12

Шопо

преди 3 години

На инструктаж ли вика Банкянският белмез ,та едно и също повтаряте да ви ?в@ у чукундурите

11

Анонимен

преди 3 години

Смешно е как всички зависими ***, политолози, назначени бизнесмени се върнаха да повтарят написания текст, който Тиквата прочете. Рестарт на държавата да иска този, който я управлява вече 11г.?! Хаха Повервахме

10

Пян Гъ

преди 3 години

Аре по-сериозно. Първо, протестът е технически безсмислен - избори и без това ще има. Второ, м/у ГЕРБ и останалите (БСП, Костинбродска, ***, Учиндолски и пр.) изборът е лесен, макар че някои може да прескочат бариерата. И трето, всички са матирани от ББ - това, което го искат, сега го предлага ББ, за да паднат маските на демагозите, които искат старото положение - контрабанда, куче влачи рейс. Обречени да.

9

Анонимен

преди 3 години

САМО ТОЗ, КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ПОСТИГНЕ ТОВА КОЕТО ИСКА, ТОЙ ЩЕ УСПЕЕ! Сапунката със оставките не ви ли омръзна вече бе!? Ай стига с това развитие в застой! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ!

8

Анонимен

преди 3 години

Дачеев , Плама , Плама кожодеро ти мазен. Услужливо разграби изключително рентабилно предприятие в Северна България. Продаваха на едро масла в 15 държави и то гарантирани продажби. София и целия северозапад караше с горивА на Плама. Собствена транспиртна система за фоставки на компизиции нефт от нефтения терминал във Варна.Ей тоя келе.ш разби вдичко.

7

Анонимен

преди 3 години

ПОЛИГРАФ ЗА ВСИЧКИ МИНИСТРИ, ПРЕЗИДЕНТИ, ПРОКУРОРИ И СЪДИИ! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ!

6

Пловдив

преди 3 години

Точно вие "бизнеса" сте проблема, вашата дребна, алчна, ненаситна душица сме на този хал. България е и на всички българи, и не е коректно само вие да се възползвате от ресурсите и. Сигурно се сещате,че играта свърши, няма аборигени отдавна, но наглостта ви няма край. И вашето време ще дойде! Заедно, народа е силен. Стига с този социален инженеринг, няма как да се задоволим със семки и бонбонки, отдавна станахме пълнолетни демократи. Време да развържете кесията.

5

Анонимен

преди 3 години

На Ганьовския народ, не нов закон му трябва, а някой който да започне да контролира спазването на сегашния, от главата към опашката! КОНТРОЛ! КИНТРОЛ! КОНТРОЛ!

4

Анонимен

преди 3 години

Другарю Дачев,нека рестарта включва малко въпроси и отговори,да речем за ПЛАМА-Плевен,как я"управлявахте"какво имаше във складовете и?

3

Анонимен

преди 3 години

Другарю Дачев,ама и пълна ревизия на приватизацията да включва рестарта, съгласен ли?

2

сминдух енд чесън

преди 3 години

Подобно на Борисов и "бизнесът"не схваща защо някакви хора вървят всяка вечер по площадите безплатно да искат "оставка".Няма как да е друго ,все пак са като скачени съдове.

1

Анонимен

преди 3 години

Рестарт означава пак същото отначало.