43

Анонимен

преди 3 години

Комисиите са остатък от социализма за да взимат някой лев повече.Реално законите изобщо не се пишат от депутати,а от адвокати,юристи работещи срещу заплащане за съответните партии.Депутатите само идват с нахвърляни идеи какво искат и дали нарушават нещо от другите закони.На тия комисии са мо *** и се подпират,взимат едни пари и част от тях отиват в адвокатите.

42

гост

преди 3 години

Мнозинството депутати уастват в комисии без да са наясно за какво иде реч. Въпроса не опира само до заплата, но и до привилегии, жилища, представителни пари и много други разходи. В България има 28 области, които си имат управител, общински съвети и тем далее. Защо са нужни повече от 4 депутата на област щом задачата им е да пишат и гласуват закони за цялата република.

41

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте сега,тоя какъв се явява,че да смята колко депутати са необходими?!Нали уж е синдикалист?От къде накъде ще го питат него кой номер *** носи и как да се кара влака?Всеки взе да дава акъл!!!!

40

бай Стамат

преди 3 години

до Българче, пълната лейка с да не казвам какво...като се намалят депутатите на 120 по-малко корумпирани, безочливи и арогантни ли ще станат?напротив, така ще получат още повече власт и ще участват едновремено в няколко комисии, където де-факто се подготвят законите.

39

Stiling

преди 3 години

То и сега в определени моменти трудно се събира кворум да работи парламента камо ли ако станат 120 човека. Депутатът не седи само в парламента а трябва да ходи по места и да събира впечатления какви проблеми имат регионите и хората по места. Депутатът е човек като всеки друг и има лични проблеми разболява се и тнт. Но затова никой не мисли. Давай популистки да ги окастрим щото имат високи заплати и привилегии.

38

Анонимен

преди 3 години

Хайде цирка започна-де що има ощипани госпожици/господа -всичко живо пропищя... Да се смееш ли,да плачеш ли...Хайде сега да видим-кой кой е и за какво се бори...Ееех,кога ще прогледне тоя нарооод и дали ще прогледне ?!? А дано,ама надали

37

Stiling

преди 3 години

В парламента не се шият хавлиени кърпи, а се коват закони които са от изключителна важност за всеки един от нас. Заради това качеството на работата трябва да е най-високото. Едно недоглеждане, пропуск или необмислено действие може да нанесе огромни щети несъизмерими с "спестените" пари за заплати на "хрантутниците". Затова трябва и достатъчен брой народни представители четат, обсъждат и приемат законите.

36

Българче

преди 3 години

До: Бай Стамат-N-31Българина е ВЪЗМУТЕН от безочието, наглостта, арогантността, глупостта, алчността, продажността на българските депутати. В съчетание с нищо неоправдано заплащане, куп привилегии, безнаказаност.Всичко това доведе българина до БЯС. Броя им не би имал голямо значение ако, работеха за обществото и не за джоба си.Бай Стамате ти си една куха и продажна ЛЕЙКА.

35

До 26

преди 3 години

АКО ТОГАВА БЯХА ИЗБРАЛИ ПЕТЪР ДЕРТЛИЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ - СЕГА ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ СЪВСЕМ ДРУГА БЪЛГАРИЯ!!!! Но тогава ком.ун.ягите го изиграха. Затова и нямаше по - големи промени в държавата, важните постове се заеха от втория ешалон ком.унисти от рода на Костов. А преобразуването на политическата власт в икономическа ги направи НЕДОСЕГАЕМИ И ВЕЧНИ. Сега само искат да сменят един бивш ко.мунист с друг уж бивш ко.мунист. Нищо повече.

34

Анонимен

преди 3 години

Този ферментирал шушлек от коя кръчма излезе.

33

Анонимен

преди 3 години

До До 31В бг даже имат парламентарни хареми като на Джанбаски и Бареков

32

Анонимен

преди 3 години

До До 31Наште имат двойно повече секретарки.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Вариант е и без депутати както е сега и ГЕРБ с ОП само потпечатват всичко внесено от Борисов, БСП даже напуснаха, а ДПС и Марешки са за украшение.

30

До 31

преди 3 години

За допълнителната работа си имат секретари и помощници - както в ЕС.

29

Анонимен

преди 3 години

Идеята не е на Слави.Той чете и преписва идеи от други хора.Днес преписа от Афера заглавие на статия.Преписа и за двата последователни мандата, но не може да обясни защо, защото идеята не е негова.Който нямаопит, преписва оттук-оттам по нещо си и го представя катосвое.Това, че нещо констатираш, наример - водата е мокра, това не значи, че ти имаш някакво участие в това.

28

Обективно

преди 3 години

До 28. СЛЕД ГЛАСУВАНЕ НА 120 ДЕПУТАТИ ЗА ДОПУСКАНЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС В ЗАЛА, СЪЩИНСКОТО НАПРАВЛЕНИЕ ЩЕ ДАДАТ 160 ГЛАСА ОТ СЕГАШНОТО НС. Дали ще ги събере не се знае. ББ нищо не е нарушил.

27

Анонимен

преди 3 години

Чехия е 10 милиона и е с 200 души парламент.Унгария е около 10 милиона и има199 души парламентШвеция - 10 милиона - 349 депутата.Норвегия - 5,4 милиона - 169депутата.

26

Анонимен

преди 3 години

Защо да не върнем монархията с начало на нова династия - Бойко Банкянберг Първи?

25

бай Стамат

преди 3 години

това с намаляването на депутатите е пещерен популизъм и стара идея на кликата на чалгаря-политик Глави. Броят на депутатите трябва да съответства на работата, която трябва да бъде свършена. И при 8 млн население и при 6 млн работата е почти една и съща. Последните години даже се увеличава понеже сме в ЕС и трябва да се прилагат и европейските директиви, а и светът става по-сложен. Но на електората не му пука и завижда и злобее против депутатите, които сам е избрал.

24

До 25

преди 3 години

Калинките от ВСИЧКИ партии. А я разграбиха ЕДИНСТВЕНО ДС- ОЛИГАРСИ - ЧЕРВЕНИ ИЛИ В СИНЬО ПРЕБОЯДИСАНИ КАТО ИВО ПРОКОПИЕВ. С БАЩА - ДИРЕКТОР В УБО. ЧЕРВЕНО - СИНЯТА ДС ОЛИГАРХИЯ БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ БАСТИСА БЪЛГАРИЯ.