19

Хах

преди 3 години

До VПлиткоумен, цял свят не може да се справи с тоя вирус. Имаш мозък само да пазиш равновесие

18

Гост

преди 3 години

Време е и Мутафчийски да се саможертва с живота си за благото на България.

17

Генерала

преди 3 години

Защо се напъвате да коментирате нещо, което не разбирате?

16

Анонимен

преди 3 години

Някой път съдбата си прави странни шеги. Не пожелавам на никой от хейтърчетата тука да закъсва здравословно толкова, че да му се налага да легне под ножа в ръката на тоя човек. Щото тогава ще разберете какво е наистина да се молиш за живота си.

15

V

преди 3 години

Ако българската армия бъде атакувана с бактериологично оръжия как ще се оправи като не могат с един вирус да се оправят ??? Не че се съмнявам у смисъла от съществуването на армията ни .Само питам .Трябва да се провери готовноста на армията ни да реагира на нападение с бактериологично оръжие .Като стане нещо такова трябва да се реагира по летищата и болниците ,а не да се затваря държавата. Вирусолозите да кажат ква е опасноста и за кои групи .

14

До Христо Христов

преди 3 години

До Христо Христов Може да се гръмнеш.... ходи се крий под масата с маска...

13

д

преди 3 години

На всички ***, дето не вярват във вируса да погледнат статистиката на НСИ за умиранията по седмици и да видят какво се случва юли месец. Особено последната седмица.

12

Хах

преди 3 години

Отникъде не се появил , ***. Просто днес пред ВМА се почете паметта на загиналите медицински работници и мисирките са го налазили. Човекът не търси евтина слава.

11

ПроСоТо

преди 3 години

този упорито вдъхваше сериозни съмнения у слушателите си още докато беше УНИФОРМЕНИЯ началник на "НОЩ"..Съмнения за това доколко психиката му е адаптирана към ..фуражката и еполетите му..Носенето на генералска униформа НЕ те прави генерал!..Всеки портиер на Хилтън изглежда по-впечатляващо от тоя....но,и там си имат некви правила,спазват си ги..

10

Анонимен

преди 3 години

Да загубиш живота си заради някой друг е рядка простотия.

9

Христо Христов

преди 3 години

Прав е, но е глупост да загубиш живота си заради де6ил, който сам не си го пази.Затова, който не спазва мерките, да подписва декларация, че не желае да бъде лекуван.

8

V

преди 3 години

Тоя е феномен . Коремен вирусолог . Няма такова животно по света. Цялата ни армия е от такива .Феномени .

7

до 1, 2, 3 и следващ

преди 3 години

ей затова сме на това дередже, кога загубихте елементарното уважение към живота? защото лекарите, загубили своя живот, за да спасят вас, ваши близки или приятели най- малкото заслужават да не скверните статия, посветена на тях с глупостите си! заслужаваме си държавниците и никой никога няма да ни спаси, докато не си върнем ценностите, толкова сме оскотели, че еволюционно повечете животни стоят на това племе българско. ако ни видят сега Левски сам щеше да надене въжето, а Ботев да си тегли куршум

6

Анонимен

преди 3 години

Саможертва е да поемеш риск доброволно и без заплащане. Изброените случаи са ТРУДОВИ ЗЛОПОЛУКИ.

5

Анонимен

преди 3 години

До Пенчо:Човека на почивка бил в Гърция от там излезе хахаха

4

Анонимен

преди 3 години

До Пенчо*** е пл.змодий

3

Анонимен

преди 3 години

П.А.Л.Я.Ч.О..

2

Анонимен

преди 3 години

Хахахааа ***..

1

Пенчо

преди 3 години

Откъде изпълзя този ***? Нямаше го 3 месеца по тв.