232

Жо

преди 3 години

Госпожа ГРАФИГНАТЕВА забрави колко ГОДИНИ блокираше "свободното придвижване на хората" в Центъра, при ремонта, ремонта на ремонта и ремонта на ремонта на последния ремонт на Графа.

231

Анонимен

преди 3 години

От 274Ако няма подходящи, ще се съберем такива, като аз и ти. Съжалявам, но това, че нямало алтернатива в момента, не е извинение, Ало, Ваньо да ни определя всичко.

230

Анонимен

преди 3 години

Станишев, Костов, Царя, Маджо, Маргина, Божков - на свобода са още! Докога! Бойко, нали общеа, че ще ги вкараш в затвора! Зщао просот не го направиш! Нареди,да ги вкарат, вземете имвсичките пари и готов! Защо ги оставяш, да ти се качват на главата!

229

Анонимен

преди 3 години

Деца - не се лъжете! България ще умре с или без Борисов. Няма кой да я спаси. Дните и са преброени. Учете! Учете за банкери, учетте за бичнесмени, учете за програмисти - само и само да изкарвате пари. Другото ... дургото са врели некипели. Неща, които човеците си казват, за да се почувстват по-добре, а истината е една - Светът е жесток. Ужасяващо жесток. Може да изберете, да сте силни и жестоки и вие, или да сте протестиращи, контрапротестиращи и гласуващи ... Но защо не - управляващи. Това е.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271"отнесете ги"Съдейки по това как квичаха като заклани когато една БАБИЧКА им налетя, тактиката им стана ясна: реват като ЖЕНИЧКИ, иначе са МНОГО смели и се репчат. Полицията ви пази, кажете на полицията да се разкара и ще ви сметем, но не смеете, първо при тях тичате.

227

Фандъкова

преди 3 години

Във всяка една правова държава полицията се грижи за реда и закона, а вие в момента толерирате беззаконието, като позволявате тези блокади на кръстовищата от криминални елементи.Докога? За какъв ч'е'п ви избрахме?

226

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова: Протестът срещу властта става протест срещу хората...Тоест, гербавата ромска кметица счита, че хора са само властниците от ГЕРБ ли?

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 275Хаха. Сзиташ ме за луд, просот защото не следвам "морала" и "етиката" на хората. Лъжата, за равенство, лъжата, че доброто побежда, че изобщо съществува добро и зло?Ок, щом смяташ така. Но запомни едно - светът не се управлява от слабохарактерни хора. В паламените, в банките, на чело на големите компании, такива неща не важат. Хората се делят на два типа. Такива, които ти помагат и такива, които ти пречат. Нищо повече. А и такива, койот са разхищение на кислород!

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272Сега кажи, как и корупция нямало в кабинета му, в общините му и при хората свързани с него!

223

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272Къщата в Барсеолна, млако ли ти е? Мишо Бирата и Ало, Ваньо малко ли са?Вече познахте да отризате и връчките му с мутрите. Нищо, че имаше свидетели, които казваха мноог за него, особено преди да стане МП. Нито един от министрите му не е осъден на нищо. Дори Трайчо Трайков намаза пари от това, че го съдиха. Горанов, чиято жена взимаше 450 000 лева МЕСЕЧНА заплата при Домусчиев, не поражда ли съмнения?

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Кой ще ти свидетства. Кой ще си тръгне срещу шефа. В кой свят живееш. "НЕ 5. 5000 века робство залужаваш ти и децата ти! И сега ви благодаря! Показахте, че сте готови. Ще ви поробим икономически. До 10 години, всички пари ще са наши, до 20 и домовете ви, а до 30, ще притежаваме телата и умовете ви!!! Сами си го изпросихте!

221

Анонимен

преди 3 години

До Фандъкова и БойкоНали сте милион бе? Засилете им се отгоре и ги отнесете. Никой няма да ги опази тогава.Или пак чакате, някой друг да ви реши проблемите.

220

Анонимен

преди 3 години

До Диана"Знаеш ли колко доказателства за престъпления дори от хора на най-високо ниво се унищожават? Много е вероятно ако този човек се обърне към полицията да го арестуват и обвинят него в нещо..."Не, не знам, но ти явно знаеш! А я ми кажи, КОЙ СА ХОРАТА на високите места. КОЙ отговаря, за хората на високите места. Нали беше за закона и прочие? Ако утре ти кажат, че по закон ще трябва да си дадеш децата, ще ги дадеш ли?

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 264Явно ще си останеш неграмотен, защото няма как да ти "попадне" длъжностната характеристика на Главсека на МВР. Трябва да си я потърсиш, за да я прочетеш, за да разбереш какви главоболия са. И т.н. и т.н. Вие затова сте и евтини на приказките и много ги "можете" нещата на думи, но иначе нищо не става от вас. И колкото повече не става, толкова повече ревете, че и другите не стават, та да си личи колко сте зле.

218

пенсионер

преди 3 години

''Протестите в София не са заявени и не са съгласувани със Столичната община.''Ами като не са законни,защо не ги разгоните?Полиция ли няма,жандармерия ли няма,водни оръдия ли няма?

217

Диана

преди 3 години

До Анонимен 251Лоша постановка! Агресивна! Агресията винаги води до много препятствия, дори до пълен отказ от целите си...Сигурно човекът има достатъчно причини за да не може да направи нещо по въпроса - къде да отиде? към кого да се обърне - току виж този излязъл човек на онзи и глей кво става...Знаеш ли колко доказателства за престъпления дори от хора на най-високо ниво се унищожават? Много е вероятно ако този човек се обърне към полицията да го арестуват и обвинят него в нещо...

216

Анонимен

преди 3 години

Учителко любима, на това ли учиш децата? На култ към личността ли? Не намираш ли че връщаш хората с деветдесет и повече години назад?! Помислете с тези тикви какво правите докато не е късно!

215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 255ПРизнавам си, не знам каква е длъжностната характеристика на пожарникарите, шофьорите и мутрите, но ако ми попадне докоментация, ще се запозная. Само знам, че Борисов редовно не си спазваше "характеристиката", като се покривае всеки път, когато имаше проблеми, не поемаше инициатива, освен ако не му беше изгодно и оставяше на бушоните, да си въртят далаверата. А ти, гар

214

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоИ докато Тонката си кара ЕрЕс 8 цата (не, че някога си виждал такъв космически кораб отблизо), червения троил ПроСтоТо се прави на интересен по форумите всеки ден непрекъснато.

213

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен258обърни се към гербомажоретките!...Те работят на тая тарифа..