65

Рада

преди 3 години

Айде стига с тея глупости ккакво виртуални протести стига със 5-10 човека на протести а дали е имало протести не се знае защото в чужбина да направиш протест трябва да искаш разрешително а не като при нас не ходят на работа и мързелуват

64

Ti

преди 3 години

Българите в чужбина, все пак са най-големият инвеститор в страната. Редно е да се зачита техният глас.

63

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина са много разнородна група.Безспорно има успели, висококвалифицирани,студенти,по-малко квалифицирани, на социални помощи, сезонни работници и т.н..Който иска да протестира, само че там не можеш да блокираш кръстовища, трябва задължително да си обявил протеста и да получиш разрешително, и протестират в събота и неделя, защото през седмицата работят.А тука аху-иху, оставка и лежане по улиците.

62

Хан Тервел

преди 3 години

Виртуалните българи да не дават акъл на реалните българи как да живеят в страната си!Тук някой каза да получат виртуална оставка на виртуалните си искания...браво! Соломоново решение!:)

61

Анонимен

преди 3 години

Как да живея ще ми определя някой, който не живее и не плаща данъци в страната? Някои не знаят и езика! Издържам социално, здравно и пенсионно родителите му и техните родители! Като прибавим неграмотните и професионално лежащите на социалната система гласоподаватели в България, една партия ще е коректив в "правилната" посока на всяко правителство. Да махнем и тези до 21г. И да видим дали с трици пак ще ловят маймуни по изборите? След като едни 80% решават.......

60

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са облечени в изцяло тъмни намерения.Това е война на мафиотите, който бяха сраснали с държавата и сега искат да си я върнат обратно.Протеста е мутренски казано накратко.Едва ли тези хора в чужбина го осъзнават.

59

Alex2

преди 3 години

Тия заслужават и виртуална оставка хо хо хо

58

K6

преди 3 години

Вместо да протестирате направете нещо полезно , например може да се обедините и построите болница, никой няма да Ви пречи да го направите

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Истинските въпроси са докога дпс ще съществува като партия в Българския парламент и защо доган още е на свобода..........Докато гласуват българите в чужбина ще е така! Лично аз съм в чужбина от 19 години и не съм спрял да подържам мнението че ние българите от чужбина не трябва да имаме правото да гласуваме за българите в България, защото вместо да изпишем вежди, вадим очи. Айде сега цъкайте минусите и ме сочете че съм предател!

56

Анонимен

преди 3 години

Истинските въпроси са докога дпс ще съществува като партия в Българския парламент и защо доган още е на свобода...

55

Прасчо

преди 3 години

Каскетко наи яркия пример за - истински комунист от наи опасните раследва само каквото му нареди - цк Само заради него сьм готов да подкрепя не само - бабикянката ами дори самият дявол ако ще свали сегашните

54

Анонимен

преди 3 години

На номенклатурчиците от соца, 5% от заплатите им ги даваха в долари,за да си купуват западни стоки от Кореком и безмитните магазини по границата.Отделно безпкатни почивки и екскурзии по соц.чужбина.Вили и терени по море и планини тоже безплатно.От СМК панели уж бракувани по 20 лева и монтаж за жълти стотинки."Взаимообразно" млечни и местни продукти " аз на тебе,ти на мене..."Голямата кражба започна с АПК и помощните стопанства по предприятия.После бандитска приватизация с "лоши" кредити,РМД.....

53

Анонимен

преди 3 години

Изборите нищо ли не означава, за австралийския Политик?Той, като гражданин на емигрантска страна, би трябвало да знае, че има много велики хора, които в младостта си, са мили чинии.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Всеки обаче си задава въпроса защо сега не са в Русия а в обятията на "гнилия" ЗАПАД?!?!?!?

51

Анонимен

преди 3 години

това са децата на комундетатааа - там в "лошия" запад харчат Накраденото ! през 1990 г изнесоха България с куфарчета долари и злато !

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61А помниш ли ка се (НЕ) даваше българска изходна виза на безпартиен да пътува на запад?

49

Анонимен

преди 3 години

Деца и внуци на тия които ни направиха част от т.н. соцлагер и чиито предци си вееха междукрачията по запада докато наобикновенитеим се искаше открит лист т.е. ПОЗВОЛЕНИЕ да пътуваш до Петрич например!Аз това си спомням от детските години ПРЕЗ 80-тте,не през 50-тте на 20 век!От град Кресна започваха проверките а Кресна е на около 40км.до Гърция и 60км до сега Северна Македония тогава Югославия!АРЕ РЕСТО!!

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Какъвто им бе социализЪма,такъв им е и капитализЪма на червените каскети......Слушали, милиционери, валутни корекоми, валутни аптеки към правителствена болница, некачествено българско производство може би с малки изключения ако е за износ, нагаждачество, връзкарство, подлизурковщина, лицемерие, завист, простотия, мизерия и безхаберие.

47

Анонимен

преди 3 години

Папагалите мизерстват в палатките за жълти стотинки,а някои другари се припичат на лазурни острови под палмите😴

46

Анонимен

преди 3 години

И за спуканата тръба във варненското езеро ли са ви виновни българите в чужбина? Странно, те не са изпълнителите на проекта но са им удържали от данъците за това!