229

Анонимен

преди 3 години

До емигрант 247Престъпник си ти...........а Путин е човек, когото две години подред в класация избират за най-влиятелния човек на земята. А там за престъпници няма място!!!!

228

Анонимен

преди 3 години

Случайно това да ви влиза в работата, КОЯ дъщеря е? Я се занимавайте с вашите си махленски клюки и не досаждайте на хората! Странно, що не пишат всеки ден за макарончо, дето се оженил за дъртата си учителка, което е скандално, защото той е бил още непълнолетен и тази кокона трябва да бъде подведена под отговорност за съвращаване на малолетни, те седнали да обсъждат достолепни хора с нормална биография и напълно човешки отношения! Това било слух, онова било слух...ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СЛУХОВЕ?

227

пияница мистик

преди 3 години

Като умре, ще разберем коя е била :)))

226

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРевеш ли, ревеш, а?

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 246Абе, моето момче, освен да сядаш на клавиатурата да загубиш малко време докато ти мине живота, нещо друго случва ли се на "втория етаж" или всичко е както си тук в момента?

224

същото време в САЩ

преди 3 години

9ти август. Кошмар в САЩ: Във Вашингтон поредният психопат уби на улицата 21 души.

223

емигрант

преди 3 години

Ама какво ни занимавате с този престъпник всеки ден?Посял си болшевишкото семе по цялата СССР преди години. Хайде спрете се най-после.

222

Елцин

преди 3 години

Новата ваксина за Ковид19,ще бъде продавана в Расия под името Водка.

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 241Много лесен си :))))Нищо не става от вас и тук и в реалния живот.

220

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 239Толкова неграмотни неща отдавна не бях чел. В критичните моменти на войната съюзническите доставки са съставлявали до 50% от танковете и до 35% от тежката артилерия на руснаците. Да не говорим за самолетите. Това, че руснаците си скалират помощта на фона на ЦЯЛОТО производство през войната не казва нищо за това каква помощ от съюзниците кога е пристигнала. Легендарни са съюзническите усилия за доставки с конвои до Мурманск. Неграмотници.

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235Май нямаш никаква информация. Само едни голи приказки.

218

Анонимен

преди 3 години

Никоя не е тествала ваксината или са поставили една плацебо. Просто малкия човек се изхвърли

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234Света го спасиха съюзническите доставки за Русия и отварянето на още два фронта. Русия си присвои заслугата за спасяването на света. Сега се опитва да си присвои и заслугата за пионер в борбата с вируса, но всичките й опити завършват с гръм и трясък. Ще видим този как ще завърши.

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 232Е, щом е "истина" я кажи къде можем да го видим това чудо. Да прочетем повече за него. Как е изпитано? Как изглежда? Колко струва? Какви резултати се очакват че ще призведе?Дай информация, нали Путин не би казал нещо, ако не е вярно. Та, къде е инфромацията която да потвърждава истинността на думите на Путин?

215

Анонимен

преди 3 години

Русия спаси света от европейския фашизъм. Сега Русия спасява света от ковид-19.

214

Анонимен

преди 3 години

До Ха хаА ти защо си зле сега?

213

Анонимен

преди 3 години

То и за хиперзвуковите оръжия Запада твърдеше че са само на анимирани клипчета ама после се оказа че е вярно. Самия факт че Путин обяви за ваксината означава че е истинска и работи. Той никога не си позволява да говори празно приказки.

212

Ха ха

преди 3 години

Някакъв по долу как се хвали от щастие, че САЩ му дали американска виза, колко са велики САЩ, дали му виза, още малко ще запее хвалебствен химн за САЩ (в съпровод на хармониум), дали му виза, ама каква ваксина против ковид-19 имат САЩ. А бе, пиленце, а американците радват ли се на български визи, трябва ли му на американица българска виза, а?

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225Ти разчиташ на думите на Путин да те имунизират, така че да не "затвориш очи" ли?Щото аз освен празни приказки друго не знам да има наяве.

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 223"В тази тема трият всички умни антиамерикански изказвания .."Тва презюмира, че са направени от русофили, което означава, че горното е оксиморон.