32

Ха ха ха

преди 3 години

"Я палатките" хахахахаха кои са тия палатките бре??? Ти от кои си....от "умните" или от "красивите" ??? хахахахаха

31

Анонимен

преди 3 години

Десет годишното обучение по газене на законността дава резултати и госпожата няма от какво да недоволства!Протестите са свободни и мирни, но не са беззъби и самоцелни. И да - те са срещу хората - хората във властта, които успяха да въведат ред единствено на пътя на пачките, които пълнят собствените им шкафчета!Държавата е в ремонт! Потънала в бали токсични отпадаци, трябва да бъде основно почистена и проветрена!Разделяй и владей - няма да мине този път! Мутренските мафиоти вън!

30

Смех

преди 3 години

Ако не бяха подправили резултатите от изборите тази нямаше да е кмет. От там нататък какво да обяснява.

29

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам колко нагли бяха протестиращите! Такова крещене посред нощ, такова озлобление срещу инакомислещите. Никакво зачитане на личните свободи на другите. За малко да пребият мъж, който искаше да махне загражденията.

28

Анонимен

преди 3 години

"Фандъкова: Протестът срещу властта става протест срещу хората"Вие не сте хора, а мекотели и слуги на Доган, така че няма такава опасност.

27

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите нямат дори и 10% одобрение от хората. Журналистите преекспонират тези протестите на платените безделници.

26

до 23

преди 3 години

Парите които идват от Европа, на кой мислиш че са всъщност?

25

Анонимен

преди 3 години

Протестът се случва само в главите на една шепа хора. За останалите е протест срещу демокрацията.

24

Анонимен

преди 3 години

Не е истина как един човек от колите, които бяха заградени на Румънското, не му дремеше за протестите.

23

МЕЧ

преди 3 години

БЕЗНАКАЗАНОСТТА ражда БЕЗЗАКОНИЕ !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Кои бабички? Тези с 1000 евро пенсия ли?

21

Анонимен

преди 3 години

Убедена съм, че протестиращите имат най-различни, дори противоположни искания. Само хора, които внасят данъци в България ДА ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ!!! Като си внася данъците в Германия, Франция или САЩ да си гласува там!

20

Анонимен

преди 3 години

Имаше реална опасност бабичките от околните блокове на Румънското да ги пречукат с бастуни и дървета. Протестиращите бяха озверели от безсилие и изненада как ги посрещнаха, докато "освобождаваха България"

19

Анонимен

преди 3 години

Я палатките пред Столична Община и да искат и на нея оставката!Да видите как Борисов на мига ще отреже лентата на новия лъч на метрото за оправдание.

18

mazen

преди 3 години

От както има протести, тулупа е активирал троловете на 200%.Колко ви плащат сега?Дали ще можете да си докарате тия пари на околовръстното след време?

17

Анонимен

преди 3 години

бТВ показа изцепките на протестърите и срещата им с народната любов вчера. Тия безделници нямаха и 1% публично одобрение. Пренареждане тръгнали да искат. Исканията им изобщо не са пропорционални на силата и числеността им.

16

Демократ

преди 3 години

Трябва да постъпим с ГЕРБ демократично както във Франция когато демократите са въвеждали демокрацията - на аристокрацията са рязали главите и демосът е влизал в замъците и всеки си е взимал каквото си иска, и тук ако искаме да се въведе демокрация трябва народът да влез в имотите на гербаджиите и управляващите и всеки да да си вземе каквото му е кеф - джипове, пачеки, кюлчета злато, колекции от картини и монети. Така е въведена демокрацията, демокрацията иска жертви.

15

Анонимен

преди 3 години

Срещу вашите хора на копанята-със сигурност

14

До 7

преди 3 години

Полицията беше махната вчера. И какво се случи кажи.

13

Гост

преди 3 години

Изкарайте жандармерията и ги разкарайте. Стига тормоз. В 7 сутринта лагера от палатки пият бира и какво още . Това ли е лицето на искащите нова власт? Това си е алкохолизъм. Те ли ще излъчат правителство?