78

Анонимен

преди 3 години

He знам защо тази статия стои толкова време на този вестник ?! Защото Днес.бг мрази Америка и Трумп ! Защо не се запитате какъв е Коен ? Коен който не е плащал данъци, стоя в затвора доста време ! Егати адвоката !

77

Анонимен

преди 3 години

Eвреите не са глупави хора. А ти г-н Коен си много глупав. И такси не си плащал !!!

76

CFT

преди 3 години

Само не разбирам как коментирате някого без да го познавате и се опирате само на жълти новини и това кой какво е казал.Ако Трамп е истински лидер и семейството му щеше да го подкрепя,а не само Иванка. И сега въпроса ми е: Какъв е Борисов,който царува повече от 10 години в Б-я?Защо точно сега разбрахте че е корумпиран.А какъв беше Костов някой спомня ли си?Кои са за затвора? Няма честен човек ,който живее от кръвта на други хора.А сега се замислете и направете изводи за себе си!

75

не се брои

преди 3 години

С евреин приятелство няма!

74

Патил

преди 3 години

Тук не става въпрос , че адвоката е слугувал на Тръмп и е изпълнявал поръчките му, а сега се е обърнал срещу него . Става въпрос , че Тръмп е президент на най-влиятелната държава и като такъв е далеч от нужните качества. Всеизвестно е , че е егоцентрик, лъжец, измамник и злобен човек. Това не може да бъде скрито от света . Но е твърде опасно такъв човек да стои на такава висока позиция. А адвоката му е същия като работодателя си , такива се намират един друг.

73

Pedio

преди 3 години

Dedo pope abe mnogo e gotino da pikasch u koqto si toaletna iskasch

72

Pop Gruio

преди 3 години

Amerikite kva ti kultura e da sybarqsch pametnici kradesch i razbivasch magazini i koli i do obed moje da si myj sledobed jena a vecher kakyvto se chuvstvasch si tam

71

Pop Gruio

преди 3 години

Da taka e chado Evropa ima velika kultura.Aziq syschto velika i drevna no ako tyrsisch velika kultura v Afrika ili Amnogo si se izlygal

70

Анонимен

преди 3 години

Тръмп бил расист? Кой нормален човек не е расист?Който не е расист, да омъжи дъщеря си за диндо а синът си за шебун.

69

Pop Gruio

преди 3 години

Demutrokratski lyji dano ne spechelqt inak jalna mu maika na sveta schte byde ograben i razbit kato USA magazin

68

Анонимен

преди 3 години

До 82Някои от нас българите сме доста добре образовани при това не в България. Докоснали сме се до чужда култура която се оказа много по обширна, качествена и далновидна от прехвслената българска. Някои от нас са на страната на Тръмп тъй като сме изградили филтър за да можем да четем между редовете и да разпознаваме лъжите и опитите за марксистка манипулация.

67

Анонимен

преди 3 години

А като е бил такъв, ти какво си правил с него? Кой те храни през всичките тези години? Този адвокат е още по-жалък от образа, който описва..

66

БРАВО

преди 3 години

Това, да преметнеш адвокат,който на всичкото отгоре е и еврейн,е голяма работа!Евалла,бай Дончо,велик си!

65

Анонимен

преди 3 години

До За да оцелееш Пропускаш и гей!

64

sherlock

преди 3 години

- аз беше!!!????!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

До 87В тази джунгла ако си със слаби умствени дадености като някои българи с червен произход си загинал.

62

За да оцелееш

преди 3 години

В тази джунгла трябва да си евреин или хищник ,с всичките предимства и недостатъци на двете!

61

Ф.С.В.

преди 3 години

Тръмп е "обучаван" като млад от един много зъл Адвокат- Адвокатът на Мафията Рой Кон !! Тръмп е научил всички схеми как да се възползва от хората-За да стигнеш до големите властови върхове- Трябва да си Хищник .Нечуствителен,Алчен .Двуличен. Лъжец.и донякъде Убиец!! Пример е и Борисов-между тях двамата разликата е само в годините))

60

Анонимен

преди 3 години

Тръмп приобщи много от традиционно гласуващите за демократи към неговата републиканска партия.Бившата демократка Кандис Олуенс (African American) е една от тях както и не малка част от евреите - Jexit.

59

6

преди 3 години

Ужас! И този човек управлява Велеката демокрация ! Не е възможно !