100

Аз

преди 3 години

Един политик трябва да служи на народа си, и родината си, а не да краде като за последно, а хората да са гладни, болни и прости, а скоро и на тъмно ще ни оставите!

99

Искали власта ората

преди 3 години

Дончев, не си губете времето да изпълнявате искания на протестиращите! Дори да ги изпълните, те ще кажат - "Защо!? Ние не искахме това, а искаме друго -... властта!"Но нека да е ясно поне и на публиката!

98

гост

преди 3 години

Боко не слуша, щото не иска да чуе това което не му изнася. Обаче говори глупости на поразия. Кажете кой му писа предложенията и речта на банкянския селянин дето ги четеше на екран пред него.

97

Анонимен

преди 3 години

Дончев, за 10-те милиарда за електронно правителство и реформа в администрацията, нищо не направихте, послушко на ББ. Определено трябва реформи, много сме зле, много сме назад. Давайте оставка и каквото сабя покаже. Ако пак си ви изберът, дупе му яко на българина и да не се оплаква повече.

96

Коменданте Че Говада

преди 3 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ И ЩЕ ИЗБЕРЕМ БОЙКО БОРИСОВ

95

Анонимен

преди 3 години

Съмнявам се, че управляващите имат добър слух. Хората поискаха машинен вот и нищо не получиха повече от година. Избирателната чуваемост говори повече от предложенията им!

94

Kiorsufra

преди 3 години

Vaop6te upravliava6tite nito slu6at naroda,nito go 4uvat ...otdelni I ne iskat da go rasberat.

93

Гражданин

преди 3 години

Пълно магаре е тоя, дай му да реве.

92

Възмутен

преди 3 години

И това го казва политик,който нито чува,нито иска да чуе,а това което казва нито е за чуване,нито е за вярване!

91

Анонимен

преди 3 години

Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори...А защо ти Дончев, постоянно ломотиш глупости навсякъде?Същото се отнася и за боса ти?Много просто - ти не си политик, ти си бивш регионален директор на Сорос и до ден днешен си агент на чужди интереси.Боса ти също не е политик, той си е СИК-аджия до ден днешен.Затова сме принудени по цял ден да ви слушаме глупостите.

90

Анонимен

преди 3 години

Тия протестъри са неадекватни, и не са истински протестъри а платени партийни членове,младия премиер с харема им говори правете партия да се кандидатира и други да се кандидат,а те само протестират единствения човек който може да е на власт е той. от партията на безпартийните ама като няма такава все още трябва всички да емигрираме.Той се разочарова, всички се разочаровахме това не е истински протест ако беше истински протест да са направили партия, те още не са направили партия

89

Анонимен

преди 3 години

Тебе те изгониха от Габрово, а Боко те приласка. Кога стана политик, кога ти посиня ***? Мижитурки крадливи ..

88

Анонимен

преди 3 години

Чукча не слушател.Чукча писател.

87

Ясна

преди 3 години

Чудят се какви глупости и врътки да правят ГРОБарите само да постоят още, че чекемеджетата им се виждат недостатъчно пълни! Нямат срам! Морал и достойнство са им доста чужди понятия! Значи не е необходимо да имаш акъл, а само да слушкаш в Европа и да ги потупваш по рамото! Браво Дончев, за днешното интервю! Уж много загрижени, че се задава още по-голяма криза, ама айде да храним още 400 хрантутника! Срам, Алчни и Ненаядни Мутри! ВЪН! ВЪН!

86

Анонимен

преди 3 години

До 88Германия - ГитлерБългария - БотевАман от неграмотни комплексари!

85

АНОНИМЕН

преди 3 години

O, SANKTA SIMPLICITAS!

84

АНОНИМЕН

преди 3 години

До 85 : за да дойдат другите мутри, които нямат повече търпиние! O, SANKTA SIMPLICIJAS!

83

Анонимен

преди 3 години

български чалгаджийски връзкар некадърен политически долнопробен пъпеш се сетил че трябвало да слуша народа а всъщност слуша какво му какво го командват връзкарските български грозни мутренски бейове?

82

Христо Христов

преди 3 години

Мдаа, някои слушат берлин, други москва, трети козяк... и всички мълчат - истински политици!

81

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо, но да обясни защо да се свиква внс... инак остава съмнението, че е заради оня евреин "филантроп".