩА.ЗА МЕН ИМА МИС ДУПЕ И СКРОМНО ЧЕКМЕДЖЕ С МАЛКО ПАРИЦИ...

611

Шиши

преди 3 години

Как ще даде властта на народа като не я притежава? Властта и закона това съм аз! Аз пиша законите и назначавам министри, шефове на регулатори и главни прокурори!