17

онзи

преди 3 години

В нощните заведения се учат евроценностите.

16

Христо Христов

преди 3 години

До 13/14Какъв ти е проблемът?Напърно естествено е новодошлите юберменши да затрият калпавия ген на немските ***. Не забравяй, как цели стада немски крави демонстрираха по улиците за повече афроараби.ПП. Не забравяй, че Божията Майка е била 12-14 годишна в най-добрия случай.

15

7

преди 3 години

В Европа не допускат в нощни заведения лица повд 18 години без придружител. тук май не е така

14

Анонимен

преди 3 години

Странен приоритет: Европа отвори нощните заведения преди училищата си------------Правилно!!!Имено в Нощните Заведения съвремената младеж и получава "образованието" си!!!Нима не си личи, а???-) -) -)

13

Анонимен

преди 3 години

Овцете,например,изолирани в отделни кошари блеещи по *** само в редки случаи и следващи безпрекослоно инструкциите,въвеждани с тоягата на Овчаря,страдат ли от коронавируса?!Не,нали?Изводите са за вас!Освен в случаите,когато превантивно избиват овцете,без да са заразени с африканска чума!Превантивно!И всичко се оправя!Изводите са са вас!Може по ***,може по човешки!И да си спомняме думите на полквник Дрангов: "Две смърти няма,без една не може!"...освен когато се умира от страх!

12

Спорд въ.ш.ливите им

преди 3 години

традиции, голите пети и пръсти на женските крака, както и голите ръце се тълкували като покана за секс, а момичетата над 8 г. се считали за вече достатъчно пораснали за омъжване.Тогава не успяха да наложат приумиците на Меркел да се угажда на новодошлите и малки момиченца през август да ходят облечени като през ноември, за да не им посягат новодошлите хрантутници с манталитет като от ранното арабско средновековие.

11

До Анонимен 8

преди 3 години

В Германия учебната година в някои училища започва още на 1 август, а в други - в средата на август.Нали помниш, че при първата вълна "бежанци" родителите в някои градчета са бяха вдигнали на бунт, след като в местните училища се бяха опитали да наложат изискването момиченцата да ходят на училище само със затворени обувки и с панталони или с плътни чорапи, и с дрехи с дълги ръкави, защото трябвало да се уважават традициите на новодошлите.Според тези традиции голите пети и /продълж./

10

Анонимен

преди 3 години

И двете на снимката са много секси, не мога да преценя коя ми харесва повече и искам и двете .

9

Анонимен

преди 3 години

Горката Европа тулупа ги прекара с 200 вече забравихме от кога отвори нощните заведения у нас.

8

Христо Христов

преди 3 години

Според критериите на ес и юнеско, публикувани в статия отпреди 2-3 дни, това си е чиста проба лъжлива пропаганда.И ако ес е по-добре от щатите, това се дължи единствено на свободолюбивия дух на янките (за добро или както в случая за зло).

7

Анонимен

преди 3 години

Махайте всички мерки изманциии!

6

муспи

преди 3 години

Че училищата като не са нощни, да не би да не са секси?

5

Анонимен

преди 3 години

Кой ти ходи на учлище през август бе, ей ... АЛоуууууу

4

ПроСоТо

преди 3 години

ето го СМИСЪЛА на цялата дандания:-"Държавите обаче трябва да увеличат усилията си за повторно овладяване на инфекциите, като настояват за прилагане на правилата за социално дистанциране и ограничаване на големи събития.""СОЦИАЛНО ДИСТАНЦИРАНЕ и ОГРАНИЧАВАНЕ НА ГОЛЕМИ СЪБИТИЯ"!!!!!!!..Не схващате май ,а?!...-"Бъдете ПОСЛУШНИ и ковидата ще ви отмине!"..ПОСЛУШНИ!..ДИСТАНЦИРАНИ и...БЕЗ ГОЛЕМИ СТРУПВАНИЯ на хора,щот са не знай какви "вредни" помисли могат да минат през главите ви..

3

Нощни заведения?

преди 3 години

Туристически сезон;ваканция;отпуски -дребният и средният бизнес до голяма степен зависят от тях -работни места, печалби, данъци. Или безработица, фалити и по-малко пари за хазната.А учебната година започва чак през есента. Защо тогава някои се чудят?Кой беше казал, че в крайна сметка винаги става въпрос за пари?

2

Анонимен

преди 3 години

Да, ама сигурно половината от бъдещите ученици след 7 години се правят след посещеие на нощни заведения... Така че това е инвестиция в бъдещето!

1

Андронов

преди 3 години

Нощните заведения са своеобразни училища.