249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272Умничето на мама, генийчето! Путин не тества ваксини, има кой да прави това. На този *** ваксините се тестват върху доброволци. Една от дъщерите му е била такава! Предполагам, че не е взела пари за това, има си достатъчно! Ти мисли откъде ще намериш парици да се навечеряш!

248

Анонимен

преди 3 години

Путин каза, е маклата у дъщеря е тествала ваксината. Не голямата.

247

Анонимен

преди 3 години

Малко глуповато изглежда да наричаш реалистите русофили. Направо си е тъпо ;)))Вони на недоучено ;)) Даманипулираш с такива изказвания... Треябва да се мислиш за много умен ;))) Хедоучени укропитечета ;)))

246

Анонимен

преди 3 години

Защо не тества на себе си, а на дъщеря си. Жена му се е отрекла от него. Дали е съгласна да тестват върху детето и.

245

Анонимен

преди 3 години

да напомним на афтурЪ, че щерки имат тиквите. Нормалните хора имат деца. Децата биват дъщери и синове.Нали помниш оная дето ги ражда и МУ ги води, че незнаят кой е семкоинжекторо, та от радост им бърка под ризките за което поританите в нормалните държави ще го обвинят в Лакът човек, Педяфилност

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 268"Интересно че всички големи държави мълчат,развали им се работата с тая ваксина ,печелбарите от тая болест са бесни,СЗО мълчи явно и те са не доволни) да"Като кажат нещо, българските русофили "кисели са, яд ги е и т.н." като не казват нищо българските русофили "кисели са, яд ги е и т.н."Извод: българските русофили са неадекватни радиопредаватели настроени само на една честота.

243

339

преди 3 години

До 258 Отговорил ти е самият Путин----няма да ги оставят на спокойствие"-Това е-

242

Анонимен

преди 3 години

Интересно че всички големи държави мълчат,развали им се работата с тая ваксина ,печелбарите от тая болест са бесни,СЗО мълчи явно и те са не доволни) да

241

Анонимен

преди 3 години

Колко вълнуващо - кои са дъщерите на Путин... А на Храстов, а на Тиквоний, а на Меркел, ....Ама едната била тествала ваксината, руската, ама коя е тя, ама защо я е тествала, ама как, ама ..."Новинари".....клюкари за дребни стотинки!

240

Анонимен

преди 3 години

Деменцията идва с възрастта.

239

Я па я..!

преди 3 години

Лъже !

238

Нове

преди 3 години

Абе не разбрахте ли още че това е една измислица

237

Анонимен

преди 3 години

Щерка на Путин тествала ваксината срещу COVID-19. Но коя дъщеря?-Третата

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 259Абе, другарю, на теб май ти се размиват фантазия и реалност. Тия двете на Джуджи са истински. Това дето ти говориш за него е фантазия.

235

Анонимен

преди 3 години

До 258:Боко защо не си показва неговото? много е зле полоцението в БГ блатото или?Пич освен да тролиш за друго не ставаш, че и мега глупави въпроси задаваш

234

Анонимен

преди 3 години

До 339"като баща"В Русия толкова ли е зле положението? Аз като слушам русофилите тук, там е рая на земята? Или?

233

339

преди 3 години

Прав е Путин като баща да не ги показва къде са,що са.Макар,че тук информацията беше малко в повече.

232

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 254Именно защото всичко е доказано, има черно на бяло кога колко е доставено, тавариш, тъй че ти няма нужда да се пънеш с големите букви. А най-сигурния начин да ви разбере човек че са ви настъпили по мазола е когато почнете да го удряте на емоции и чест. Само един сбъркан русофил може да го удря на чест за чужда държава.

231

О хо хо до 253

преди 3 години

Е той и Хитлер е бил избиран за най- влиятелния човек в света.

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 242Няма защо да се хабиш за поредния фейк...............помощщта на т.н. "съюзници" ДОКУМЕНТИРАТНО Е ДОКАЗАНО, ЧЕ Е БИЛА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 7%!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ВСИЧКО ОСТАНАЛО е произведено от заводите, които изтеглят от Москва и другите градове в почти азиатската част, зад Урал. Не си показвай неграмотността!!! Тази година Путин награди всички градове с орден трудова слава за помощта, която оказват в тила, където 15-16 годишни деца даже са помагали в производството! НЕ СЕ ПОЗОРИ!