37

Аз

преди 3 години

Ама дъртофелоте да си седят вкъщи и да не ни налагат забрани на нас младите !!!!

36

хаха

преди 3 години

девойките са една до друга а зад тях табела указва минимална дистанция 1м

35

Анонимен

преди 3 години

Партията на нЕма вирОЗите е с мащаба на земята е плоска.Между другото поредица 100 години по време на испанския грипчовеците са се държали по същият начин като сега.Човечеството не е мръднало в интелектуално отношение и метър напред за последните 100 години.Всъщност аз смятам че човеците са на интелектуално ниво от времената преди Христос.Всъщност Христос, Буда, Алах и т.н. са пряко доказателство за простотията на човечеството.Жалка история.Диваци.

34

Анонимен

преди 3 години

Европа си отвори заведенията а Ню Йорк зоологическата градина.

33

ми така е

преди 3 години

До охо бохоОще на времето Велко Верин от Свободна Европа предупреждаваше нашите младежи да внимават със западноевропейците,защото те са едни пресметливи бакали и нищо повече!А той си беше антикомунист отвсякъде,не като сегашните измислени демокрасти!

32

Анонимен

преди 3 години

МДА, ЕВРОПА ОТ БРИТАНИЯ ДО УРАЛ ОТВОРИ ЗАВЕДЕНИЯТА СИ, А УЧЕНИЦИТЕ СА ВЪВ ВАКАНЦИЯ. ДА СЕ ПУКАТ ЗАВИСТНИЦИ. АНГЛИЧАНИ ФРАНЦУЗИ, ГЕРМАНЦИ И РУСНАЦИ ЗАЕДНО СИ ПИЯТ ПИТИЕТАТА.

31

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е не какво иска Европа а каквоще наложи вируса.А вируса ще наложи нови затваряния по къщите през зимата.Ако не се подчини Европейски ще се превърне в масов ГРОБ.Спомнете си снимките от Ню Йорк тази зима.Милост няма да има за недисциплинираните.

30

Христо Христов

преди 3 години

До 31Пак евроатлантическото *** се изказа неподготвено и ръси глупости.В германия и холандия няколко провиции, както и в дания са започнали преди настоящата седмица.Явно зле върви с брюксел и некадърните му тролчета ще трябва да си търсят нов господар.

29

Анонимен

преди 3 години

Странното е че продължаваме по метод от април месец: маски, дистанция, дезинфекция и прочее. След вече 9 месеца как пъл не се появи нито едно лекарство, нито една ваксина, нито един друг метод за превенция!?!Едни и същи новини, до промиване на мозъка!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Къде са детайлните снимките на двете девойки ?В коя дискотека са?

27

Анонимен

преди 3 години

Странно, защо ли няма отворени училища?Може-би, защото учебната година започва на 1-ви септември в "западна" европа...Не знам, не знам...Какво ще кажат руските *** във форума?

26

охо бохо

преди 3 години

Няма нищо странно ! Парите са над всичко за евроанлантиците !

25

Анонимен

преди 3 години

Доказателство след доказателство, че коронавирус тъпнята е постановка на дегенератите които се мислят за елит...

24

Анонимен

преди 3 години

ЕС и самата Европа вземат пример от Боце и др. Евросъюзър и лично онази с многото деца си го обичат,защото на заседания на държавните ръководители той играе ролята на добродушен шут: не знае чужди езици, мучи в отговор на приветственото "hi", стисне като мечка някоя от дамите, зад него на 1м. разстояние бързо ситни преводачка.Изказва се недодялано и преводачката в началото превеждайки дословно предизвикваше смях в залата, но сетне се усети и с превода си прави БиБи културен р-л. В БГ е сикаджия

23

Анонимен

преди 3 години

Странен приоритет. Европа предпочита да поддържа в България една корумпирана, престъпна мутра...вместо да подкрепи истинските демократични партии.

22

Анонимен

преди 3 години

пък ние за срамотите ще отворим първо училищата и чак тогава публичните домове.

21

Анонимен

преди 3 години

На Европа не и трябват умни хора, точно затова го правят а също така и масово вкарват приматии от Африка.

20

да,да ама не

преди 3 години

До ПроСоТоМай това ще е причината:"Големи маси от хора в глобалния свят стават излишни.В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират."Икономическа криза безспорно се заформи! Да видим последствията! Кои ще обеднеят, кои ще забогатеят?!

19

Анонимен

преди 3 години

Това означава, че няма вирус бря )

18

Анонимен

преди 3 години

Уж са загрижени за хората, поради което въведоха идиотските си мерки, а в същото време отварят клубовете. Това си е вече чиста гавра с нормалните хора.