29

Анонимен

преди 3 месеца

Това е ваксината на Запада и САЩ.

Индийците правят изследвания върху себе си за ефективност и безопасност на ваксината на Запада.

28

НЕКОЙ

преди 3 месеца

В Индия вършее Гатес. Кой знае какви биологични лай*а има в тези ваксини.

27

Баи

преди 3 месеца

Егати те и ромите в индия по напред от нас пьк едно време по соца сьбираха помощи за тях от нас , докато беше оная много цьрната - индира ганди , че и за виетнам давахме сега като гледах кво е там по дискавари ми се прииска да сьм виетнамец

26

Само отбелязвам

преди 3 месеца

Срещу руската ваксина ревнаха, за индийската ваксина нито дума от американци и германци.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Астра Зенека прави експерименти с ваксината върху индийското милиардно население, а те си мислят, че "произвеждат" ваксина.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Макетата правят вече 50-тата.

23

Турчина

преди 3 месеца

Лелеее мале колко "Убразовани" хора има тука.
Значи днешните цифри, които ги използва почти цял свят не са измислени от индийски математици и не са донесени от арабите в Европа хъ?
Е толкова ли е трудно да питате чичо Гугъл преди да се изложите? Уж се имате мнооого над турците пък един турчин ви учи тука! Айде сега пак подскачайте върху минуса на коментарами да избиете комплекси или някоя обида да изръсите то друго свястно не може да излезе от вас.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Брей виж ги ти .

21

Честно

преди 3 месеца

Накрая ще си мерят ваксините и докато одобрят някоя,целият свят ще е умрял.

20

коко до 25

преди 3 месеца

тези номади ги прогониха преди 1500год. но си намериха място и се вкориниха в държава с 1359год.и я превзеха населението на държавата България започна да се смесва с тях женят се помежду си ,младите се радват и ръкопляскат на разни кючеци и мали.г.ар.и играещи тези про.с.та.щи.на.Боже опази България

19

Чудото на Моди

преди 3 месеца

Ако премиерът-националист успее да ги научи най-посме да позват тоалетни, както се е захванал упорито, ще бъде епохално постижение. В сравнение с това създаването на три или даже десет ваксини е дреболия. Който е сбъркал да посети Индия, трябва да е запомнил за цял живот миризмите. Особено извън по-цивилизованите квартали, които все още не са чак толкова много.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Бириани, Тандори, Дансак - която си изберете.

17

Абе

преди 3 месеца

Индия има една от най ниските смъртности 37/милион,ако може да им се вярва на преброяването,все пак са 1339000000души.За какво всеки ден ни стресират ,колко са заболели и умрели.За да стигне смъртността на Франция,Италия,UKтрябва да станат 669000,а не както са в момента 49000.Може да се каже ,че при тях няма никаква пандемия.

16

до 18

преди 3 месеца

Пълни глупости. Логиката ти е покъртителна и показателна за логическото ниво на българина и причината да сме на тоя хал, на който сме.

Всички по света казват "гръцки йогурт", но това не значи, че киселото мляко е изобретено в Гърция. Не е изобретено и в България, да не си помислиш нещо...

15

do 16

преди 3 месеца

"Арабските" цифри са измислени в Индия и усвоени от арабите. Чети повечко.

14

преди 3 месеца

Другарите отдолу никога няма да си сложат индийска ваксина, обаче с мерак всеки ден ползват продуктите на Майкрософт и Гугъл, CEO-тата на които са индийци, родени и изучени в Индия. :D

Ако нявга дойде ден да можем да се похвалим с учен от калибъра на Бозе, Рамануджан, Раман или Амартя Сен, тогава чак може да се правим на велики. Дотогава можем само да им козируваме на индийците. :)

13

Анонимен

преди 3 месеца

Е ее... джуджето изостава само една.
Северна Кореа всеки момент ще представи цели 4.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Тези удариха малкия плешив диктатор в Кремъл имат вече цели 3 ваксини,Китай сега ще направи ментета на руската и индийските,а Тръмп ще ги обини,че са му ги откраднали. Накрая висчките ще излязат собственост на очилатия психопат от с уиндоуса,само опаковките са им различни.

11

Ред е на Китай

преди 3 месеца

Китайците готвят в отговор цели 20 ваксини.

10

Анонимен

преди 3 месеца

На тази дата през 1947 г. първият премиер Джавахарлал Неру издигна в Делхи националното знаме в знак на оттеглянето на британските окупационни сили.
Наглите окупационни сили се оттеглиха обаче като не забравиха да откъснат от Индия огромните територии на Пакистан и Бангладеш.