58

Юдейска работа

преди 3 години

Ако някой му изтръска джобовете на това еврейче, ще изпопадат доста пари с мирис на друг евреин - Джордж Сорос.

57

Додо

преди 3 години

Ама разбира се! Няма как човек с фамилия Коен, при това осъден престъпник, да не казва само истината.... нали така?

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Да уточним кои американци виждат и кои американци го избраха.Тези от средните щати дето по далече от задният си двор не виждат и по далече от Уалмарт не са ходили.Щатите от двата бряга въобще не мисля че го подкрепят.

55

Аноним

преди 3 години

Г-н Коен, ама ти отиде в затвора за не плащане на такси! Кой е мошеника сага ?! Ти !!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Ами то там в САЩ ако не мачкаш ще те смачкат! Бай Тръмп ми харесва защото изтегля войските и не прави войни в чужди държави както правеха предишните президенти на САЩ.Американците виждат това и затова ще го изберат пак.

53

Анонимен

преди 3 години

Сега още повече харесвам Тръмп! Изиграл е адвокат, при това евреин. Набързо е пропяло канарчето.

52

Анонимен

преди 3 години

До KAG2020Не Байдъна не е истиският лидер но поне е способен да състави кабинет/борд или както искаш там го казвай за да може да изведе страната от дупката в която Тръмп е навря.САЩ създадоха Китай на практика (икономически имам напредвид не политически) и мислиш ли че сега със търговски санкции ще върнат работните места. Прочети малко за да разбереш че връщане на работни места няма. Апъл се опита да върне производството на Мак Пто и не можаха да намерят кой да прави болчета и гайки в САЩ.

51

Анонимен

преди 3 години

63, Добре де, като има ПРЕКИ доказателства че Клинтън е бил на самолета И на острова, и сега излезе и наяве жертви които Клинтън е "обучавал" на острова (тогава непълнолетни, може и малолетни), и намериха портрет на Клинтън в апартамента на Епстайн, облечен в рокля, къде са делата с/у Клинтън, къде са новините които трябваше да ГРЪМНАТ след тези разкрития? Защо новината че жертва обвинява Клинтън в сексуално насилие тогава на острова не е на всички либерастични медии, по цял ден?

50

KAG2020

преди 3 години

62, и кой е тоя "истински лидер" ве, байдЪна ли? Не ме карай да се смея. Всъщност, Тръмп е истинския лидер за който милееш, нямало е такъв президент от Рейгън насам. Истинки лидер който стои зад страната си, който изправи Америка след опустошителното управление на либерастите. Без Тръмп Америка щеше още да е подчинена на оризия, нямаше да има толкова нови работни места отворени, нито сток маркета щеше да е във възход. Тръмп сложи на място и ЕС и бюрократичните корумпирани хрантутници от СЗО.

49

Анонимен

преди 3 години

Позасилил се е малко този адвокат, но е прав, че перчемът е откачалка.Даже с просто око и отвън му личи.

48

Анонимен

преди 3 години

Прав си че няма преки доказателства да е бил на острова но пук има за това че в бил на самолета му. А къде са ходили - това е друг въпрос. И има доказателства че е бил със малолетни. А също така има доказателства че хора от обкръжението му са били на острова. Всичко един ден ще излезе наяве.

47

Анонимен

преди 3 години

До 54Истината (поне според мен) е че на последните избори се избираше по-малкото зло което в случая беше Тръмп. Не искам и да си помисля какво щеше да бъде ако Хилари беше спечелила. Другата истина е че в САЩ изборите се решават от 6-8 щата (изключение беше 2000 г. когато се решиха от Флорида). Така че време е Трумп да си ходи. При сегашната обстановка САЩ имат нужда от истински лидер а той не е такъв. Tой е просто един актьор. Всички около него или избягаха или са в затвора.

46

KAG2020

преди 3 години

46, Това е специалитета на Клинтън и холивудските "знаменитости".Бъркаш ги нещо. Тръмп дори преди да стане президент беше казал че тоя остров е "помийна яма". Свери си фактите.

45

Анонимен

преди 3 години

До Терсенето 47Мухльовци смеете ли да скочите на евреин ако не сте петтима?Загорял скача на всичко! :))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 3 години

А той щото Буш беше ангел! Хахаха... Ами Хилари как ви се струва? Ами Клинтън? Всички политици са луди! Вкл. нашите психопати!

43

Анонимен

преди 3 години

До 55Много подценяваш българите и мнооого надценяваш янките приятелю........Човекът явно има адекватни причини и лични наблюдения. Аз съм на неговото мнение, достатъчно е да сравним Америка и дереликт България и ти става ясно на 100%!

42

Анонимен

преди 3 години

Много подценяваш българите и мнооого надценяваш янките приятелю

41

Анонимен

преди 3 години

Това което тоя адвокат казва за Трумпета се вижда от пръв поглед.Как е възможно в САЩ да има толкова много прости хора които да изберат тоя главанак за президент.В Бг е същият случай но тук никога не е имало умни хора така че Боко-тиквата е логичен избор от *** народ.Но в САЩ .... не ми го побира главата.

40

Анонимен

преди 3 години

Байден/Харис и немедлени санкции на блатная

39

Хърбел и щърбел

преди 3 години

Хвани единия, та удари другия. И денем с фенер да ходиш, дето викал един древен философ, пак няма да намериш свестен човек в голямата политика. Затова имат материал колкото щеш да се оплюват взаимно.