20

Ф.С.В.

преди 3 години

Ей Продиджи !- Ти не умря ли БРЕ?? Сега на Политик се маскираш?хахаха

19

Правилно Оставка

преди 3 години

Затуй ЕДИНАДЕСЕТ години Стигат!Оставка е решението.Нагледахме се на евра, кюлчета, пишаЦи, чалги за фон.Наслушахме се на Пунти Мари, Главанаци, ***, ев***л съм ги с двеста, туй немеца унгарица ги въ?ртааа.По живо по здраво, както в Британския Парламент - Бяхте ни много полезни от ГЕРБ, благодаря ви за дългогодишните труд и усилия...Време е да си ходите, така си Велият Чърчил, Чембърлейн, Дьо Гол.Няма нищо срамно сър Джон да си подадете оставката!Историята помни и Мария Антоанета?!

18

Анонимен

преди 3 години

Не е в интерес на Владетелят на слуша мнението на Поробения, освен ако не му дава илюзията за свобода (каквато е демокрацията).

17

Анонимен

преди 3 години

Прав е Дончев както обикновено но относно казармата НЕ Е-трябва да има ако ще само за месец и момчета и момичета-да разберат че не всичко захарен памук има и обикновенна дъвка в този живот и трябва малко да се стегнат когато има нужда от тях РОДИНАТА.

16

анонимен

преди 3 години

Сорос в България е финансирал само БСП , ромите и хелзинския комитет. Сорос е забогатял чрез бизнес със социалистически държави и е техен защитник. След като една другарка опразни червената каса и си купи хотел, поискаха пари от Сорос, но той вече не е адекватен и пари няма. Справка интернет .

15

Прасчо

преди 3 години

Зачетох се в коментарите и вярно адски прилича на този от клипа на продиджи

14

Анонимен

преди 3 години

Слушайте внимателно, няма да търпим мафиоти, като вас, да променят Конституцията и да ни пишат законите. Ще правим политически екшън срещу вас.

13

Анонимен

преди 3 години

Прав си Дончев , има нужда от нова Конституция , но не и докато ГЕРБ са на власт. Оставка ,избори и тогава може да се говори за това. Стига с опитите да ни баламосвате , просто си вървете .

12

Абе

преди 3 години

До Димитър ДелевСто човека по барикадите не са всички хора. ГЕРБ ще спечелят следващите избори за голяма твоя изненада.

11

Док

преди 3 години

ТомиСливе, амнезия ли получи или рязко забрави как твоите избиратели за малко да те изядат когато се мъчеше преди известно време да потушаваш недоволството заради племенни изстъпления в родното ти Габрово? И колко внимателен политик-слушател беше?

10

????

преди 3 години

Томислав Дончев да не се прави на много интересен , ами да каже колко пари открадна от НДК заедно с Боршош????

9

Димитър Делев

преди 3 години

Томиславе, не ви вярват хората. От сутрин до вечер обяснявате как всички са ***, само вие може да управлявате. Е кой ще ви повярва като гледа и слуша Цвета, Барни, Деса от Сливен, вицето Марияна с перфектния английски. И така - до последния член на правителството. Е, кой ще повярва, че тези откровено казано полуграмотни хора могат да решат бъдещето на БГ. Отивайте си !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Наркоманчета с пушка!Ще се изпотрепят!

7

Анонимен

преди 3 години

Радеф рестартирай се или изчезвай!

6

x

преди 3 години

Върнете наборната служба, където момчетата ставаха мъже, а не като днешните изнежени джендърчета.

5

Анонимен

преди 3 години

Простотиите на божковчета,маджовци,ристьовци...нямат край!Просто лош материал!

4

Няма невинни

преди 3 години

Чувате ли? Оставка...и после бой докато не върнете награбеното... Чувате ли?

3

Абе

преди 3 години

Всички сайтове са на принципа copy paste, без да прочетат дори и така една грешка се размножава навсякъде, каква е тая наборна нужда, за наборна служба става дума.

2

Анонимен

преди 3 години

Дончев ми мяза на оня от клипа на Продиджи.

1

Анонимен

преди 3 години

Айде махайте се и да свършва герберската агония