39

Анонимен

преди 3 години

Като ги знам кви са лекарите по-добре стоите далеч от тях колко хора закопаха без нищо.Те са нещо като полицайте.Всички знаем че работят денонощно само да не ви потрябват нещо лично,че или са в отпуск,или са много заети или правят грешки и некой си отива или го бият.

38

Анонимен

преди 3 години

да обясня за непросветенитезаради говоренето за трупове и чувалиако не знаете колко пари му дадохавижте на боки чекмеджетои ще се сетите

37

стар пожарникар

преди 3 години

Това не е САМОЖЕРТВА! Това са жертви, на лоша организация и не къдърно ръководство

36

Много съм доволен

преди 3 години

Искам да кажа на всички хейтъри, че тоз е най - подходящ за началник на щаба... Иначе можеше да лекува болни, а тогава - трупове, трупове...

35

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 32А можеше да бие Радев на президентските избори! МОЖЕШЕ!

34

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 42НОЩ Не съм го нарекъл аз така! Друг беше!

33

Анонимен

преди 3 години

Ха, Касапинът от ВМА пак се появи.

32

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неКолко подходящо е името на щаба НОЩ.

31

Гост

преди 3 години

До ГошоГошко, че му го ла.паш и поемаш на Мутафчийски е ясно, ама защо за това трябва да знае цяла България?

30

да,да ама не

преди 3 години

До ПроСоТо 14Той още си е униформения началник на НОЩ! Не знам какво прави с ония другите двамцата от светата троица!? Сигурно още получават заплати за нищоправене!Ама бутай!

29

Анонимен

преди 3 години

Този човек без да иска колко негативи натрупа.Само като го видях и ми идеше да счупя компа. Стана неприятен свързан с неприятни усещания за масово умиране,чевали,трупове,морги...Не го показвайте,нега си гледа работата,не обаче публично.

28

На тъпа глава,

преди 3 години

отива фуражка!

27

избирател

преди 3 години

Оф,аман от лицемери в тая татковина бре....

26

Джедай Мастър

преди 3 години

Рядка саможертва е, случва се веднъж в живота. Kрeтeн.

25

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски а какво да кажем за хората изгубили живота си защото ти и твоите приближени искате да живеете на широко?

24

Гошо

преди 3 години

До Гост 21 Може и така да стане ,да отиде под съд за масови убийства Като започне от теб и продължи с такива като теб Дали ще го осъдят не знам ,но България ,определено ще му е вечно признателна

23

V

преди 3 години

До Хах Лукашенко много добре се справи. Като почна това ,,нещо,, нямаше защитни средства дори за лекарите и на летищата .От ,,армията,, изкараха едни костюми за химическа защита от ерата на комунизма ,а найлона не е траен материал. Не може все да лежим на постигнатото през комунизма. Не се направи ясна преценка за заплахата. А всяка година има такива вируси .Дори на мен ми беше ясно че докато не премине вълната и не си изградим имунитет нищо не може да го спре .

22

не бойте се мъничета

преди 3 години

особено от разни партиийки и разни псевдо кандидат "водачи" на народа. овцете може и да ви повярват, но умните хора ще прозрат лъжите толкова умирате от страх от генерала, че само плюете, нищо, то няма да стигне до него, защото той един път не обърна внимание на хейтърите и това ги ПОДЛУДИ. особено грозника от 7/8 оня дебел гей, както и поръчителя нещастния самотник с кучешки живот славчу, толкова завидяха на генерала, че искаха да го очерянят, е не можаха, ТЕ СТАНАХА ОЩЕ ПО-ЧЕРНИ:)

21

АНОНИМЕН

преди 3 години

Този 22 е напълно плиткоумен и няма мозък дори да пази равновесие! Не може така да се говори за докторите особено като човек си няма ипонятие от медицината!

20

Гошо

преди 3 години

До Анонимен 4Палячо вика а, ама що не си напишеш трите имена и ЕГН барем тия от болниците да те знаят кой си ,че като ти дойде времето да не объркат с друг и да му покажат на него палячовщините за който си мераклия