23

Анонимен

преди 3 години

Напротив - трябва! Аман от парламентарни хрантутници, плазмодии и трътльовци!

22

Активист на БСП

преди 3 години

Днес другарят Борисов бе сразен от Президент Радев ! Показано му беше,че няма пълномощия да инициира искане за НС ! Това беше тежък удар по неговото честолюбие! Радев вече му води с 3:0.

21

Анонимен

преди 3 години

Манолов помни ли циркът в парламента по избиране на президент от ВНС ?20 гласувания едно след друго не успяха да изберат планирания президент от Българската социалдемократическа партия - Петър ДертлиевЖелю Желев - компромисна фигура, марксист, беше избран от БСП и СДС.Брадатият доктор Тренчев никога, никой не го е искал за президент.

20

Анонимен

преди 3 години

Като събере 1 депутат 500 хиляди гласа, тогава ще стане министър или депутат, а не както сега с купени 5-6 хиляди. Като няма 500 хиляди гласа значи не може да бъде и ще иде на борсата или в производството. Борисов едва ли ще вземе и 2 депутата и не е спечелил едни избори досега а печели благодарение на изборната система като взема гласовете за по-малките партии под бариерата.

19

V

преди 3 години

А не може ли тия синдикати да бъдат забранени. Тия само с това се занимават .Търтеите да не могат да бъдат уволнени . Тия не защитават интереса на коректните ,а само на търтеите . Никой не ги ще .Няма такова нещо като велико народно събрание в демократична държава .Демокрацията изисква всички да са еднакво велики .Това нещо е измислено от комунисти ,а не от демократи.

18

Подкрепа от Бургас

преди 3 години

Не се бойте братя Българи Тежката артилерия идва във СОФИЯ СТАВАМЕ МНОГО БРОЙНИ ХИЛЯДНИ ПОСЛЕ МИЛИОНДУШИ НА ПРОТЕСТА КАТО СМЕ ЕДИНИ НИ Я СМЕ ЕДНО ЦЯЛО СРЕЩУ ТИРАНИЯ ТА НА ДЪРЖАВАТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ

17

МНЕНИЕ

преди 3 години

Профсъюзите са вече част от ГЕРБ - те вече са част от Мафията - седят на една маса с Политиците и Работодателите - а срещу тях Народа .Трябва да има Лустрация - всички Партиици и Профсъюзни Активисти да имат забрана за заемне на Публични Длъжности , до Живот - а на преките им роднини - деца и съпруги .

16

Анонимен

преди 3 години

До StilingВ ЕС имаме само 17 депутата а в България са цели 240. Може да ни направят и всички длъжности включителмно и чистачка и шлосери и т/н. с избори и заплати равни на депутатска и тогава ще е истинска демокрация а не както сега с некви 240, които не може да бъдат уволнени и си гласуват заплати и са над другите..

15

Обективно

преди 3 години

БРОЯТ НА ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА Е ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. АКО СМЕ 6МЛН. - 120 ДУШИ, ПРИ 8 МЛН - 160 ДУШИ, ПРИ 10 МЛН - 200ДЕПУТАТА.

14

Койчо

преди 3 години

Трябва и този търтеи да го направя депутат

13

Stiling

преди 3 години

Намаляването на депутатите може но не по- малко от 200. Простия Ганьовец си мисли, че "хрантути" хрантутници и понеже го е яд, че хрантутниците вземат 6 бона заплата, а той не взема толкова иска да ги намали. От друга страна простия материал и хабер си няма от парламент, законодателство и парламентарни комисии но има мнение за всичко от което не разбира. Като му се забави някой закон и решение поради намаления брой депутати и го удари директно в джоба друга песен ще запее разбирача ***.

12

Синдикалист

преди 3 години

Как може тия така наречени синдикални лидери все още да ми коментират някакви събития след като са "лидери" в държавата с най-ниското заплащане в ЕС и те стоят и само коментират.

11

КоСтааГерберюги

преди 3 години

Мухаха. Още един заложил на куц кон

10

Анонимен

преди 3 години

Чехия - 10,6 млн население , 200 депутати .България - има няма 6 млн население , 240 депутати .

9

все тая

преди 3 години

аз предлагам ,на всеки 10 избиратели депутат,или по-добре на всеки 5....колкото повече ,толкова повече,Всички ту.лупи-депутати,всички на държавна заплата....

8

Уууу

преди 3 години

Малко са и 400депутати. Най-добре да има 10000-15000 и тогава започва строителство на нов огромен парламент, работни места, секретарки, кафеджии, бюфети, няма да има край работата. Освен това може да се продават правата (с/у $$) от заседанията(които ще са пълен цирк) на ТВ като ABC, BBC, NBC, Fox-Comedy и др. Ще настъпи ренесанс на автосалоните, защото ще трябват нови лимозини, съответно НСО ще раздуе щата с 5000души..само позитиви има. Няма да остане незает човек.

7

Анонимен

преди 3 години

По трима народни представители на административна област, избрани по оценъчна избирателна система. Гласуваме по области, за хора които живеят в областта и разбират проблемите и нуждите на местните, а не за някакви които не са и стъпвали там. Тримата с най-висока средно аритметична оценка стават депутати и толкоз. 28х3=84 депутати

6

Анонимен

преди 3 години

Внимавай какво си пожелаваш защото Господ може да ти го даде.

5

Тоя пак се появи

преди 3 години

Всеки месец го каните да ръси ум. Като познавам синдикатите май и той ще се вмъкне в някоя листа.

4

трогнат до сълзи

преди 3 години

Защо , да не би другарят Манолов да се е канил да става депутат ?!Вече няма накъде и патериците на Боко се свърлят като Матросов на амбразурата !